Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. κ. Μπους στο Λευκό Οίκο στις 25 Σεπτεμβρίου. Θα συζητήσουν για την πορεία των συζητήσεων με το Ισραήλ για την επίτευξη της ειρηνικής συνύπαρξης των δύο κρατών.

6 σχόλια:

Zulu είπε...

Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναγνωρίσει τα διαβατήρια του Κοσόβου, ακόμα και εάν δεν έχει αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Αυτό θα επιτρέψει στους κατοίκους του Κοσόβου να παίρονουν βίζα για να επισκέπτονται την Ελλάδα. Το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια έχουν αναγνωρίσει τα διαβατήρια του Κοσόβου χωρίς να έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία (ακόμα).

Ανώνυμος είπε...

Ctesias' strange stories about India- (Nephelim)

The Indian dogs are very large and even attack lions,...On these mountains there live men with the head of a dog, whose clothing is the skin of wild beasts. They speak no language, but bark like dogs,... They understand the Indian language but are unable to converse, only barking or making signs with their hands and fingers by way of reply, like the deaf and dumb. They are called by the Indians Calystrii, in Greek Cynocephali ("dog-headed"). [They live on raw meat.] They number about 120,000

Ανώνυμος είπε...

Άντε, σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε και για το χτίσιμο του ναού.

medabots είπε...

tha lega tipota ala entaksei...tespa

Nikolas είπε...

Τωρα σωθηκε και αυτος!
Θα τον τραταρουνε εκει και κανα σοκλατακι και κανα φονταν ετσι για να του γλυκανουνε το χαπι!!!!
Αλλα εμαθα λεει οτι στον λευκο οικο, της λευκης πολιτειας κλπ κλπ, εχουνε παρα πολυ καλο γλυκο του κουταλιου... συκαλακι και αγγουρακι!!!!
Ειναι αυτο που λενε.... φαε γλυκακι Αμπας στο Ισραηλ να... πας!!!!!!
Στο τελος βγαζουνε και.... λικερακι, ετσι για να πανε τα φαρμακια κατω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο 3ΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΙΑ,Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ!

Gigas