Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Στο LIAKO TV μπορείτε να δείτε τώρα την πλήρη ανάλυση του Λιακόπουλου για τα γεγονότα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

liakopoule ta les wraia kai m aresei na vlepo ekpompes sou..alla polles fores tha ithela na mporo na paro tilefono kai na po h rotiso kapoia pragmata..gi ayto loipon..pistevo oti prepei na kaneis mia ekpompi pou na mporoun na paremvenoun oi tiletheates kai na gimete dialogos..keep going liakopoule

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα σε όλα, χάρηκα πολύ που άκουσα στην τηλεόραση το αντιπολεμικό μήνυμα. Δε με ευχαριστεί όταν διαβάζω σχόλια στο μπλόγκ που περιγράφουν τα γεγονότα με ελαφριά ψυχή και νου, σχόλια που μαρτυρούν την απουσία της γνώσης της φρίκης του πολέμου και του ανθρώπινου πόνου.

Λες και ζούμε μέσα σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας και μάλιστα σε μορφή demo,(που κάθεσαι και παρακολουθείς και όλα είναι στον αυτόματο πιλότο), ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχουν λόγοι να ανησυχούμε, επειδή είναι προφητευμένη και άρα κλειδωμένη στο σχέδιο του θεού, η μη συμμετοχή της Ελλάδας στην επερχόμενη συμφορά. Μια τέτοια όμως στάση δεν αναδεικνύει ότι νοιαζόμαστε για αυτούς που σαρώνονται από τη λαίλαπα του πολέμου. Είναι σα να έχουμε μπερδέψει ή ακόμα χειρότερα να έχουμε λησμονήσει σε ορισμένες περιπτώσεις τι εστί και Ελληνισμός και Χριστιανισμός.

Αναρωτιέμαι όμως τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει ο κόσμος από το λήθαργο και να συνειδητοποιήσει ότι καίγεται το ίδιο του το σπίτι, το έστω προσωρινό, ο πλανήτης Γη. Πρέπει δηλαδή να δει με τα μάτια του τις φωτιές στις γείτονες χώρες ή μήπως πρέπει να νιώσει τη σάρκα του να καψαλίζεται ή να μυρίσει την οσμή της καύσης του για να αφυπνιστεί?

Ας μη παρακαλούμε να έρθει γρήγορα η ώρα για να αφανιστεί η οικουμένη ολόκληρη, για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα μήπως και μας τύχει κανένα καλύτερο χαρτί, κανένα καλό οικόπεδο με θέα στο Αιγαίο, να τρώμε με χρυσά κουτάλια, να γίνουμε άρχοντες και να σέρνονται όλοι στα πόδια μας.

Με μεγάλη ταπεινότητα θα παρότρυνα να απαγορεύουμε στο μυαλό και στην ψυχή μας να κοιμούνται ύπνο βαθύ. Πρέπει να είναι ξυπνητά και σε εγρήγορση και τα δύο, για να συνεργάζονται μεταξύ τους. Να μετανοήσουμε πραγματικά, για να μη σέρνουμε περιττά βάρη στις αποσκευές μας και να αγωνιζόμαστε καθημερινώς για τη σωτηρία τη δική μας και όσων μας περιβάλλουν.

Το κακό είναι ότι δεν καθρεπτίζουμε συχνά την ψυχή μας στην Αγία Γραφή για να δούμε πού βρισκόμαστε πνευματικά. Είμαστε στον σωστό δρόμο ή έχουμε λοξοδρομήσει? Κοιτάζουμε να ενδιαφερθούμε για το συνάνθρωπο? Είναι ο πόνος του και δικός μας πόνος? Συμμετέχουμε συνειδητά στα μυστήρια της εκκλησίας μας? Τι θυμόμαστε και τι εφαρμόζουμε από αυτά που μας δίδαξε ο Κύριος?

Και αυτός όμως που φαίνεται ότι τα κάνει όλα σωστά, άραγε τα κάνει όλα σωστά? Είναι απλά-ξερά τυπικός και άψογος προς τα καθήκοντα του όπως το Φαρισαίο ή ζει την Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου συνειδητά στην καθημερινή του ζωή? Τον πήρε το ποτάμι τον ταλαίπωρο το Φαρισαίο.

Ας μη λησμονούμε να προσευχόμαστε ειλικρινά και με ταπείνωση για εμάς και για τους γύρω μας, να προσφέρουμε βοήθεια απλόχερα δίχως μεγάλους θορύβους και ιδιοτέλεια, δίχως να σκεφτόμαστε ανταλλάγματα.

Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε πιο θερμά τι θα πει αληθινή αγάπη, σεβασμός, προσφορά και φιλότιμο. Και όταν νομίσουμε ότι πληρούμε όλες τις προδιαγραφές και διεκδικούμε άξια την πιστοποίηση ISO για τη μετά θάνατο ζωή, τότε να είναι η ώρα που θα προσπαθούμε ακόμα πιο δυναμικά.

Αν είπα καμιά κουβέντα παραπάνω, παρακαλώ συγχωρέσετε με.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Είσαι η μόνη πραγματική πηγή έγκυρων ειδήσεων και επεξηγήσεων των ειδήσεων!!Συνέχισε Δυνατά και Ελληνικά...!

Ανώνυμος είπε...

pame san allote liako

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα λες Λιακόπουλε.Μαζί δυναμικά,Ελληνικά και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ.Για να μην ξεχνάμε τη Μακεδονία μας.Πρέπει να αγωνιστούμε για να μην υπάρξουν στο μέλλον και άλλες προσπάθειες των σκοπιανών για παραχάραξη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας.Πρέπει να κάνουμε αγώνα ν τυπώσουμε ευανάγνωστα βιβλία που να εξηγούν στους ξένους πωςέχει η ιστορική αλήθεια.Πρέπει σε κάθε είσοδο της χώρας μας να μοιράζομαι δωρεάν αυτά τα βιβλία.Ανέλαβε πρωτοβουλία για τη σωτηρία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.