Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Επικίνδυνος αστεροειδής !

Ο αστεροειδής Άποφις έρχεται προς την γη μας με ταχύτητα 10 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι θα είναι ορατός με γυμνό μάτι το 2029!

Εάν ο Άποφις είναι πράγματι σε τροχιά σύγκρουσης με την γη θα πέσει επάνω μας το 2036. Θα προκαλέσει μία έκρηξη 100.000 φορές ισχυρότερη από εκείνην της Χιροσίμα.

Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τρόπο για την αποφυγή της πιθανής σύγκρουσης.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ'ότι κατάλαβα είναι αυτό που λες Δημοσθένη για την επιστροφή των ΕΛ το 2012... Εξάλου και οι μάγια στις προφητείες τους, λένε ότι το 2012 θα σταματήσει ο χρόνος, πράγμα που σημαίνει μια ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή του κόσμου τούτου...

.ΚΩΣΤΑΣ1982. Λάρισα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Djale3is είπε...

nomizw oti i nasa leei psemata gia na min troma3ei ton kosmo... k exei apodeixthei oti i nasa kribei polla!!!den gnwrizw tin alitheia...alla kati legete oti to 2012 yparxei mia pithanotita na sygroustei i gh me enan komiti o opoios einai idi oratos apo ton notio imisfairio...

Ανώνυμος είπε...

Όσο καί να θέλει κάποιος να ζήσει ήρεμος ακούγοντας τέτοιες ειδήσεις είναι καπώς δύσκολο.Αλλά πιστεύω ότι όλο και κάτι θα κάνει ο Βλαδίμηρος...

Ανώνυμος είπε...

Oi magia kai osoi kanan aimato8ysies eintoustan kronia genoi, gi ayto lene oti 8a stamatisei o xronos(gi aytous 8a stamatisi).

Ανώνυμος είπε...

οι επιστήμονες είναι καραγκιόζηδες
πολλά λένε αλλά δεν τα λένε "αβίαστα".
ως γνωστόν η επιστημονική κοινότητα έχει κατακερματιστεί σε ομάδες.
βέβαια είναι αλήθεια πως κάποιοι μας έχουν ξεχάσει και κάνουμε παρέα με τα ζουλάπια του κάτω κόσμου εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι σίγουρο πως επιστρέφουν.

θα πει κανείς έλα μωρέ χαζομάρες.
πως όμως εξηγείται το ότι ενώ τέτοια φαινόμενα πιθανής σύγκρουσης της γης με αστεροειδείς κλπ υπάρχουν πάρα πολλά τις τελευταίες χιλιετίες, παρόλα αυτά γίνεται ντόρος μόνο τα τελευταία χρόνια?

ή δηλαδή οι επιστήμονές μας γίνανε περισσότερο πονετικοί και "νιάζονται" για μας περισσότερο ή απλά μας προετοιμάζουν για κάτι που έρχεται.
η προπαγάνδα του χόλιγουντ από την άλλη δεν χάνει λεπτό να μιλάει για τον "κακό" αστεροειδή που πλησιάζει και για το πως πρέπει να τον ξεκάνουμε με πυρηνικά.

τόσα χρόνια μας έχουν ταράξει στο καυσαέριο και τώρα που έρχονται οι "ενισχύσεις" θυμήθηκαν να μας σώσουν.

για να μας σώσουν το λοιπόν και να τους σώσουμε και μεις με τη σειρά από αυτό που έρχεται μαζί με τον αστεροειδή θ πρέπει να δώσουμε λεφτάκια στην καλή μαμά ΝΑΣΑ η οποία, όπως πάντα, θα κάνει την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους για την επίτευξη της εναλλακτικής λύσης 3.

στο κάτω κάτω εμείς πλανήτη έχουμε, αυτοί οι καημένοι οι υποχθόνιοι μόνο τρύπες έχουνε. ας τους δώσουμε θα πει κανείς κανένα χαντάκι στον Άρη να βόσκουνε και αυτοί..
θέλουνε αυτό που λέει ο λαός, "στον ήλιο μοίρα".

γι αρχή λοιπόν σε ένδειξη ευγνωμοσύνης θα τους δώσουμε τον πούλο και να λένε και ευχαριστώ γιατί θα είναι και Ελληνικός!

