Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΟΙ Η.Π.Α. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν τη συμμετοχή της Ρωσίας σε αντιτρομοκρατική άσκηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Μεσόγειο. Η άσκηση αυτή καθιερώθηκε μετά το χτύπημα στους Πύργους το 2001 σε συνεργασία με μέλη του ΝΑΤΟ, ενώ από το 2005 συμμετέχει και η Ρωσία. Έτσι η ρωσική φρεγάτα Ladny που είχε φτάσει στη Μεσόγειο πριν λίγες μέρες, επέστρεψε στη βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.

7 σχόλια:

Zulu είπε...

Δυτικοί αναλυτές λένε ότι οι απειλές που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι οι κυβερνο-επιθέσεις και οι απειλές στον Αρκτικό Κύκλο.

Zulu είπε...

Στις 8 Αυγούστου εντοπίστηκε "κατασκοπευτικό" ρώσικο πολεμικό πλοίο 30 - 60 χλμ. ανοιχτά της Οκινάουα (Ιαπωνία). Σκοπός της παρουσίας του ρώσικου πλοίου ήταν μάλλον οι υποκλοπές σημάτων των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Οκινάουα. Περίπου μισοί από τους 40.000 στρατιώτες των ΗΠΑ στην Ιαπωνία βρίσκονται στην Οκινάουα.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια σημερα απο το πρωα ειχα μια απιστευτη ανορεξια.ελεγα γιατι δεν μπορω να φαω γιατι δεν μπορω να φαω τελικα το βρηκα δεν ηθελαν τα χρυσα μου τα αμερκανακια να κανουν κοινη ασκηση με τον μεντμεντεβαρα.βλαδημηρε πιες αρχηγαρα μου τον κα-πουτσινο σου και μοιρασε τα φρουτακια στους κυριους.μην ξεχασεις την λιζα γιατι θα ασπριση απο το κακο της.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα νομίζουν πως κάτι έπαθε ο Πούτιν...μπεχαλόμ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ?
ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ?
ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΕΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

Εννοια σας αμερικανακια και θα σας κανουν κατι "ασκησεις" αργοτερα....

Γιωργοε Γιαννενα

Ανώνυμος είπε...

OI MASKES EPESAN . ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ..... ΠΕΣΤΑ ΛΙΑΚΟ... ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Τ.V .. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...