Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΛΑΒΡΟΦ: ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΛΕΥΡΑ

Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας κ. Λαβρόφ δήλωσε την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008, ότι έχει έρθει η ώρα που η Δύση πρέπει να διαλέξει πλευρά, εννοώντας ανάμεσα στη Ρωσία και την Γεωργία.
«Μερικοί στη Δύση άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση του Σαακασβίλι δεν ταιριάζει με τα στάνταρ της δημοκρατίας. Οι δημοκρατίες δεν εξαπολύουν επιθετικούς πολέμους. Και οι δυτικοί συνάδελφοί μας είναι αναγκασμένοι να διαλέξουν είτε να υποστηρίξουν αυτούς που σκότωσαν Ρώσους πολίτες, είτε να συγκρατήσουν την άνευ όρων υποστήριξή τους» δήλωσε ο κ. Λαβρόφ.
Επίσης αποκάλεσε την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ στη Γεωργία «επικίνδυνο παιχνίδι».

10 σχόλια:

magos είπε...

Ακούστε τι μετέδωσε πριν από λίγο το ΑΠΕ και επιβεβαίωσε τον Λιακόπουλο

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider - LHC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας Στοιχειωδών Σωματιδίων (CERN), κοντά στη Γενεύη, τέθηκε εκτός λειτουργίας την Τετάρτη, μια εβδομάδα μετά την έναρξη του ιστορικού πειράματος, λόγω ηλεκτρικού προβλήματος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του CERN.
Το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε ένα σύστημα ψύξης των υψηλής ισχύος μαγνητών, που κατευθύνουν τις δέσμες σωματιδίων στο μήκους 27 χλμ. υπόγειο τούνελ.
"Ο επιταχυντής βρίσκεται ακόμα σε αρχική φάση, είναι ένα πολύ πολύπλοκο μηχάνημα και είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοιες διακοπές", δήλωσε εκπρόσωπος του CERN. H λειτουργία είναι πιθανό να επαναληφθεί αργότερα σήμερα.
Το CERN ανακοίνωσε επίσης, ότι οι συγκρούσεις των πρώτων σωματιδίων από αντίθετες κατευθύνσεις είναι θέμα λίγων εβδομάδων.

Ανώνυμος είπε...

se ena tetoio megalo egxeirima olo kai kati tha ginei
siga ton profiti
iremiste re paidia

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΛΑΒΡΟΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Λαβροφ τον ανηξερο κανειs; Μα η ιδια η δυση ηταν που με τουs αμερικανουs πρωτα ξεσηκωσαν τον σακασβιλι για πολεμο και την ευρωπη να σφυριζει απο αποσταση μετεπειτα αλλα αμερικανα.Ειναι δυνατον ολοι μαs να το εχουμε καταλαβη και εσυ να μην εχειs παρει ακομα χαμπαρι;

Ανώνυμος είπε...

Κατι μου θυμηζει αυτο???
το ειχε πει ο μπους μετα την επιθεση στους πυργους;

Necrophiliac είπε...

Ekatalava!!!..............

e.efthymiou
uk

strage είπε...

ego pistevo oti pame gia trito pagosmio!!!! tha ginei xamos

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΙΔΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ,ΣΩΣΤΑ;

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και κάτι σου θυμίζει, και φυσικά το είπε ο μπούς: "You are eitheir with us or against us". Σιγά σιγά, πέφτουν οι μάσκες των δήθεν ρώσων "ειρηνοποιών", που πήγαν να σώσουν τους οσσέτιους από τον "κακό" Σαακασβίλι(όμως απειλούν την Πολωνία με χρήση πυρηνικών όπλων, καθώς και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ απειλήσει τα ρώσικα συμφέροντα)!
-ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η US μάσκα ήταν των "απελευθερωτών" του Ιράκ από τον "κακό δικτάτορα" Σαντάμ.

Πολλοί "κακοί" υπάρχουν τελικά στον κόσμο για τις υπερδυνάμεις, άρα και ο πόλεμος δικαιολογημένος! Αντε να δούμε ποιόν "κακό" θα βρούν στην Ουκρανία, τον επόμενο στόχο της ρωσίας, αφού οι αμερικάνοι έχουν ήδη βρει τον "κακό" του Ιράν...

Για μένα είναι τα ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ και οι δύο υπεδυνάμεις, εφόσον χρησιμοποιούν τις ίδιες τακτικές... Το ίδιο νταβαντήδες είναι και οι δυο τους...

Δείτε και αυτά τα αποσπάσματα από τα Liako News της 17 Σεπτεμβρίου 2008:

1)"Η Ρωσία υπέγραψε σύμφωνο φιλίας με την Αμπχαζία και την Ν. Οσσετία.Ο ρωσικός στρατός πλέον μπορεί να μείνει στην Αμπχαζία και τη Ν. Οσσετία όχι ως ειρηνευτική δύναμη, αλλά ως τακτικός στρατός για να παρέχει ασφάλεια στην περιοχή"!!!
-Το αστείο εδώ είναι ότι πανηγυρίζουν οι οσσέτιοι/αμπχάζιοι γι'αυτό, αλλά θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ όταν δουν τη αυτονόμηση που τόσο ήθελαν, να πηγαίνει περίπατο όταν η ρωσία θα προσαρτήσει τα εδάφη αυτά! Αφ' ενός γιατί τους θεωρεί ρώσους πολίτες εφόσον έχουν ρώσικα διαβατήρια, αφ' ετέρου για να μπορεί να παρέχει περισσότερη "ασφάλεια" από μελλοντική επίθεση των "κακων", αφού θα είναι πλέον ρώσικο έδαφος...

2)"Οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αεροπορικές βάσεις της Γεωργίας για να επιτεθούν στο Ιράν. Γι’ αυτό και ξαναχτίζουν με γρήγορο ρυθμό τις βάσεις της Γεωργίας που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία... Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες, η Ρωσία, μετά την γεωργιανή επίθεση στην Ν. Οσσετία, κατέστρεψε πρώτα απ’ όλα μια αμερικανική βάση κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, που είχαν δημιουργήσει οι Η.Π.Α. για να χτυπήσουν το Ιράν".

Χρειάζεται κανείς κι άλλα σχόλια? Τότε "ξεφυλλείστε" λίγο τα Liako News (και blogs) των προηγουμένων ημερών, γιατί είναι πολλά για να τα βάλω και αυτά εδώ...

Unknown είπε...

Μήπως η Ρωσία χτυπάει καμπανάκια?????