Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Η Ουκρανία θέλει να κάνει καινούργια συμφωνία με τη Ρωσία για τον ρωσικό στόλο στην Κριμαία, που θα περιορίζει τη Ρωσία στη χρήση του στη διάρκεια ένοπλων συρράξεων.

5 σχόλια:

GEO33 είπε...

Σκέφτηκαν καλά αυτό οι Ουκρανοί; Τι γίνεται, όλοι πουλημένοι στον Μπους είναι;

kristina είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ

mirmidon είπε...

πολυ ξυνεται στην γκλιτσα του τσοπανη ......πριν θελανε να δουνε την αντιδραση και την ταχυτητα τωρα τι θελουν να δουν με ποσους μαζι μπορει να παιξει η Αρκουδα .......καποτε και οι Γερμανοι πιστεψαν οτι θα πολεμησουν μονο τους Ρωσους και οι Γεωργιανοι και οι Ουκρανοι αργησαν να συνδραμουν αλλα το μονο που καταφεραν ηταν να τους ενωσουν....η ιστορια θα επαναληφθει?

Ανώνυμος είπε...

δεν μου αρεσει ο πολεμος αλλα η ρωσσια ειναι η μονη μας ελπιδα εναντια στο ισραηλ και στην νεα ταξη πραγματων(τωρα αν εχουν σχεση οι νεφελιμ δεν μπορω να το γνωριζω)...εδω το τσιπακι το εχουν βγακει ηδη αν δεν ηταν ο πουτιν θα το ειχαν επιβαλλει ηδη....

giopapi είπε...

Και να σκεφτεί κάποιος ότι η Κριμαία, όπως και άλλες περιοχές της νυν Ουκρανίας (Σεβαστούπολη κλπ) χαρίστηκαν στην Ουκρανία από την Ρωσία. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Αριστοτέλης: "ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡ' ΕΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ".