Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Οι συνομιλίες που είχε η Τουρκία με το Ιράν για τη συμπαραγωγή και εμπορία του ιρανικού φυσικού αερίου έφτασαν σε αδιέξοδο, αφού η Τουρκία κατηγόρησε το Ιράν ότι δεν ήταν πρόθυμο να ανταποκριθεί στην επίλυση προβλημάτων στην παραγωγή και τη μεταφορά του φυσικού αερίου. Επίσης διαφωνούν στην τιμή που θα αγοράζει η Τουρκία το φυσικό αέριο από το Ιράν.
Πάντως η Τουρκία δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με το Ιράν και σύντομα αναμένεται επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ μαζί με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών κ. Μπαμπατζάν στο Ιράν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλα αδιεξοδα πεφτη τωρα τελευταια η τουρκια,και κατι πρεπει να κανη για να παρη λιγο τα πανω τηs.Και πολλα αδιεξοδα μαζεμενα απο τουs γειτονεs μαs ξερουμε οτι αυτο δεν ειναι καλο σημαδι για την χωρα μαs.

Ανώνυμος είπε...

Μετέδωσε το Mega (εντύπωση μου κάνει... κάπως την έχει γυρίσει την πλάκα τελευταίως και κρατάει φιλορωσική στάση, ίσως κάποιοι ψυθίρισαν κανένα σύμφωνο... στο αυτί κάποιου πολύ γνωστού μετόχου... που τους ξέρει τους Ρώσους καλά από παλιά....) ότι οι Ρώσοι δείχνοντας την ευχαρίστηση τους προς την Ελλάδα για την στάση της στο θέμα του Καυκάσου, ζήτησε να προχωρήσει άμεσα και να ψηφιστεί η επικύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream από την βουλή, και θα γίνει τον Σεπτέμβρη.
Υπήρχαν όμως αντιδράσεις από τους Αμερικανούς με "συστάσεις" (δηλ. απειλές...) του τύπου, ότι πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά, ότι ίσως δεν έχουμε εκτιμήσει καλά τα πράγματα και άλλες τέτοιες αηδίες.... Πήραν την απάντηση που έπρεπε να πάρουν ότι είναι μία ενέργεια που την έχουμε μελετήσει πολύ σοβαρά και μας συμφέρει απόλυτα!!!!
Το πιο ωραίο όμως ήταν στο τέλος, που είπε ο Ιγναντίου (ανταποκριτής του mega)πως από ότι φαίνεται τα συμφέροντα της χώρας δεν συναντώνται πουθενά πλέον μα πουθενά με της Αμερικής....!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΑΡΣΕΝΙΚΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον η Τουρκια δεν ειναι ανυπαρκτη στο διεθνες γιγνεσθαι , οπως ,δυστυχως, ειναι η χωρα μας.

medabots είπε...

fisiko einai o tourkos de kanei douleia me kanena

dafa είπε...

οι σπασμοδικες κινησεις ποτε θα αρχισουνε ?..και μαλλον πολλοι αρσενικοι πρωθυπουργοι μαζευτηκαν . το θηλυκο ποθουμενο ποιο ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:16, η χώρα μας δεν είναι ανύπρκτη στο διεθνές γίγνεσθαι. Απλώς, κρατά την προφητευόμενη ουδέτερη στάση για να οδηγηθεί στην εκπλήρωση του σκοπού της...
Δώρα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....