Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

HMEΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ


Σειρά εκδηλώσεων για το επιβατικό κοινό με τίτλο: Γιορτή Μέσων Μαζικής Μεταφοράς "Βάλε Χ στα Ι.Χ.", διοργανώνει σήμερα στο Σύνταγμα το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα της μετακίνησης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ως ένας παράγοντας που συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Live μουσική από το μουσικό σχήμα "Αλχημιστές". Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΟΤΕ και η Cosmote. Οι δύο εταιρίες σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα θα ενημερώνουν το κοινό για τα προγράμματα ανακύκλωσης που προωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετακινήσεις με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα είναι δωρεάν. Αξίζει πάντως να διευκρινιστεί ότι ειδικά και για τον Προαστιακό, η δωρεάν μετακίνηση αφορά το κομμάτι της διαδρομής από τον Πειραιά έως τη Μαγούλα και από τον Πειραιά έως το Κορωπί, που εντάσσονται στον αστικό κύκλο.

ΠΗΓΗ ΑΝΑ ΜΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: