Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ... ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΓΟΙ

Υπουργός της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό διέταξε την αποφυλάκιση δεκάδων τράγων από φυλακή της Κινσάσα, επειδή, όπως υποστηρίζει, κρατούνται παράνομα. Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Κλοντ Νιαμουγκάμπο, εντόπισε τους τράγους στη φυλακή στη διάρκεια επίσκεψης ρουτίνας που πραγματοποίησε εκεί. Τα ζώα επρόκειτο να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενα για την παράνομη...πώλησή τους από πλανόδιους εμπόρους στο δρόμο. Ο υπουργός δήλωσε ότι πολλοί αστυνομικοί παρουσιάζουν "κενά γνώσεων" και κρίνεται απαραίτητη η επανεκπαίδευσή τους. Ο ίδιος απέδωσε τον εγκλεισμό των τράγων στη φυλακή στην άγνοια των αστυνομικών. 'Αγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τους ιδιοκτήτες των ζώων, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην φυλακή, καθώς και ποια ποινή επρόκειτο να επιβληθεί στα ζώα σε περίπτωση που κρίνονταν...ένοχα.

9 σχόλια:

Desumor είπε...

ΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ola ta koula tha ginonte setouto to planith !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι..
Μπήκα για κάτι που έψαχνα στο site του εθνικού συστήματος υγείας της Αγγλίας και είπα να μπω και στο δικό μας να συγκρίνω.. Μόνο που δεν με άκουσαν οι γείτονες από τα γέλια.. Αλλά σε σχέση με το Κονγκό δεν έχω παράπονο.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!! Είναι τρελοί αυτοί οι Αφρικάνοι!!
Chris

Grecodom είπε...

Εσύ φίλε.....'ανώνυμε" λές ότιμπήκες στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας και....ακόμη γελάς !!....εγώ τι να πώ πού μπαίνω στο εθνικό σύστημα Παιδείας της Δομινικανής Δημοκρατίας και . . . κλαίω για την Παιδεία μας !!. . .

Ανώνυμος είπε...

eithela naksera o dikasths pou tha tous dikaze hksere na mila tragisia??? xaxaxaxa

medabots είπε...

treles agelades

Nikolas είπε...

Αγριο Μπερδεγουεη
Εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι την εκαιδευση των Κογκολεζων αστυνομικων την ανελαβαν τα αμερικανα της ΝΤ - για να εκπαιδευτουνε λεει καλα!!!!!!!
Και οντως ελαβαν αρίστην εκπαιδευσιν!!!!!!
Μα καλα θα σκεφτη κανεις και πως περασανε τα ζωα για ανθρωπους?
Εμ αφου οι αμερικανοι αστυνομικοι περνουν τους συμπολιτες τους για ζωα!!!!!
Εχουνε αδικο?
Απορια ψαλτου.... βηξ!

Ανώνυμος είπε...

Ή έχεις νομοθεσία ή δεν έχεις...!