Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Η ΡΑΪΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Την Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008, η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Κοντολίζα Ράις θα μεταβεί στη Βαρσοβία για να υπογράψει την επίσημη συμφωνία με την Πολωνία για την τοποθέτηση της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Na ta! Na ta! Erxodai k ta upoloipa gegonota!den tha pairnoume anasa apo afta pou tha sumvoun!kai i rwssia ekmanis...tin htupoun apo padou ta lamogia..alla ston putin putinies?den sas ta pane kala!
Twra na deite ti ehei na ginei..k o theos voithos!se ligo tha ginoun k alla!eftuhws pou mas xupnises dimostheni!

Giannis T είπε...

Όλα δειχνουν πλέων πως η σκακιέρα έχει στηθεί και οι αντίπαλοι κάνουν τις πρώτες κινήσεις με "πιόνια"τους. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Ανώνυμος είπε...

den'pa na ypograpsete oses antipiraulikes aspides thelete,den sas sozei tipota.
Mauro fidi pou sas efage tora me ton Poutin.

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα. Οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες. Ακουσα πριν απο λιγο οτι υπαρχουν δημοσιευματα που φερουν τη Ρωσια να εχει εγκαταστησει ρωσικους πυραυλους με πυρηνικη κεφαλη στο εδαφος της Οσετιας ενω ως απαντηση στην επισκεψη της Ραις στην Πολωνια ετοιμαζει να εξοπλισει με πυρηνικα τις βασεις της στην Βαλτικη.

Alexander είπε...

kala tha kanoun esto kai teleutea stigmh oi polonoi na stiloun tin Rais na katharisei to spitaki ths,

Ανώνυμος είπε...

Ωχ αμαν.Αμα βάλουν και οι Ουκρανοί πυράυλους δεν γλιτώνουμε τον Γ Παγκόσμιο.Βλέπω και τον Πούτιν να στέλνει αντιπρόσωπο στην Πολωνία.Εναν TOPOL-M H ISKANDER

stefos είπε...

Ο Πουτιν δεν ειπε την τελευταια του λεξη. Δεν θα το αφησει ετσι.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

stefos είπε...

ο Πουτιν δεν ειπε την τελευταια του λεξη. Δεν θα το αφησει ετσι ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ O ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΙΩΠΙΣΑΝ) ΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΙΚΩΘΕΙ
ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ .ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η νεα ταξη δειχνει να μην καταλαβαινη απο πουτιν και πουτινιεs,προχωραη ακαθεκτη στουs στοχουs τηs. Βλαδημηρε ακομα δεν εχουν καταλαβη μεχρι που εισαι ικανοs να φτασειs,σε θεωρουν ακομα μικρο για τα δικα τουs μετρα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τα Αμερικανάκια είναι μεγάλες κότες.Δεν τολμούν να πολεμήσουν τους Ρώσους στα ίσα γιατί έχουν καταλάβει τι εστί Πούτιν.Επίτηδες βάζουν άλλες χώρες-τσιράκια τους να πάνε κόντρα στη Ρωσία αλλά έννοια τους και σε λίγο καιρό θα αναγκαστούν να τους πολεμήσουν στα ίσα και να το βάλλουν καλά στο ελάχιστο μυαλουδάκι τους ότι δεν πρόκειται να νικήσουν...ο νοών νοείτο....!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

Ανώνυμος είπε...

το χαμόγελο της Κοντολίζας είναι χειρότερο και απ'του Ροναλντίνιο

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!!
ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ??.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ??
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΘΕΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ !!!!

Anezina είπε...

Μου φάνηκε περίεργο γιατί να γίνει πόλεμος σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων.Το σκεφτήκατε αυτό;
Υποτίθετε οτι σε αυτήν την περίοδο σταματάνε οι πόλεμοι και γίνετε ειρήνη σε όλον τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση όμως γιατί δεν διακόπηκαν ή οι Ολυμπιακοί ή ο πόλεμος;
Τουλάχιστον εγώ έτσι περίμενα να γίνει. Κι όμως ολα συνεχίστηκαν ..
Βέβαια καταρρίφθηκε και το γεγονός που έλεγαν κάποιοι οτι οι πρώτοι και οι τελευταίοι Ολυμπιακοί θα γίνουν στην Ελλάδα...

spskark7 είπε...

xerete i rais e?
gia na doume an the xerete se ligo.............