Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ σε ομιλία του σε βετεράνους του Β’ Παγκ. Πολέμου την Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008, είπε ότι η Ρωσία ήταν ανέκαθεν ένα φιλειρηνικό κράτος. Δεν υπάρχουν περιστατικά στην ιστορία που η Ρωσία να άρχισε πρώτη πολεμικές επιχειρήσεις. Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν και διατηρούμαι την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των πολιτών μας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ζουν σε άλλα κράτη. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κάποιον να σκοτώσει τους πολίτες μας και να μείνει ατιμώρητος. Όσοι το προσπαθήσουν, θα συντριβούν, είπε ο κ. Μεντβέντεβ.

13 σχόλια:

makedon είπε...

Φανταζεστε να ελεγε αυτη την φραση ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου???!!!
(Απίθανο...τι θα πεί το αφεντικό!!!)

Kazeta είπε...

Ετσι,ετσι δειξε ποιος κανει κουμαντο (εκτος απο τους Ναχρμπεν βεβαια!!)

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΙΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ .ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ Η ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί μας,όλων των κομμάτων,μας έχουν δείξει πως δεν μπορούν να προστατέψουν τους πολίτες απο εσωτερικά προβλήματα πόσο μάλλον απο του εξωτερικού.Τα γεγονότα τρέχουν...Η πορεία θα δείξει.Ευχαριστούμε Δημοσθένη για την ενημέρωση.Δυνατα και Ελληνικά...

Anezina είπε...

Αυτή είναι δήλωση..για να δούμε όμως πια θα είναι η συνέχεια των γεγονότων.

skarman είπε...

Μπράβο ρε ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ!Αυτοί είναι πολιτικοί! Λόγια σταράτα και μετρημένα όχι σαν τις δικιές μας τις φραγκόκοτες που τους έχουμε και μας δουλεύουν μια ζωή με τις μαλακίες τους!

Ανώνυμος είπε...

Η Σιβηρική αρκούδα ξύπνησε! Τρεμετε αμερικανάκια!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Μεντβεντεβ!!!Τλκ ο Πουτιν ξυπνησε την αρκουδα αλλά εσυ θα τους κάνεις μια χαψιά.
Οσο για τους δικούς μας "μεγαλους" ηγέτες μακάρι να είχαν κι αυτοι την λεβεντιά να προστατέψουν με τον ίδιο ζήλο τα συμφέροντα της Ελλαδάρας μας.
Δεν πειράζει, ο καιρός εχει γυρίσματα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ......

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς το ίδιο κάναμε όταν οι Τούρκοι μπήκαν στην Κύπρο...!!Αλλά μην ανησυχείτε: Κραυγή λαού, οργή Θεού!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΛΗΛΥΘΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι η ρωσια μπουκαρει και θεριζει ευγε μεντβεντεβ(και πουτιν μην ξεχνιομαστε)

Ανώνυμος είπε...

kalos h kakos ta asxhma pou ginonte opos ta len kapoioi asxetos an ta pistevei h oxi olos o kosmos vgenoune !!!giayto kalo einai na mhn koroidevoume kati pou akoume oute fusika kai na to aspazomaste. vlepoume ektimame kapoies katastaseis krinoume kai kratame oti nomizsoume oti einai to pio sosto !!!

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε Μπους τώρα να μας πείς ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι τρομοκράτης; Παρόμοια δήλωση και του Μεντβέντεβ. Δεν τα παίρνει τα αμερικανάκια για νταηλίκια στην Ρωσία όπως έκαναν με Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αφγανιστάν. Αν θα γίνει κάτι, θα περιμένουμε μετά τις εκλογές. Δεν πρέπει να χρεωθεί και άλλο πόλεμο ο Μπους. Δεν είμαι σίγουρος αλλά κατά μεσο όρο έχουμε 1 πόλεμο ανα θητεία.

Εγω πάντως βλέπω και σενάριο συνεργασίας Αμερική με Οσάμα (κρυφά βέβαια) όπως παλιά.

Καλα, εμάς μην το ψάχνετε. Να τα έχουμε με όλους καλά. Μάλωναν μια ξαδέρφη μου με την μάνα μου σχετικά με το ποιος από τους 2 (ή τα κόμματα) είναι καλύτερος. Και επενέβην να τους σταματήσω λέγοντάς τους ότι αξίζει να μαλώνουν για τα όνειρα άλλων; Δεν θα προτιμούσατε έναν ηγέτη σαν τον Βλαδίμηρο; Βλέπετε που βρίσκεται η χώρα του; Ελέγχει τα πάντα. Δεν με πήρανε στα σοβαρά μάλλον.

Go Μεντβέντεφ