Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ


"Από σήμερα μεγαλώνει ημερολογιακά η νύκτα και απ΄ ότι φαίνεται έχουμε μπροστά μας και μία μεγάλη πολιτική νύκτα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταρρέει και αποκλειστικός υπαίτιος, είναι ο ίδιος ο κ. Καραμανλής. Ο λαός δεν τον συγχώρησε, από την στιγμή που υπέθαλψε, πολιτικά υπόλογους και υπόδικους στην συνείδηση του Ελληνικού λαού", δήλωσε ο κ.Γ.Καρατζαφέρης ερωτηθείς, για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, εάν οι συναντήσεις του με τον κ. Τατούλη και τον κ. Πολύδωρα, υποδηλώνουν κάποιο φλερτ, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, είπε:

«Φλερτ υπάρχει όταν δεν υπάρχει αγάπη. Εγώ με όλα αυτά τα παιδιά, δώσαμε τη μεγάλη μάχη και στη δεκαετία του ΄80 και στη δεκαετία του ΄90, για να διώξουμε «το κακό ΠΑΣΟΚ». Αυτοί πολέμησαν, αυτοί αγωνίστηκαν και κάποιοι άλλοι τώρα καρπούνται, τον ιδρώτα τους. Είναι κατάντια. Έχω πάντα ευήκοον ους σ΄ αυτούς τους τίμιους αγωνιστές της μεγάλης παράταξης. Και υπενθυμίζω ότι η παράταξη, τώρα πλέον, έχει δύο κόμματα και όχι ένα. Και ως εκ τούτου πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι όσο βρωμίζουν τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, της οποίας είμαστε και οι δύο μέτοχοι, βλάπτουν σοβαρά τη συνύπαρξη, για μελλοντικές αυριανές σκέψεις και ιδέες».

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα τόνισε ότι "από το κολοβό «Βέτο» φτάσαμε στην πλήρη κυριαρχία των Σκοπιανών, στο θέμα που υπάρχει ανάμεσά μας. Η έλλειψη του κ. Μολυβιάτη είναι καταλυτική.

«Η κ. Μπακογιάννη οδηγεί το μεγάλο Εθνικό Θέμα σε καταστροφή. Ήδη παρακαλούμε να δεχτούν το «Μακεδονία» με το πρόθεμα «Άνω». Έχουμε φθάσει, να συζητάμε πράγματα, τα οποία ήταν ανήκουστα πριν από ένα χρόνο", υπογράμμισε ο κ.Καρατζαφέρης.

Για τον υπουργό Οικονομίας, ο κ.Καρατζαφέρης δήλωσε ότι "έχει αποτύχει και ο Κ.Καραμανλής κωφεύει", ενώ για τον Θ.Ρουσόπουλο ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός "επιμένει να στηρίζει τον άνθρωπο, ο οποίος έχει καταλύσει σχεδόν όλους τους θεσμούς της χώρας, ακόμα και το Αγιο Όρος".

ΠΗΓΗ ΑΝΑ ΜΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: