Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΙΝΔΙΑ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!!

Μετά την διατροφική κρίση και την ακρίβεια στις τιμές του ρυζιού, η τοπική διοίκηση μιας επαρχίας στην ανατολική Ινδία, βρήκε τη λύση του προβλήματος. Πρότεινε λοιπόν στους κατοίκους της να αρχίσουν να τρώνε ποντίκια!!! Μάλιστα σκοπεύουν να το συμπεριλάβουν και στα μενού των τοπικών εστιατορίων. Με αυτό τον τρόπο, δήλωσε κρατικός εκπρόσωπος, λύνουμε δύο προβλήματα, αφού από τη μια θα σταματήσουν οι κάτοικοι να εξαρτώνται από το ρύζι για τη διατροφή τους, και από την άλλη θα μειωθεί ο αριθμός των ποντικιών, που μαστίζουν την περιοχή και καταστρέφουν τις σοδειές στα χωράφια, αλλά και στις αποθήκες. Έτσι θα αυξηθεί το απόθεμα ρυζιού της χώρας.

ΣΧΟΛΙΟ: Τι να το κάνουν το απόθεμα, να το πουλάν σε όποιον έχει το χάραγμα;

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποντικι τωρα και σε παγωτο παρτε φατε

Ανώνυμος είπε...

Ewww, ahdia!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Ανώνυμος είπε...

το χαραγμα δε το βαζουμε.Να το φανε ολο το ρυζι μονοι τους :)

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τι είδε ο Διονυσος και ο Αλέξανδρος τότε εκεί...

Απόλλων Αθήναι

Ανώνυμος είπε...

Ελα εδω τα ψητα ποντικια
στα καρβουνα στη σουβλα στην κατσαρολα
ελα παρε κοσμε παρε κοσμε 7 ποντικια 6ευρώ...και δωρο οι πατατες τα κρεμμυδια το ψωμι

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...

ρε τι αλλο θα δουμε....

Alexander είπε...

frekso frekso!!edw to exw!!spartaraei!!!!!!ela kuria na fas pontiki na glufeis ta daktula sou!!!! ELEOS !!!xD!!!

Anezina είπε...

Ημαρτον...τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα..Καλή τους όρεξη λοιπόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Οσοι είναι διατεθειμένοι να μην βάλουν το χάραγμα(μαζί τους και εγώ),μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα του ποντικιού...δύσκολο,ε?Το ξέρω αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να φάω το ποντίκι παρά να το βάλω και να γίνω δούλα του αντίχριστου.Α,και να ξέρετε όλοι πως εμείς που ξέρουμε την αλήθεια πρέπει να πολεμήσουμε ενάντιά του γιατί αλλιώς το βάρος της ψυχής μας θα είναι χειρότερο για μας απ'αυτούς που δεν ήξεραν την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λένε ποντίκια (εκ του πόντος=θάλασσα, δηλαδή τα τρωκτικά των πλοίων) εννοούν και τους αρουραίους (εκ του άρουρα=γη) μαζί?

Ρε τι φτάσαμε να σχολιάζουμε....

Ανώνυμος είπε...

Otan tha tous fane i Arosties apo ta pontikia kai tha pai kapios ekei na tous poulai to antidoto gia xrisafi tote tha katalawoune poli gia ti tous lene na fane pontkia.

Panta katalathos ena amerikanaki tixaia mesa apo to pentagono tha einai polimetoxos se ergostasio pou kanei to antidoto poses fores to idane kai alles toses tha to doume

Ανώνυμος είπε...

ti les re c !!! exeis faei pote pontiki sta karvouna ??? den exeis faei !!! einai allo prama ( an den exeis faei kala tha kaneis na min fas ) dokimase !!!! :P


lol

manios είπε...

μαλλον απο εκει είναι τα βδελυρα εθνοι που σφραγισε ο μεγας αλεξανδρος και οτα αμολυθουν προς τα εξω που προκειται να τρωνε και βατραχια και μυγες τοτε λεει προκειτε να γενηθη υο βδελυγμα της
ανομιας του κοσμου [αντιχριστος]

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ......... ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΛΑΟΙ, ΗΜΙΝΕΦΕΛΙΜ.....

Ανώνυμος είπε...

Όπως όταν πεινούσαν οι Γάλλοι πριν την επανάσταση, τους έλεγαν οι βασιλιάδες τους να τρων το παντεσπάνι, αφού δεν έχουν ψωμί. (βέβαια προτιμάς το παντεσπάνι απ΄τον ποντικό..)
ρε μας δουλεύουν, φάτε ποντίκια, δουλέψτε σαν σκυλιά, συρθείτε σαν σκουλήκια.
ουστ από δω παλιολαμόγια..

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που προτεινουν τα ποντικια για τροφή οι ιδιοι τα τρώνε; ας τα φανε πρωτοι και μετα να τα δωσουν και στο λαο. ας προσεχουν γιατι ο λαος ειναι 1 δις να μην ξεσηκωθει...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ???ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Se alles xores oi katsarides yphrxan sto menou apo poli kairo mazi me skorpious kai alla aidiastika pragmata

Ανώνυμος είπε...

Και αφου φανε τα ποντικια, μετα θα τουs πουν τωρα φατε πετρεs.Ανεκαθεν την ακουμε ωs φραση,σε λιγο θα την ζουμε και ωs πραγματικοτητα.

SPIKE GR είπε...

pantws uparxoun diaforoi tropoi mageirematos(sti sxara,sto fourno,vrasta kai tiganita)kai exoun geusi kotopoulou apo oti exw akousei kali oreksi loipon!

Ανώνυμος είπε...

panta piso apo kati krivete kati pio skotino...........

Ανώνυμος είπε...

Πάντα υπάρχει μια ευκαιρία πίσω από κάθε είδηση. Είδα ότι κάποιοι είπατε για αντίδοτα και αρρώστιες (πιθανό γιατί μέσα από μαθήματα Κτηνιατρικής που σπουδάζω έχω δεί ένα σωρό αρρώστιες). Κανείς δεν είδε την ευκαιρία όμως συγγραφής ενός ποντικοτσελεμεντέ. Να δοκιμάσουν διάφορες συνταγές και να κρατήσουν τις πιο νόστιμες.

Πάντως μου στείλανε ένα chain mail με ποντίκια που τα τρώνε. Είχε φωτογραφίες μέσα. Στο τέλος μαγειρεμένο φαινότανε σαν μικρό πτηνό (ορτύκι, κηνύγι κλπ)