Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β. ΟΣΣΕΤΙΑ

Σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων που βρίσκονται στην περιοχή θύματα από την γεωργιανή επίθεση υπήρχαν και στη Β. Οσσετία, κοντά στα σύνορα με τη Ν. Οσσετία.
Σύμφωνα με ρωσικές καταγγελίες, που δεν διαψεύσθηκαν από τις Η.Π.Α. μέχρι στιγμής, 127 Αμερικανοί σύμβουλοι σχεδίασαν την εισβολή της Γεωργίας στη Ν. Οσσετία.
Ρωσικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι, αν νομίζουν ότι έτσι απλά μπήκαν, σκότωσαν τόσους αμάχους, έφυγαν και ξεμπέρδεψαν με τον Πούτιν, κάνουν λάθος. Ο Πούτιν δεν θα αφήσει να περάσει έτσι αυτό.

6 σχόλια:

Foititis είπε...

Αγριεύουν τα πράγματα μεταξύ των δύο δυνάμεων. Αν επιβεβαιωθεί και επίσημα αυτό με τους 127 Αμερικάνους τότε θα βρισκόμαστε επίσημα στον λεγόμενο "γενικό" πόλεμο.

kristina είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ?ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Kαι κλαμα οι γεωργανοι.Ξεκινουν τον πολεμο προκαλονταs γενοκτονια στην Ν Οσετια.Κατηγορουν ουσιαστικα τουs ρωσουs γιατι επενεβησαν και δεν τουs αφησαν να ολοκληρωσουν την γενοκτονια ακουσον ακουσον. Και μεσα σε ολα αυτα εκπληκτοs παρακολουθω την ευρωπαικη και διεθνηs κοινοτητα τα κανιs των αμερικανων να χαιδευουν τα αυτια των γεωργιανων και να κατηγορουν τη ρωσια για τον πολεμο,χωριs να καν αναφερθουν στο δακτυλο τηs αμερικηs στην ολη υποθεση,αφου αυτη ειναι η ηθικη αυτουργοs στην γενοκτονια τηs Ν οσετιαs και οχι μονο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι που θα τους άφηνε ο Βλαδίμιρος!

kristina είπε...

kalaaaaa

Ανώνυμος είπε...

koita ufos pou exei o poutin foveros sa na leei gia kathiste hrema eseis ekei