Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Τη Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008, ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ είπε ότι θα συζητήσουν με την Ουκρανία το θέμα που προέκυψε με το διάταγμα που υπέγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο τα ρωσικά πλοία που βρίσκονται στη Σεβαστούπολη πρέπει να ενημερώνουν την ουκρανική κυβέρνηση και να παίρνουν άδεια για να αναχωρούν και να επιστρέφουν στη βάση.
Όλα πρέπει να βασίζονται στις διεθνείς συμφωνίες που έχουμε, θύμισε στην Ουκρανία ο κ. Μεντβέντεβ, και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε εντολές από αλλού για τις κινήσεις του στόλου, συμπλήρωσε. Τις εντολές ο στόλος τις παίρνει απευθείας από εμένα, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εθιστικά τα βιβλία σου, εθιστικό και το ιστολόγιό σου. Εύχομαι να βγεις αληθινός γιατί διαμηνύεις προφητείες θετικές για τον Ελληνισμό απανταχού. Αλλά πάνω από όλα συν Αθηνά και χείρα κίνει. Αυτό μην το ξεχνάμε. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμια λεει οτι ΄΄Η κατσικα οταν θελει ξυλο στου τσοπάνου την μαγκούρα παει και τρίβεται!΄΄

Ανώνυμος είπε...

oukrania eirthe i seira sas!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΕΑ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΕ ΟΛΩΝ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΟΣ;

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ
ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ;

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ.

ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ INTERNET "ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΑΡΘΡΑ.

Giannis T είπε...

οπως δειχνουν τα πραγματα, οι μασκες αρχιζουν να πεφτουν και τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους,αμεσα και κατα μετωπο. η διπλωματια σε λιγο θα μεινει στο περιθωριο και τη θεση της θα παρουν ξεκαθαρες κουβεντες. κατα τη γνωμη μου οταν γινει κατι τετοιο τα πραγματα εχουν παρει μη αναστρεψιμη πορεια. το χρονομετρο αρχιζει να μετρα αντιστροφα και η ιστορια απλα καταγραφει γεγονοτα. ας μην ξεχναμε ομως την ελληνικη μας ταυτοτητα και ας μην ειμαστε πολεμοχαρεις,εστω και αν κατα τις γραφες ολα θα ειναι για καλο του ελληνα. ο απλος κοσμος και τα γυναικοπαιδα που χανονται σε καθε πολεμο θυσιαζονται στο βωμο των μεγαλων συμφεροντων. ο ΚΥΡΙΟΣ να φυλαει ολη την ανθρωποτητα.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη ποιά είναι η γνώμη σου για τη βύθιση του Κούρσκ; Νομίζω ότι ήταν ένα σημείο καμπής για την ανασγκρότηση της Ρωσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!! ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ YES MASTER BUSH ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ........ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ....

Ανώνυμος είπε...

Αντε περιμένουμε το ανανεωμένο liako.gr από 10-15/9/08...!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δημοσθένη όποιος νομίζει ότι ζούμε σε έναν δημοκρατκό κόσμο...πλανάται πλάνην οικτρά..είναι μια δικτατορία με προσωπείο...το κακό είναι ότι πλέον είναι παγκόσμια...!όπως όμως ξέρουμε...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΚΑΝΑΛΙΩΝ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ SITE ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ.
Α ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ,ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!

Unknown είπε...

Αυτο που λεει ο φιλος ανωνυμος για τις μελισσες που εξαφανιστηκαν, συμπιπτει χρονολογικα με την αφιξη του 10ου πλανητη ή Nibiru.

Υπαρχουν πολλα video στο You Tube για την αφιξή του. Ειναι αραγε ο πλανητης με τον οποιο εφυγε η Αθηνα πριν απο μερικες χιλιαδες χρονια?

Ἀχιλλεῦς είπε...

ουαι και αλοιμονο σε οποιον πειραξει τουσ ρωσσουσ πολιτεσ από τουσ εθνικιστες

Ανώνυμος είπε...

