Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι έχει επιτέλους τις αποδείξεις περί της ύπαρξης νερού στον Άρη. Ενημέρωσε επίσης τον Λευκό Οίκο με επίσημο έγγραφο.
Όμως το περιοδικό Aviation Week & Space Technology, επικαλούμενο μυστικές πηγές μέσα από την ΝΑΣΑ, έγραψε ότι υπήρχαν δύο έγγραφα που στάλθηκαν στον Πρόεδρο. Το δεύτερο έγγραφο αναφέρει ότι υπάρχουν αποδείξεις περί της ύπαρξης ζωής στον Άρη. Φυσικά η ΝΑΣΑ αρνήθηκε την ύπαρξη του δεύτερου εγγράφου.
Το έγγραφο που έστειλε η ΝΑΣΑ θα δοθεί στην δημοσιότητα τέλος του χρόνου, εάν βέβαια η Αμερικανική κυβέρνηση εγκρίνει κάτι τέτοιο.
Αλήθεια, τι είναι αυτό που απαιτεί τέτοια μυστικότητα σε τόσο «απλά» θέματα όπως το νερό στον Άρη;

28 σχόλια:

i2397 είπε...

Να δείτε τι μου θυμίζει αυτό...τι μου θυμίζει...μήπως την εναλλακτική λύση 3?...λέω μήπως..

Ανώνυμος είπε...

α, τελικα είναι επίσημο ότι υπάρχει νερό στον Άρη? υπομονη άλλα 100 χρονια οπότε θα παραδεχθουν -επίσημα-ότι υπάρχει και κατι αλλο....

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο τι ξέρεις που δεν ξέρουμε;Μιλάμε για το εσωτερικό του Άρη ίσως;

skarman είπε...

Συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω και πολλά! Είμαι νέος ακόμα! Τι είναι η εναλλακτική λύση 3?

manios είπε...

να δειτε οτι στο τελος απο εκει
θαρθουν τα πρασινα λαμογια
απο τον αρη

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός οτι τώρα τελευταία κυκλοφορούν κατι βίντεο στο youtube όπου σύμφωνα με τουσ χρήστες που τα ανεβάζουν οι φωτό από τον Άρη που δίνονται από τη ΝΑΣΑ είναι παραποιημένες και οτι ο Άρης δεν είναι "κόκκινος" αλλά έχει ατμόσφαιρα

Ανώνυμος είπε...

"γαλάζια" όπως η Γή μας... περίρεργα πράγματα... Γιατί άραγε η ΝΑΣΑ να θέλει να νομίζουμε οτι ο ¨Αρης είναι ένας "κόκκινος" πλανήτης, ενώ στην ουσία μοιάζει σε πολλά με την Γη?

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ i2397 ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..... ΕΤΣΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ? ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ+ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.......
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ.....
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ.....

Keratsini είπε...

πάντα κρύβουν...η NASA το μόνο που κάνει είναι να κρύβει και να κάνει σκευορίες!!!

Ανώνυμος είπε...

προς scarman..
σύμφωνα με την εναλλ. λύση 3, οι μεγάλες δυνάμεις εφαρμόζουν σχέδιο αποίκησης του άρη με τους εκλεκτούς της γης (επιστήμονες, αθλητές, κτλ.), όταν αυτή δεν θα είναι κατοικήσιμη πια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ...ΤΗ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ?????ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ....ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΩ!

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΘΗΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Anezina είπε...

Ακριβώς παιδιά στον πλανήτη Άρη θα πάνε όλοι αυτοί οι ισχυροί όταν η γη πιά θα έχει καταστραφεί.
Εννοείται πως το κρύβουν όπως κρύβουν πολλά άλλα μας δίνουν μόνο αυτά που θέλουν αυτοί να ξέρουμε.
Συγχαρητήρια Κ.Δημοσθένη συνέχισε έτσι.
έχω όμως μια απορία...όταν θα τελειώσουν όλα και θα έχουμε ενα άγνωστο χρόνο (1000 έτη) όπως λένε οι γραφές ειρήνη τότε η γη δεν θα είναι κατοικίσιμη;
Μπορεί η απορία μου να είναι χαζή αλλά πιστεύω οτι όλοι έχουμε απορίες που αφορούν όλα αυτά τα γεγονότα που θα συμβούν στις μέρες μας.

7XARHS7 είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;

ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ... Τ Ω Ρ Α!

