Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΕΡΑ

Το 1866, στην περιοχή Καλαβέρα, στην Καλιφόρνια, ανακαλύφθηκε σε παραποτάμιο ιζηματογενές χρυσοφόρο κοίτασμα ένα απολιθωμένο κρανίο σε βάθος περίπου 40 μέτρων. Μεταφέρθηκε στο Καίμπριτζ. Εκεί καθαρίστηκε από την πέτρα που είχε ενσωματωθεί και εξετάστηκε διεξοδικά. Η ηλικία του υπολογίστηκε ότι ήταν τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ετών. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι επρόκειτο για κρανίο «σύγχρονου» ανθρώπου.
Τελικά εκείνο που σκέφτηκαν οι μεγάλοι επιστήμονες (τι πρωτότυπο) ήταν ότι επρόκειτο για φάρσα! Έτσι ένας χρυσωρύχος που πάλευε να επιβιώσει, βρήκε ένα απολιθωμένο κρανίο και το έβαλε στο μέρος που έσκαβε ο φίλος του για να σπάσει πλάκα. Και αυτό θεωρείται εξήγηση λογικότερη από το να υπήρχαν άνθρωποι πριν δύο εκατομμύρια χρόνια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A RE PAGKOSMIA LAMOGIA ...

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμενατε! να παραδεχτουν οτι τοτε υπηρχαν ανθρωποι και να πανε εναντια στο συστημα?θελει κοτσια κατι τετοιο! κοτσια που αυτοι δεν εχουν!

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι φάρσα ή όχι μπορεί να βρεθεί με τον άνθρακα 14. Γιατί δεν κάνουν έναν έλεγγο;

Υποψιάζομαι ότι δεν είναι φάρσα αλλά τα περί φάρσας είναι μια ακόμα λαμογιά του συστήματος.

Αν πάρει κανείς το Sumerian King List και προσθέσει τα έτη της βασιλίας των "αθάνατων" βασιλέων (οι οποίοι τί ήταν;) ξεκινώντας από το -3.000 και πηγαίνοντας πίσω βγαίνει ότι το Eridu (η πρώτη πόλη των Σουμέριων) χτίστηκε αρκετά νωρίτερα από το -100.0000 και όχι το -6.000 που λένε τα λαμόγια...

Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι ο "κατακλυσμός" έγινε πολύ νωρίτερα από το -3.000 τότε τα νούμερα πάνε ακόμα πιο πίσω.

Να μην πω και για την Ελλάδα τίποτε και με πουν φασίστα....
Μέχρι το 2012 τουλάχιστον γιατί τότε game over για όλα τα λαμόγια...

e

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήμουν πιτσιρικάς (τώρα πλησιάζω τα 50) και μου μιλούσαν για τον πόλεμο του 40 (15 χρόνια πίσω), μου φαινόταν πως μιλούσαν για την εποχή των δεινοσαύρων.
Μετά ήρθε το Πολυτεχνείο (για μας ήταν μια απεργία από τα εκτάκια με φασαρία και ξύλο) και πέρασε κι αυτό και μετά μας έλεγαν πως ζούσαμε ηρωικές στιγμές.
Κι όταν μια μέρα ένας σημερινός πιτσιρικάς με ρώτησε ‘’Καλά ζούσες στο Πολυτεχνείο;’’ Έκανα να κοιτάξω πίσω και τα 30 χρόνια που σε μένα ήταν πριν από μερικές μέρες κατάλαβα πως για τον πιτσιρικά τώρα ήμουν εγώ δεινόσαυρος.

Όμως δεν είναι έτσι ρε φιλαράκο.
Γιατί μέτρησα πόσοι άνθρωποι έζησαν στην οικογένειά μου από μένα μέχρι το 9.000 π.Χ. και βρήκα:
Με, 4 γενιές ανά 100 χρόνια το πολύ.
11.000 χρόνια δια 100 = 110 αιώνες επί 4 γενιές πίσω = 440 άτομα. (!!!)

Άρα αν αρχίσω να μετράω από σενα, τον Πατέρα σου, τον παππού σου κλπ πίσω τότε μέχρι το 9.000 π.Χ. είναι 440 άτομα.
Και τότε κατάλαβα πως από τον καιρό που βυθίστηκε η Ατλαντίδα στην οικογένειά μας γεννήθηκαν 440 άτομα.

Λίγα ρε φίλε, είναι πολύ λίγα. Η Ατλαντίδα είναι χτες κι εγώ κι εσύ δε θυμόμαστε τίποτε. Όλα είναι γραμμένα στις φλέβες μας κι εμείς δε θυμόμαστε τίποτε.

Δεν θυμάμαι τίποτε.
Γιατί γύρω μου υπάρχει πολύ θόρυβος. Άνθρωποι, επιχειρήσεις, επιστήμες, θρησκείες, φράγκα, φάρμακα, βάκιλοι, καρκίνος, ψεκασμοί.

Σσσσσσσσσσσσς……

Ας κάνουμε λίγο ησυχία έξω μας για να θυμηθούμε μέσα μας…

Και στις 8 Νοεμβρίου 2008 ας κηρύξουμε την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΣΗΣ
Στις 8 Νοεμβρίου 2008 ας μείνουμε όλοι σιωπηλοί…
Μόνοι μαζί με τους 440 (πάλι 8 βγαίνει) συγγενείς μας ΕΛΛΗΝΕΣ
Ας τους ρωτήσουμε να μας θυμίσουν κι ας είναι ο αρχάγγελος το στόμα τους...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!? ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ???
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ.ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 4000 Π.Χ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ...

Gigas

Nantia είπε...

Άλλη όρεξη δεν είχε ο χρυσωρύχος να κάνει πλάκα στο φίλο του και μάλιστα μ' ένα κρανίο! Αν αυτό το θεωρούν τη λογικότερη εξήγηση τότε νομίζουν ότι τρώμε πολύυυυυυ κουτόχορτο... Φυσικά δεν τους συμφέρει να παραδεχτούν ότι δεν υπήρχε "σύχρονος" άνθρωπος πριν δύο εκατομμύρια χρόνια γιατί απλά θα καταρεύσει η "παράσταση" την οποία μας προσφέρουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γιατί θα βγούν πολλές αλήθειες στο φως, τις οποίες δεν θέλουν για κανένα λόγο να μάθουμε!
Ο λόγος; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Nantia είπε...

Τελικά είναι πολύ ηλίθιοι... Πρώτα μας λένε ότι είναι 2 εκ. ετών (για να το πουν σημαίνει ότι το εξέτασαν πρώτα), μετά μας μαθαίνουν ότι ο "σύγχρονος άνθρωπος" δεν ξεπερνά τα 10 χιλ. χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και στο τέλος ότι ο άνθρωπος του 1866 έκανε πλάκα σε φίλο του! Τώρα πως έκανε πλάκα με ένα κρανίο 2 εκ. ετών ακόμα περιμένουμε να μας το αιτιολογήσουν...
Ε, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!