Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ LIAKO TV ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AUTO EINAI PAIDES.--W R A I A--

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή! Προσωπικά είδα την εκπομπή αλλά γνωρίζω πολλους που δεν είχαν την ευκαιριία να την παρακολουθήσουν ζωντανά και θα ήθελαν να την δουν.
Ακόμη σωστότερη είναι η επιλογή να προβληθεί την αμέσως επόμενη ημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σταμάτησε η μετάδοση της εκπομπής; Σας παρακαλώ κάντε κάτι να δούμε τη συνέχεια. Ευχαριστώ!

jvs είπε...

Μπράβο.!! Επιτέλους.
Αν βάλετε σε επανάληψη και τις δυο ζωντανές εκπομπές της Δευτέρας (με ειδοποίηση στο Liako news, όπως τώρα) -που τις χάσαμε σχεδόν όλοι - τότε θα γίνετε ΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΣΤΟ CERN! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΔΗΜΟ ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ! ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΣΒΗΣΕΣ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΕΨΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

1η ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΛΟΓΟ! ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΥΑΛΙΑ! 2η ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ DVD ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΟΥ (Π.Χ. 4,5,6)!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑΤΙ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ....

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ είπε...

Στην προχθεσινή ζωντανή εκπομπή, έγινε αναφορά για άλλη μία φορά για τον κώδικα Ιχώρ αλλά και για την τοποθέτηση του Κίσινγκερ για τους τρόπους με τους οποίους θα ελέγχονταν και θα περιορίζονταν οι Έλληνες.

Είχε απόλυτο δίκιο στην ανάλυσή του Ο Χένρι όταν έλεγε ότι δεν μαντρωνόμαστε εύκολα και ότι είμαστε αμετανόητα απείθαρχοι.

Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία μας για να δούμε τα χαρακτηριστικά μας σαν λαός, θα θα διαπιστώσουμε οτι εκτός από τα μεγάλα ελαττώματα για τα οποία διακρινόμαστε - όπως μας θυμίζουν οι συνώνυμες λέξεις, γκρίνια, φαγωμάρα, εσωστρέφεια, εμφύλιες διαμάχες, έριδες κ.ά. - αυτά για τα οποία ξεχωρίζουμε και μας διακρίνουν εις τους αιώνες των αιώνων είναι το φιλότιμο, η φιλοξενεία, ο σεβασμός του αντιπάλου και αυτή η πανάρχαιη, παραδοσιακή ξεροκεφαλιά.

Πολύ πριν μάθουμε για τον Ιχώρ γνωρίζαμε ότι κάθε Ελληνόπουλο έχει μέσα του να κοιμάται ένα μικρόβιο. Όσο και αν ξένα πρότυπα έχουν εισχωρήσει στις συνήθειες μας και βλέπουμε νέους με σκουλαρίκια σε όλο το σώμα, emo ή ότι άλλο θα δούμε στη συνέχεια, αυτά τα παιδιά τα οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρονται καθόλου για ότι έχει να κάνει με Ελλάδα, οικογένεια, παράδοση, είναι αυτά τα οποία θα ξυπνήσουν μονομιάς και θα βρεθούν μπροστά σε νέους αγώνες, όπως τότε το '21 ή το '40 που μια χούφτα Έλληνες έκαναν θαύματα και έκαναν όλη την οικουμένη να παραμιλάει.

Ο Έλληνας αιώνες τώρα ξαναγγενιέται από τις στάχτες του και μεγαλουργεί. Εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις υπνωτίσει, ότι τον έχεις σκλαβώσει, γιγαντώνεται, ορθώνει το ανάστημά του και ελευθερώνεται από τα δεσμά.

Και τότε γεννιώνται ήρωες για τους οποίους μιλούν για πολύ καιρό οι επόμενες γεννιές, ήρωες σαν τους Μαραθωνομάχους, τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους, τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Νικηταρά, τον Παπαφλέσσα, την Μαντώ Μαυρογένους, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Παύλο Μελά, τους ήρωες του έπους του '40,

γιατί ...

"ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ! ΒΕΒΑΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ. Καν το και στις μελλοντικές ζωντανές εκπομπές.

Ανώνυμος είπε...

eisai foveros