Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Άλλαξε ο Μανωλιός…

Ο Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε το Ιράν να μην περιμένει την εκλογή του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ για να δεχτεί τις προτάσεις που του έχουν γίνει για το πυρηνικό πρόγραμμά του. Δήλωσε ότι "η πίεση απλώς θα αυξάνεται".

Για όσους ακόμη εθελοτυφλούν και νομίζουν ότι η εκλογή ενός μαύρου, και «ελπιδοφόρου» νέου, προέδρου θα αλλάξει κάτι στην αμερικανική πολιτική.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως και να χει οποιος και να βρει ακολουθει παντα μια πορεια... ειτε βγει αυτος, ειτε βγει εκεινος η πολιτικη γραμμη ειναι μια. Και στην Ελλαδα το ιδιο!

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβει κανείς,οτι η πολιτικη του Ομπαμα θα ειναι η ιδια,αρκει να θυμηθει πως χαιρετουσε σε μια συγκεντρωση του....οπως και οι αλλοι, με το σύμβολο του βααλ..

Ανώνυμος είπε...

Pali piezoun oi Israhlinoi tous Amerikanous na bgaloun to fidi apo thn tripa(Iran).Tous exoun paradosei xana ta sxedia epitheshs sto xeri , opos egine kai me to Irak.H exousia den exei xrwma, o Obama den einai mauros, to teleutaio pragma pou skeftetai einai ta paidia pou pethainoun sthn Afrikh h tous maurous astegous sthn Amerikh