I ARKOYDA XIPNISE KE ARXISE TO PEXNIDI ZAVOLIES STO BLADIMIRO DEN EXI MAXERA EDOSES MAXERA TA LAVIS OPIOS PIRAXI TA ROSIKA SIMFERONTA AYTI TIN EPOXI TELIOSE
META TIN GEORGIA ERXETE I SIRA TIS TOYRKIAS DE PROKETE NA ANEXTI O BLADIMIROS ZORILIKIA ME TA STENA O ROSIKOS STOLOS DE PEZETE AYTI TIN EPOXI KATI IXERE O KOSTAKIS POY EKANE KOLEGIA ME TO BLADIMIRO ENAS AXIOMATIKOS MISTOFOROS VETERANOS TOY POLEMOY TIS YOUKOSLAVIAS
HARIS T.

Ανώνυμος είπε...

Ξερει καποιος που μπορω να βρω video ή ομιλιες του πατερ Σαββα Αχιλλεως;

Anezina είπε...

Είναι όμως λυπηρό να ξέρεις οτι σε όλα αυτά που θα συμβούν θα σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι και παιδιά.
Απο την άλλη δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και το βλέπουμε καθημερινά...όσοι δηλαδή σκέφτονται και λίγο.
Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με άσχετες ειδήσεις μόνο και μόνο για τηλεθέαση. Η τηλεόραση έχει γίνει ένα βρώμικο κουτί που έχει μπει στις ζωές μας κα προσπαθεί να μας υποδείξει ακόμα και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
Ποιός έχει ακούσει όλες αυτές τις ειδήσεις που συμβαίνουν καθημερινά να λέγονται απο τα μέσα;
Εγώ συνήθως διαβάζω ειδήσεις απο το διαδύκτιο και βρίσκω πολλές που ούτε καν έχουν ειπωθεί ποτέ απο την τηλεόραση. Αλλά και πάλι είναι μισές.Κατά σύμπτωση μιά μέρα μόνο πρίν τα επεισόδεια στην Γεωργία διάβαζα το βιβλίο του Κοσμά του Αιτωλού και την επόμενη έγινε αυτο που έγινε.Όπως λέει και ο Κ.Λιακόπουλος το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων είναι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας.
Ο Πούτιν θα κάνει πολλά ακόμα αυτό ήταν μόνο ενα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του.
Κάποτε θα έπρεπε κάποιος να αντισταθεί σε όλα αυτά τα λαμόγια. Να που έγινε. Πίστη και προσευχή!!

RG είπε...

bravo kat arxhn pou bazete eidhseis pou den probalontai skopima! o poutin den tha xaristei se kanenan pou tha mpei sto dromo toy...

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο Μεντβέντεβ μ αρέσει πιο πολύ και από τον Πούτιν

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 555 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ "ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 555 ΧΡΟΝΙΑ". ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

οπως δειχνουν τα πραγματα, οι μασκες αρχιζουν να πεφτουν. Τώρα θα δούμε το πραγματικό τους πρόσωπο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΜΟΙ 4,5,6 ΑΝΤΕ!!!! Α ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ... ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!! ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΡΓΑΣΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ευχαριστω, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Νικος!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας εδώ πέρα

Ανώνυμος είπε...

Το ότι θα βγουν οι Δημοκρατικοί στην Αμερική, δεν το λέει μόνο το Άγιο Όρος, το λέει η απλή λογική. Όμως το ότι πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα είναι ούτε ο Ομπάμα, αλλά ούτε η Κλίντον, αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Πάνε γυρεύοντας!Φυσάει άνεμος Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου και είμαι σίγουρη ότι όλοι τον αισθάνεστε!Η Ρωσία έχει αρχίσει να αισθάνεται αδικημένη και προδωμένη από την όλη κατάσταση και φύσικα είναι εκμανής!!Δε θα δεχτεί κανένα τσιράκι της Νέας Τάξης να της πει τι να κάνει. Και καλά κάνει!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ
ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ;
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ...ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ 2012...ΑΛΛΑ,ΑΠΟ ΤΙ??ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ...STOP ΣΤΟ NEW WORLD ORDER...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ)ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ??ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ??ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ???ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

φιλε η φιλη faiy η αθηνα δεν ειναι στον nubirou ο απολλωνας ειναι. Η αθηνα ειναι στον 9ο πλανητη γνωστος ως planet x.Ο οποιος 8α ειναι ορατοσ σε λιγα χρονια απο τωρα...

