Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΕΡΙ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ

Την Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008, εκπρόσωπος της ιρανικής αεροδιαστημικής υπηρεσίας δήλωσε ότι μέχρι το 2010 το Ιράν θα θέσει σε τροχιά αρκετούς ιρανικούς δορυφόρους.
Πάντως μετά την επιτυχημένη εκτόξευση δοκιμαστικού δορυφόρου από το Ιράν, το Ισραήλ δεν ανησυχεί τόσο για τους δορυφόρους, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις το Ιράν δεν είναι σε θέση να κατασκευάσει κατασκοπευτικό δορυφόρο ακόμη, αλλά ανησυχεί πιο πολύ για τη δυνατότητα πυρηνικού χτυπήματος από το Ιράν, αφού ο πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε για να θέσει σε τροχιά το δορυφόρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να κουβαλήσει μια πυρηνική κεφαλή και να χτυπήσει όπου θέλει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ειδα αυτη την ειδηση μου ηρθε κατι.. Ο Π.Παισιος ειχε πει οτι θα σας ρωταν τον δρομο για την Πολη αλλα μη τουλς λετε.. και ολοι ακουσαμε τον Λιακο να λεει για την Εγνατια οδο κτλ... Με τους δορυφορους και τα GPS θα εχουν αναγκη να τους πουμε τον δρομο??

Ανώνυμος είπε...

Δια το Ιράν την παλαί ποτέ Περσίαν ή Αρυάν (δια τους μυημένους και γνωρίζοντες) έχει θεοπνεύστως θεολογήσει προφητεύοντας ο κεκοιμημένος γέρων Πορφύριος, της μονής του Αγίου Λειμωνίου του εν Κούναξα (σημερινόν Κουζεστάν). Τα επερχόμενα γεγονότα - τη δόξα και χάρητι του Κυρίου - θαυμαστά εισίν. Επίσης θαυμαστόν είναι το γεγονός της εγχαράξεως των προφητειών εκ του στόματος του γέροντος -τη θειική επεμβάσει - απευθείας εις δύο τρίμετρας πλάκας εκατέρωθεν του ναϊδρίου. Είθε ο Κύριος να αξιώσει την ταπεινότητά μου κάποτε να τα φέρω μπροστά στην αγάπη σας.
Θαρρείτε, Χαίρεστε και Αγγαλιάσθε εν Κυρίω

Ανώνυμος είπε...

Αλλό που δε θέλει η Αμερική!Έχει φάει κόλλημα αυτή με τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν!Βέβαια απ'ότι φαίνεται και το Ιράν δεν πάει πίσω!Όλο και καινούργιες αφορμές δίνει!Τώρα αν θα το βρει πρώτα από την Αμερική ή από τη Ρωσία, δε ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρωσία σαρώνει την Περσία!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου για να το λεει ο γερων παισιοs σημαινη οτι μαλλον για καποιο λογο δεν θα υπαρχει επικοινωνια με τουs δορυφορουs. Αυτο μπορει να μαs το εξηγηση μονο καποιοs που ειναι σχετικοs. Αν γνωριζει λοιπον καποιοs αλλοs αs απαντηση.