Ανώνυμος είπε...

loipon apo oti katalaba oloi kati perimenoun..eixa dei ena dokimanter opou emfanize tis diafores problepseis tous gia to mellon eite blepwntas thn kinhsh twn astrwn,eite /milwntas/ me tous 8eous ktl opws me tous inka px auto pou parathrhsa htan to telos to parousiazan me to 2012 sunexa liakopoule /keep walking/!!

Ανώνυμος είπε...

Το 2012 με βάση τις αστρονομικές γνώσεις τόσο των Μάγια όσο και της σύγχρονης αστρονομίας θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο σύμπαν: θα γίνει η ευθυγράμμιση του ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας κατά το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου 2012, πράγμα που συμβαίνει κάθε 25.800 χρόνια. Ο Τζων Μέιτζορ Τζένκινς υποστηρίζει ότι όταν ο ήλιος του ηλιοστασίου εναρμονίζεται με το γαλαξιακό κέντρο, ανοίγει μια πνευματική πύλη, αλλά και οι Μάγια πιστεύουν ότι ένας πλήρης κύκλος μετάπτωσης(δηλαδή 25.800 χρόνια)-ο οποίος και θα ολοκληρωθεί το 2012- έχει σχέση με την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Σύμφωνα μάλιστα με τις προφητείες και άλλων φυλών των Άνδεων το 2012 θα γίνει μια καινούργια αρχή για τον άνθρωπο, θα ξεκινήσει «μια χρυσή χιλιετία στη γη» (Μήπως αυτό θυμίζει σε κανέναν «τα χίλια χρόνια που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια»;;!) Ένα τέτοιο, βέβαια, αστρονομικό φαινόμενο έχει επιπτώσεις αρκετά χρόνια πριν, αλλά και μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία του 2012!(Οπότε μέχρι το 2024, όπως λένε και οι προφητείες του Τραχωνίου, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!). Ακόμη, αυτές οι φυλές υποστηρίζουν ότι όλη η ανθρωπότητα θα κατακτήσει ταυτόχρονα το πέμπτο επίπεδο συνειδητότητας (πνευματική εξέλιξη). Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, τότε μήπως η πνευματική εξέλιξη για την οποία γίνεται λόγος σε όλες αυτές τις προφητείες δεν αναφέρεται παρά στην αφύπνιση του κώδικα ιχώρ; Οι Ίνκα συγκεκριμένα αναμένουν τότε να εμφανιστεί ένας Ίνκα στο έκτο επίπεδο συνειδητότητας, πράγμα που ερμηνεύεται ως την εμφάνιση ενός θεϊκού παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος είναι ικανός να επαναφέρει την ισορροπία στην παγκόσμια δύναμη.(Θυμίζει σε κανέναν τίποτα αυτό;;;!!) Σύμφωνα με τους Ίνκα, μόνο έτσι θα αρχίσει η χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα.
Εν τω μέσω όλων αυτών, βέβαια, ας μην ξεχνάμε και τον πλανήτη Χ ή Σέτνα (όνομα μιας αρχαίας θεάς των Εσκιμώων: ίσως λόγω του ότι οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να ανιχνεύσουν θερμότητα σε αυτόν ή επειδή βρίσκεται στην πιο ψυχρή περιοχή του ηλιακού μας συστήματος) ή Νιμπίρου (σύμφωνα με μία αρχαία σφραγίδα που χρονολογείται από την εποχή των Σουμερίων) ή Έρκολούμπους (Ερκ=έρχεται + Ολούμπους= Όλυμπος =έρχεται ο Όλυμπος) ή Κόκκινο Πλανήτη (διότι είναι ο δεύτερος πιο κόκκινος πλανήτης-μετά τον Άρη-του ηλιακού μας συστήματος) -ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε εν πάσει περιπτώσει- που πλησιάζει τη γη κάθε 10.500 χρόνια, σύμφωνα με τους σύγχρονους επιστήμονες. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Βέβαια εμάς δε μας νοιάζουν όλα αυτά, διότι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ και Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

min ksexnate to vivlio o kairoc gar egys 2024
kai ama einai ontws ali8eia gia tous el to 2012 8a exoume kai ta uperopla tous don't warry

-GdM- Onar είπε...

mou aresei pou polla atoma endiaferontai kai lene tin gnomi tous !!Deixnei oti oi Ellines panta vriskoun ton tropo na epikoinonoun kai na antallasoun gnomes k idees...Alloste to elliniko pneuma einai klironomia mas apo palia...!!