Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ U.S. PATHFINDER ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το αμερικανικό ωκεανογραφικό πλοίο U.S. Pathfinder, που είναι εξοπλισμένο με πολλά σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και ήταν ένα από τα αμερικανικά πλοία που βρισκόταν στην Μαύρη Θάλασσα, και μάλιστα βρισκόταν μετά από πρόσκληση της ουκρανικής κυβέρνησης στη Σεβαστούπολη, αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, 17 Σεπτεμβρίου, από τα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας και κατευθύνεται προς τη βάση της Σούδας στην Κρήτη.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το αμερικανικό ωκεανογραφικό βρισκόταν στην περιοχή για να ψάξει για ένα ναυάγιο από το Β’ Παγκ. Πόλεμο. Βέβαια η Ρωσία υποστηρίζει ότι το πλοίο βρισκόταν εκεί με σκοπό την υποκλοπή και συγκέντρωση πληροφοριών.

4 σχόλια:

Nikolas είπε...

Και εγω ψαχνω τον Φιλιμπερ Τσιρανανα στη Μαδαγασκαρη!
Τωρα αν καταφερανε να υποκλεψουνε καποια πληροφορια απο τη Ρωσσια...
να μου τρυπησετε τη μυτη!!!!!
Αν κανανε..... τραπεζακι με κανα διασημο μεντιουμ πολυ περισσοτερα θα μαθαινανε!!!!

Necrophiliac είπε...

Ta amerikanakia epiasan ta kat...imena tous kai efigan me to nouro sta aschelia.....
Apo to Poutin ti plirofories tha epianan..sigoura paraplirofories..

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. :-)

Gigas

Nantia είπε...

Φυσικά ήταν εκεί για να παρακολουθεί. Σιγά μην ενδιαφέρονται οι Αμερικανοί για τα ναυάγια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ειδικά στη Μαύρη Θάλασσα. Λες και δεν υπάρχουν αλλού ναυάγια...είναι γεμάτος ο κόσμος από αυτά.
Αντέ να ξεκουμπιστούν... γενικώς!