Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΤΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Σύμφωνα με δήλωση που έκανε την Κυριακή, 17 Αυγούστου 2008, στην κρατική τηλεόραση του Ιράν ο επικεφαλής της ιρανικής αεροπορίας κ. Μιγκάνι, τα ιρανικά πολεμικά αεροπλάνα έχουν βελτιωθεί και μπορούν πλέον να φτάσουν εύκολα μέχρι το Ισραήλ. Μπορούν δηλ. να διανύσουν πλέον 1800 μίλια χωρίς ανεφοδιασμό. Η απόσταση ανάμεσα στο Ιράν και το Ισραήλ είναι 500 μίλια. Δεν δόθηκαν περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

17 σχόλια:

skarman είπε...

Αυτό είναι όντως πολύ ενδιαφέρον!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αυτο το ισραηλ εχει γινει αγαπημενοs προορισμοs για τα περισσοτερα κρατη τηs ανατοληs.Τετοια αγαπη! Ειναι πλεον σημειο αναφοραs για ολουs τουs αραβεs,με τι καλη εννοια παντα!

X NEWS είπε...

ΌΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΡΨΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΣΠΙΔΑ Κ.Λ.Π.

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ) ΟΤΙ
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΟ ΠΩΛΩΝΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΑΡΜΑΓΕΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΤΕΡΑΣ)

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Liako akousa oti vrethike i puli tou "Adh" twn Mayas!Brikane skalistous naous&polla anthrwpina osta ektethimena!einai epipleon exairetika dusvato spilaio..emena giati pige to mualo mou kateftheian stis pules tou katw kosmou-twn Nefelim?ennoeitai oti oi arxaiologoi den ipan tpt tetoio fusika!

Keratsini είπε...

καιρός το ισραήλ να αρχίσει να φοβάται... χάνει σιγά σιγά την κυριαρχία του....

Ανώνυμος είπε...

Τα μαχιτικα μεχρι να βγουν απ'το ιραν,θα εχουν παρει φωτια τα αντιπυραυλικα απο ιρακ και ισραιλ.Δυσκολο το βλεπω!

Κωνσταντίνος Τερζής είπε...

Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν έναν πόλεμο με την Ρωσία, επειδή δεν έχουν τα χρήματα για να τον στηρίξουν. Είναι σαφές ότι οποιαδήποτε σύρραξη ανάμεσά τους θα γίνει με συμβατικά όπλα. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν θα τολμήσουν οι ΗΠΑ κάτι τέτοιο. Αντίθετα μάλιστα, είναι πλέον σαφέστατο ότι τρίζουν τα δόντια και αφήνουν τους Ρώσους να χωρίσουν τον κόσμο και πάλι. Ο ένας πόλος (μονοκρατορία-υπερδύναμη) αποδείχτηκε πολύ δαπανηρός για τον Αμερικανό. Η επαναφορά στα προηγούμενα, γνωστά και μοιρασμένα, μέσα από ένα νέο μοτίβο, με μία Ευρώπη να τροφοδοτεί με χρήμα και τους δύο, φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση και για να μπει στην "παγίδα" η Ευρώπη, πρέπει να νιώσει τον κίνδυνο κοντά της... Αλήθεια, σκέφτονται οι Ευρωπαίοι να στείλουν στρατό στην Γεωργία; Αν ναι, από που θα περάσει αυτός ο στρατός; Η Εγνατία είναι σχεδόν έτοιμη, και ας σκεφτούμε τι είπε ο Κοσμάς ο Αιτωλός σχετικά ή και ο γέροντας Παϊσιος... Το εμπόδιο της Ρωσίας λέγεται Τουρκία και λίαν συντόμως θα πέσει και αυτή στην καλοστρωμένη παγίδα που λέγεται μέλος του ΝΑΤΟ και τήρηση των υπογραφέντων συμφωνιών...

medabots είπε...

pezei na exei pyrinika opla to israhl

medabots είπε...

kai fysika mporoun na ftasoun de to amfisvitei kaneis...

medabots είπε...

Για πιο λογο ομος θελουν να φτασουν στο Ισραηλ???

Λ είπε...

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?????????????

Ανώνυμος είπε...

Δυνατά κι Ελληνικά! Καλημέρα Δημοσθένη!

Ανώνυμος είπε...

πλεον ειμαι απολυτως πεπισμενος οτι και οι μεγαλοι αυτοι που μας κυβερνουν ειναι πιονια.αυτοι που πραγματικα κυβερνουν δεν τους ενδιαφερουν ουτε τα εδαφη ουτε τα πετρελαια ουτε τα χρυσαφια.το μονο που θελουν ειναι να στειλουν στην απωλεια τις ανθρωπινες ψυχες.γιαυτο ας μην χαιρομεθα με ολα αυτα ας προσευχηθουμε και γιαυτους να μετανοησουν.εν τω αδη ουκ εστι μετανοια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ 8Α ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. θΑ ΠΑΡΩ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ 8Α ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩΠΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑ8ΙΚΙΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!

Λ είπε...

poy shmainei?

stefos είπε...

Καταφερε και το Ιραν να φτιαξει αεροπλανα που να πηγαινουν με 1800 μιλια στο Ισραηλ.Καλη προσπαθεια.