Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

Οι ωκεανοί μας προμηθεύουν με το 70% του οξυγόνου που χρειαζόμαστε. Τώρα όμως αρχίζουν να πεθαίνουν.
Μεγάλες περιοχές έχουν τόσο λίγο οξυγόνο που δεν μπορούν να συντηρήσουν κανενός είδους ζωή. Το πρόβλημα προκαλείται από τις απορροές λιπασμάτων που ρίχνονται στα χωράφια όλου του αναπτυσσόμενου τρίτου κόσμου. Τα λιπάσματα προκαλούν υπερπληθυσμό στο φυτοπλαγκτόν με τελικό αποτέλεσμα να χάνεται το οξυγόνο από τα νερά.
Ήδη υπάρχουν 400 «νεκρές περιοχές» σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το φαινόμενο επηρεάζει όπως είναι φυσικό τους πληθυσμούς των ψαριών που χρησιμοποιούμε σαν τροφή.

5 σχόλια:

Βασμουλάκης Νίκος είπε...

Πάμε όλοι μαζί στον όλεθρο με ΤΕΡΜΑ γκάζι!!! Και δεν υπάρχει περίπτωση αστοχίας!

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Οπως φαίνεται το αιώνιο σχέδιο του Σαμαέλ και των λαμογιών πάει απ'το καλό στο καλύτερο...μόνο που ο Πολέμαρχος δεν έχει πει την τελευταια του κουβέντα ακόμη...

Ανώνυμος είπε...

o polemarxos efoson kai an eiparxei file mou !!! oxi den exei pei tin teleytaia tou koubenta akoma alla den exei erthei kan na milisei !!!



!!! etsi pisteyo !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα κακά συμβαίνουν διότι ο άνθρωπος τον όποιο έχει διαβάλει το κακό θεώρησε τον εαυτό του Θεό και επενεβει στα δημιουργήματα Του φύση ,φυτά ,ζώα, άνθρωπο όλα αυτά έχουν φτιαχτεί με θεϊκή σοφία σαν ένα σύνολο που λειτουργούν σε αρμονία μετάξι τους που το ένα επηρεάζει το άλλο την όποια φυσικά δεν κατέχει κανένας άνθρωπος όσο μεγάλος επιστήμονας και να είναι.
Εάν σκεφτούμε ότι ακόμα και σε ένα ζωγραφικό πινάκα δεν ξέρεις να επέμβεις να τον συνεχίσεις. Και δεν πρέπει να επέμβεις γιατί είναι πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού.
Ας σκεφτούμε αυτά που έχουν κάνει οι άνθρωποι.
Οτιδήποτε παρά την φύση είναι προσβολή προς τον Δημιουργό και λάθος χωρίς να γνωρίζουμε τiς συνέπειες.
Το σφράγισμα είναι η μέγιστη παρέμβαση στο ανώτερο δημιούργημα Του τον άνθρωπο που τροποποιεί τον οργανισμό και τον κάνει ελεγχόμενο και δούλο του σατανά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε bagos εγώ πιστεύω πως ο Πολέμαρχος υπάρχει απλά δεν εμφανίζεται σε ανθρώπους αλλά μόνο στα λαμόγια για να τους καταστρέψει και να προστατέψει όλους εμάς.Επίσης ο Πολέμαρχος δεν πολεμάει τα λαμόγια με λόγια αλλά με πράξεις τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να μάθουμε προς το παρόν.