Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ: Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σύμφωνα με δήλωση Ρώσου αξιωματούχου, η Γεωργία υπαναχώρησε από την συμφωνία που έγινε για ανταλλαγή κρατουμένων πολέμου. Η ανταλλαγή θα γινόταν την Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008, και θα παραδιδόταν 11 Γεωργιανοί στρατιώτες με αντάλλαγμα 5 Ρώσους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες θα παραδιδόταν 15 Γεωργιανοί με αντάλλαγμα 12 Ρώσους στρατιώτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pane firi firi na tous faei o poutin edo eimastze kai tha to dite den pame kala

Anezina είπε...

...Καθόλου καλά θα έλεγα!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρώσοι βλέπετε τι να τους κάνουν τους Γεωργιανούς στρατιώτες;!Να μάθουν τα κυβερνητικά μυστικά της Γεωργίας;;;!Οι Γεωργιανοί, από την άλλη πλευρά, μήπως άλλαξαν γνώμη(-μετά από δασκάλεμα της Αμερικής), γιατί θέλουν να προσπαθήσουν να εξάγουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας από τους Ρώσους στρατιώτες για λογαριασμό της Αμερικής;Όσο και να προσπαθούν πάντως, οι Ρώσοι είναι Ρώσοι και δεν υποκύπτουν εύκολα, δεν είναι Αμερικανάκια!!Η σκέψη μας μαζί τους και είθε να επιστρέψουν σύντομα στην πατρίδα τους!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ρε Λιακό αναρωτιέμαι,είναι τυχαίο ότι έφτιαξες αυτό το ιστολόγιο για σωστή ενημέρωση προς όλους τους funs σου τώρα που τα γεγονότα τρέχουν πιο πολύ από ποτέ? Εγω πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο και πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε δυνατοί για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.Σ'ευχαριστούμε πολυ και να συνεχίσεις Δυνατά και Ελληνικά...!!!