Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Ρωσία ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Αυγούστου 2008, ότι ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των στρατευμάτων της από την Γεωργία. Όμως, σύμφωνα με τη ρωσική ανακοίνωση, θα παραμείνουν 2500 στρατιώτες σε προστατευτικές ζώνες που έχει δημιουργήσει και ελέγχει η Ρωσία γύρω από την Αμπχαζία και τη Ν. Οσσετία. Οι Γεωργιανοί διαμαρτύρονται για τις ζώνες αυτές και μάλιστα μέσα στη ζώνη που δημιούργησαν οι Ρώσοι γύρω από την Αμπχαζία συμπεριλαμβάνεται και η γεωργιανή στρατιωτική βάση στο Σενάκι.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος κ. Μπους και ο Γάλλος πρόεδρος κ. Σαρκοζί συμφώνησαν ότι αυτές οι προστατευτικές ζώνες που δημιούργησε η Ρωσία δεν είναι μέρος της ειρηνευτικής συμφωνίας που υπέγραψε με τη Γεωργία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Epeidi den eimai kai poli enimeromenos tora katalba oti kai o Sarkozi tin exei xe**eni ti folia tou

Ανώνυμος είπε...

ma kala autes i marionetes dithen igetes tou kosmou den katalavan pos i rosi den pezonte den katalavan pos o poutin tha tous vali ta dio podia se ena papoutsi.ti theloun did na tous dini anafora o poutin to ti tha kani kai pote tha to kani.otan tha ksipnisoun tha niothoun tin anasa tis rosikis arkoudas dipla tous. to kalo gia mas einai oti i rosi einai orthodoksi kai mas agapoun os lao, en antihesi me tous dithen simaxous mas pou mia zoi mas karfonoun pisoplata.

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα πως οι Ρώσσοι και αν ακόμη μας συμπαθούν ως λαό, λόγω κοινής πίστης και βυζαντινής παράδοσης, αυτό που κοιτούν - μην γελιόμαστε- είναι τα συμφέροντά τους.Τοζήτημα είναι εμείς ως κράτος τι θέση θα κρατήσουμε στην σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας, να μπορέσουμε να εκμεταλλευθούμε προς ο συμφέρον μας την κατάσταση και να διαλέξουμε σοφά στρατόπεδο. Κάτι που απαιτεί σοφούς και φωτισμένους ηγέτες...

dafa είπε...

Τις τελευταιες μερες οι γαλλοι,οι αμερικανοι και αλλοι,''εκφραζουν'' την δυσαρεσκεια τους, κρατωντας μουτρα στην αδικη και ανυπακουη Ρωσια.Το θεμα ειναι το ποτε τα μουτρα θα γινουν βομβες.ή αν δεν ειχαν μασησει με την ταχυτητα κ την ανεση των Ρωσων θα το ειχαν μαγειρεψει καπως αλλιως.

medabots είπε...

psemata

Ανώνυμος είπε...

simfono oti kitane ta simferonta tous. alla opos emis agapame tous servous kai imaste thetiki apenanti tous etsi kai i rosi stin dedomeni stigmi tha einai thetiki apenantimas.min ksexas to orthodokso tokso rosia servia ellada.

Ανώνυμος είπε...

Nικολακι θα ειναι οποιοs οχι απλα μαs υποσχεθει αλλα μαs δωση εμπρακτα και τα περισσοτερα, με αυτον θα παμε.Τωρα για σοφουs και φωτισμενουs ηγετεs στην ελλαδα; Αστο καλυτερα.