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10.000 π.Χ. το ένα τρίτο του πληθυσμού της γης κατοικούσε στον Άρη.Στη συνέχεια ακολούθησε ο πόλεμος Ελλήνων-Κρονίων με όπλα μαζικής καταστροφής. Από αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος επεκτάθηκε και στον Άρη, υπήρξαν επιζήσαντες (πάνω στον πλανήτη Άρη) που επέζησαν στις υπόγειες πολιτείες του Πλανήτη Άρη ή Ερυθραία.Λέτε να συνάντησαν κανέναν από τους επιζήσαντες;;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας πρόσφατα τον τόμο «το συμπάν» της εγκυκλοπαίδειας ΗΛΙΟΣ του Ιωάννη Δ. πασσά διαπίστωσα ότι αυτά περί υπάρξεις ζωής στον Άρη είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Μάλιστα διαπιστώνω ότι από αυτά που γράφονται τίποτα καινούργιο δεν μας έχουν πει.
καλημερα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3??ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ...ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η' ΠΡΑΣΙΝΟΣ Η'ΛΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ,ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ''ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ'' ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΟΥΛΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...ΕΙΔΩΜΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

Λιακό νομίζω πως έχεις κάνει ένα λάθος.Το έγγραφο δεν θα δοθεί στην δημοσιότητα εάν το εγκρίνει η Αμερικανική κυβέρνηση αλλά εάν το εγκρίνει η Μαχ Τανέ.Αλλά και πάλι θα μου πείτε ότι αυτό είναι αυτονόητο γιατί Αμερικανική κυβέρνηση και Μαχ Τανέ πάνε μαζί,όπως λέμε δύο σ'ένα...ή μάλλον τρία σ'ένα γιατί σ'αυτή την περίπτωση είναι και ΝΑΣΑ μαζί τους!Το θέμα είναι ξεκάθαρο,η ΝΑΣΑ ελέγχεται απ'τα λαμόγια και λέει ότι τους συμφέρει είτε είναι ψέμα είτε είναι αλήθεια για να παραπλανεί τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

To θεμα δεν ειναι η ανακαλυψη νερου στον αρη,αυτο μαs ητανε ηδη γνωστο αλλωστε. Το θεμα ειναι κυριοι τηs NASA να μαs πειτε ποιοι πιναν καποτε αυτο το νερο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, έχει δεν έχει νερό ο Άρης, δε στέλνουμε εκεί τον Μπους, μπας και γλιτώσει η γη μας από την κακία και τη βλακεία του?
Αν υπήρχε βραβείο για τον πιο μισητό άνθρωπο, αυτός και η (κοντο)λίζα θα ήταν αδιαμφισβήτητα τα φαβορί.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λιακόπουλε μήπως θα έπρεπε να βγάλετε το ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ στα Κινέζικα και Ρώσικα διότι πιστεύω ότι η γνώση που σε σένα αποκαλύφθηκε και στην συνέχεια δόθηκε σε μας σκοπό έχει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και όχι να μείνουμε απαθείς περιμένοντας τις εξελίξεις αφού τώρα ποιά το γνωρίζουμε.
Γιατί όπως λέει και σε μια προφητεία του ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ
Όλα μπορούν να ανατραπούν-εξαρταται από εσάς-εκτός η Αγία Τριάς και η μέρα του Κυρίου και της Θείας Δίκης.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΣΑ ΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ?ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

GREEKPILOT είπε...

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα αριανά λαμόγια έχουν έρθει εδώ και χρόνια ...... (σε απάντηση του φίλου manios)

Ανώνυμος είπε...

Αν για τον Αρη μας ταίζανε πρόλογο τόσα χρόνια φανταστείτε τι γίνεται και τι έχει να γίνει με τον Νιμπιρου.

Λ είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΠΛΑΝΗΤΗ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ youtube ΓΙΑ planet x Η ΝΙΜΠΙΡΟΥ...ΙΣΩΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

βασικά σύμφωνα με διάφορα σαιτ στο ιντερνετ αλλά και βίντεο στον εσύ-σωλήνα NIBIRU σύμφωνα με τα σουμεριακά κείμενα δεν υπάρχει.υπάρχει μία πόλη NIBRU,χωρίς το Ι,αλλά καμία νύξη για πλανήτη.Μάλλον αυτά τα λέει ο Σίτσιν βάσει σχεδίου από τη Νέα τάξη πραγμάτων για να παρουσιαστεί το 2012

Ανώνυμος είπε...

σαν κάτι κακό.Μάλλον κάτι αλλό έρχεται και έχουν πλάσει πόμολα τα λαμόγια!!!!Γιατί άλλωστε τόση μυστικοπάθεια αν αυτά που λέει ο Σίτσιν είναι αλήθεια?Συμπάντικη προβοκάτσια μου μυρίζεται αλλά αυτή τη φορά τα λαμόγια θα φάνε χώμα!!! Έρρωσθαι!!!!