Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τη μεγαλύτερη αεροπορική βάση της Γεωργίας στην πόλη Σενάκι, περίπου 40 χλμ. από τα σύνορα της Αμπχαζίας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η γεωργιανή πλευρά.
Είναι η πρώτη επίσημη ρωσική επιχείρηση σε γεωργιανό έδαφος.

5 σχόλια:

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Με τέτοια απίστευτη ροή έγκυρων ειδήσεων και έχοντας "στο πιάτο" τις προφητείες της Ορθοδοξίας και τις τόσο εύστοχες γεωστρατηγικές αναλύσεις του Δημοσθένη, όλοι εμείς που ήμασταν ήδη πεπεισμένοι ότι τα γεγονότα πλησιάζουν και το ποθούμενο έρχεται, νιώθοντας πια 'καυτή' την ανάσα του τρισυπόστατου Θεού μας, τώρα που τα γεγονότα τρέχουν, ας τον προσεγγίσουμε κι εμείς γεμίζοντας τις εκκλησιές από Σεπτέμβρη, κι ας αρχίσουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας για το αν πράγματι βαδίζουμε στο δρόμο που υπέδειξε ο Χριστός μας. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον καθένα, αρκεί να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχω ανεπιβεβέοτη πληροφορία από γεωργιανό φίλο πως το Τιμπλίσι είναι και αυτό κάτω από τα πυρά των Ρώσσων

Foititis είπε...

Για μία ακόμη φορά ο Πούτιν αποδεικτύει ότι ξέρει να παίζει καλό "σκάκι".

GEO33 είπε...

Δηλαδή Δημοσθένη τι γίνεται τώρα, θα καταλάβουν όλη τη Γεωργίας; Λές να αποκτήσουν σύνορα με την Τουρκιάς; Τό πιασες το υπονοούμενο.