Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ: Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με δήλωση ανώτατου Ρώσου αξιωματούχου την Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008, η Γεωργία ετοιμάζεται για νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Αμπχαζία και τη Ν. Οσσετία. «Έχουμε καταγράψει μια αύξηση στις αναγνωριστικές επιχειρήσεις και προετοιμασίες για ένοπλες επιχειρήσεις στη Ν. Οσσετία», προειδοποίησε ο κ. Νογκόβιτσιν και πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα αυξήσει τις ειρηνευτικές δυνάμεις στην Αμπχαζία και την Ν. Οσσετία. Στην Αμπχαζία θα βρίσκονται 2142 άτομα, ενώ δεν έχει καθοριστεί ακριβείς αριθμός για την Ν. Οσσετία ακόμη.

7 σχόλια:

X NEWS είπε...

Είναι γεγονός ότι εκεί...κάτω ο πόλεμος είναι πραγματικότητα και όχι υπόθεση. Ότι και να λέγεται είναι προάγγελος κινήσεων και προπαγάνδας.Η αιτιάσεις που εκφράζονται είναι πολλές φορές προσχηματικές ώστε να δικαιολογήσουν την "επιχείρηση".Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Ρώσους αλλά για όλους τους εμπόλεμους. Η αλήθεια είναι μια ...ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να μην είναι υποκινούμενη η Γεωργία να θέλει να ενοχλεί διαρκώς την Ρωσία ένα τόσο μεγαλύτερο κράτος; Είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι να μην βλέπουν το παιχνίδι των Αμερικανών;...
Ασχέτως πια προφητειών, οι οποίες σεβαστές και με το παραπάνω, τα γεγονότα ας κοιτάξουμε τα άλλα ήταν "προειδοποιήσεις" θα γίνει κάτι, τι όμως ακριβώς; Σίγουρα κάτι που δεν θα εκπλήξει όσους παρακολουθούν τα γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφώνα με κάποιο δημοσίευμα που έχω διαβάσει οι Ισραηλινοί προμήθευαν στρατιωτικό υλικό και εκπαίδευαν τους Γεωργιανούς εδώ και 7 χρόνια για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας αυτούς δεν τους αναφέρει κάνεις τους προϊστάμενους των Αμερικανών. Δεν θα σταματήσουν οι Γεωργιανοί και θα είναι άξιοι της μοίρας τους ο Θεός να με συγχωρήσει αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου γι αυτά που περνούν όλοι υποστηρίζουν το Σακαασβιλη.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά αυτή η είδηση δεν θα μεταδοθεί στα ΜΜΕ για αυτονόητους λόγους...

Kaveiros είπε...

Σωνει και ντε, οι αμερικανοι, το πανε για συραξη*θα το φανε το κεφαλι τους, ομως τι φταιει ο απλος κοσμος?

iskandar είπε...

Dystixos tous vazoun na pezoun me thn fotia kai sto telos pali oi amaxoi tha thn plirosoun opos panta

Ανώνυμος είπε...

O σακασβιλι καλα θα κανει να βγαλη επιτελουs το σκασμο και να κατση στα αυγα του.Ηδη αρκετο κακο προξενησε στουs δικουs του και στουs oσετιουs.Να ανοιξει επιτελουs τα στραβα του και να δει οτι οι αμερικανοι των χρησιμοποιουν ωs πιονι μονο για τα δικα τουs συμφεροντα και οχι γιατι τον αγαπανε.