Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο Πούτιν κατηγόρησε τις Η.Π.Α. ότι υποσκάπτουν τις προσπάθειες της Ρωσίας για την επιβολή ειρήνης στην εμπόλεμη ζώνη της Ν. Οσσετίας. Είπε ότι η απόφαση του αμερικανικού στρατού να μεταφέρει αεροπορικώς 900 Γεωργιανούς στρατιώτες από το Ιράκ πίσω στη Γεωργία, δείχνει ότι η Αμερική προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόδια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που πήρε φόρα ο Κοντός, αντε να τον σταματήσεις.
Τα αμερικανάκια άρχισε να τα λούζει κρύος ιδρώτας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που πρέπει να γίνει απο την πλευρά της Ρωσίας είναι να παραθεσή
όλα τα γεγονότα καινα αποκαλύψει σε όλους το σχέδιο του κακού με όλες τις παραμέτρους και να μην κουκουλωθεί αυτό το έγγλημα που ανάγκασαν όλους τους ανθρώπους του κόσμου να βλέπουν πόλεμο και όχι αγώνες και προκαλούν ανασφάλεια σε όλο τον πλανήτη. Η Γεωργία πρέπει πρώτα να πει την αληθεία και μετά να της δοθεί η ειρήνη όχιάνευ όρων για να αποφευχθει στο μελλόν χώρες να χρηματίζονται από τους ισχυρούς και να ξακάνουν παρόμοια εγκλήματα

Ανώνυμος είπε...

Συνεχειs τα κραs τεστ απο τη νεα ταξη στον πουτιν.Ο Βλαδημηροs εχει την δικη του ολυμπιαδα να βγαλη. Εκεινοs ακομα αντεχη, και οσο αντεχη,αντεχουμε και εμειs.

Ανώνυμος είπε...

το κουτι της πανδωρας ανοιξε...
αντε να κλείσει τωρα..απο αλλου θα γίνει το κακο(καλο)...ουτε απο την Γεωργια ουτε απο το Ιραν αλλα εγω το βλεπω να ερχεται απο τα στενα.....πολλες μαγκες κανουν εκι οι γείτονες στους ρώσους δεν θα τους βγει σε καλο!

Foititis είπε...

Νά τοι και οι καλοί Αμερικάνοι που θέλουν την "ειρήνη" και την "ασφάλεια" της υφήλιου. Τόσο καλοί άνθρωποι ρε παιδί μου που στέλνουν πίσω "ΔΩΡΕΑΝ" :Ο τους Γεωργιανούς!! Μπράβο τα παλικάρια..... Δυνατά και Σατανικά!

Ε είπε...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΟΙ ΟΥΣΑ ΛΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝΜ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ?) ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ
Ας ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΣΤΟΝ Κο ΠΟΥΤΙΝ

kristina είπε...

Α ΡΕ ΠΟΥΤΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΥΛΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!!!