Ανώνυμος είπε...

empene poutin!

PLOUTONAS είπε...

3 metroi skeletoi vrethikan otan eskavan gia to metro tis athinas.

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε έμπλεξες άσχημα!!!!!! Είμαστε πολλοί!!!!!!
Διψάμε για πληροφόρηση και επικοινωνία. Κανόνισε να ενημερώνεις συντομότερα το BLogg ή να φτιάξεις Chat room!
Βλέπεις ότι υπάρχουν πολλοί ενημερωμένοι και γράφονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, έστω και εαν δεν συμφωνούμε όλοι με όλους.
Κώστας Μανιάτης

Ανώνυμος είπε...

το τραγουδι του σφακιανακη τα προβατα ειναι προφητικο και επιτελους μας λιπη ο λεωνιδας

Ανώνυμος είπε...

Nibiru i Planet X einai o idios planitis.
Alloi ton lene Nibiru kai alloi Planet X.

Foititis είπε...

Όλο ακούω για έναν Nibiru και planet X και πολλοί το συνδέουν με το 2012 επειδή τυχαίνει τότε να τελειώνει το ημερολόγιο των Mayans... Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι όλα αυτά είναι παραμύθια και δεν θα συμβεί τίποτα το συνταρακτικό ή το τρομερό το 2012(από άποψη έλευσης ή σύγκρουσης με έναν άλλο πλανήτη);

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου εγω ειμαι μελισσοκομοs και απο χρονο σε χρονο δινω μεγαλυτερη μαχη για να κρατησω τα μελισσια μου. Οντωs το προβλημα με την εξαφανιση των μελισσων χρονο με το χρονο εντεινεται.

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

ΕΚΑΝΑ ΠΡΟ-ΚΡΑΤΗΣΗ!!!!
3ης ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ. ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΑΒΒΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ YOU TYBE.ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ-Η ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ?ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΟΙ?ΤΟ 30% ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΑ SU-35.ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ταπεινα και μακαρι να μη ειμαστε μονο λογια οταν ερθει η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ?ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ?ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ?Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ-Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ!-ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το όραμα έλεγε ότι οι Τούρκοι θα κατέχουν την πόλη για 555 χρόνια, δηλαδή 1453+555=2008. Άρα θα κατέχουν την Πόλη και το 2008. Θα φύγει από την εξουσία τους μέσα στο 2009, αλλά μην ξεχνάμε ότι θα περάσει πρώτα στα χέρια των ορθοδόξων Ρώσων και μετά από πολλές διπλωματικές συζητήσεις θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων!

Δώρα

Λ είπε...

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

auti einai apantisi enos pragmatikou proedrou kai oxi mias marionetas. mipos prepi kai i diki mas politiki na milane etsi; i mipos tha prepi na ksipnisi epitelous autos o laos kai na vgali tetious antropous stin plitiki pou tha skeptonte elinika kai tha miloun me parisia. i kaliteri amina einai i epithesi.o teleuteos pou milise etsi ellinas itan o antreas stous tourkous meta apo auton apla kanoume gargara oti kai na mas kanoun i aksiotomi gitones mas eite alvani eite tourki eite skopiani eite voulgari.

Ανώνυμος είπε...

Ειδα ολα τα video του πατερ Αχιλεως και θελω να δω κι αλλα. που μπορω να βρω εκτος youtube;

Ανώνυμος είπε...

tha fan oi tourkoi skonh peripiimenh !!!!!!!