Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Ευγνωμοσύνη

Μία παρόμοια ιστορία μόνο που τώρα το λιοντάρι είναι ελεύθερο. Δικαίως θα έλεγε κανείς ότι το άγριο πλέον λιοντάρι θα υπάκουε στους νόμους της φύσης και των ενστίκτων του. Αλλά δεν μπορεί παρά να θυμάται τους ευεργέτες του. Παρατηρήστε στο βίντεο ότι στην αρχή προχωράει διστακτικά μέχρι να αναγνωρίσει εκείνους που το ανέθρεψαν.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η δουλειά με το ιστολόγιο, συνέχισε έτσι Δημοσθένη, δυνατά και Ελληνικά!!!! Ευγνώμονες σου είναι πολλοί άνθρωποι που άρχισαν να ψάχνωνται και να αφυπνίζονται, βλέποντας τις εκπομπές σου, παρότι στην ουσία πρόκειται για εκπομπές πώλησης βιβλίων.. Εύχομαι τούτο το ιστολόγιο να πληθύνει κατά πολύ και σε νέα και σε φως! Χαίρομαι που είμαι ο πρώτος που γράφει! Έσσεται ήμαρ!

.ΚΩΣΤΑΣ1982.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα πολυ ομορφο!

Ανώνυμος είπε...

mpravo re liako tv...pragmatika auto den to exo xanadei pote!!!S U N E X I S E DYNATA K ELLINIKA

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους !
Τα βιντεάκια είναι πολύ ωραία και αξίζουν ολα.
Πραγματικά συνγκινιτικό το video αυτό
Καθώς και το προηγούμενο που δείχνει την εθγνωμοσύνη ακόμα και στα πιό "άγρια" Ζωα ! Τελικά όντως ο άνθρωπος είναι τόσο μοναδικός σε αγριότητα.

ELLIN1991 είπε...

polu wraio video sunexise dunata ki ellinika liakoura!!!!

Ανώνυμος είπε...

mprabo re liakopoule,mprabo!!!Eisai h atia pou dimiourgisa istologio!!etsi mporo kai ego na erxomai se epikoinonia me esena kai olous tous allous pou den skuboun to kefali....TA video sou einai katapliktika...