Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία συνεχίζει να προωθεί τη δημιουργία της Ένωσης του Καυκάσου. Άρχισε όμως να συνειδητοποιεί ότι δεν είναι τόσο εύκολο να δημιουργηθεί, καθώς και η Ρωσία και η Γεωργία, αν και είδαν αρχικά θετικά την πρόταση της Τουρκίας σύμφωνα με τουρκικές πηγές, αρνούνται πλέον να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν.
Επίσης, υπάρχουν πολλά προβλήματα στις σχέσεις της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν με την Αρμενία, που κάνουν τα σχέδια της Τουρκίας δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

7 σχόλια:

Paoktsis είπε...

Φαινεται ο Ερντογαν διαβασε τοις προφητειες,αλλα το σχεδιο του Θεου αλλαζει?Μαλλον οχι.

Ανώνυμος είπε...

Η τουρκια επαιξε και εχασε. Αυτο ηταν ισωs και το τελευταιο τηs χαρτι στην προσπαθεια τηs για να αποτρεψη μελλοντικα την διαφαινομενη διαλυση τηs. Τωρα η τουρκια μετα και απο αυτο το γεγονοs πεφτη πλεον σε βαθια περισυλλογη για το τι θα κανη απο εδω και εμπροs.Δυσκολα λεω εγω τα πραγματα.Πολυ δυσκολα.

ThanHawk είπε...

Simfono filoi mou,ta pragmata exoun parei ton dromo tous.
Tipota den allazei pia.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη συνεργαζόντουσαν! Σήμερα πολεμούν μεταξύ τους κι αύριο συνάπτουν συμμαχία!! Μην το παρακάνουμε κιόλας!!Μα καλά, πώς πίστεψε ποτέ η Τουρκία ότι θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο;Βέβαια, όπως λένε και οι αμερικάνοι "desperate times call for desperate measures"...
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Akou edo e , H tourkia thelei na kanei pseftoenosh me thn georgia kai th rosia, paradosiakous antipalous ths. Olo methodefseis kai poniries ine afth h xora , gia to simferon tis kai apo piso kanei genoktonies kai katapataei ta antropina dikeomata. Alla den tha ths vgenoune panta afta pou kanei,tha tin paroune xampari

Ανώνυμος είπε...

h toyrkia trexei kai den ftanei.vlepei oti sfigoyn ta pragmata kai prospathei na kalopiasei toys gyro ths....

Ανώνυμος είπε...

Μετα την Μεσογειακη Ενωση θα εχουμε και Καυκασιανη Ενωση; Πολυ μακρια πανε οι Νατοευρωπαιοι.