Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το αμερικανικό πλοίο που με την άδεια της Τουρκίας πέρασε από τα Στενά του Βοσπόρου την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, είναι το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS McFaul. Έφυγε από τη βάση της Σούδας στην Κρήτη και πέρασε τα στενά του Βοσπόρου κατευθυνόμενο προς τη Γεωργία. Εδώ να σχολιάσουμε ότι φέρει πυραύλους επιφανείας αέρος καθέτου εκτόξευσης (VLS), καθώς και πυραύλους επιφανείας επιφανείας. Προστατεύεται από το σύστημα Αιγίς και να θυμίσουμε ότι ένα ολόιδιο χτυπήθηκε από Ιρακινό εξοσέτ στον πόλεμο του Κόλπου (USS Cole).



Την Παρασκευή, αναμένεται επίσης να ξεκινήσει από τη Σούδα το πλοίο Dallas της αμερικανικής ακτοφυλακής. Και εμείς αναρωτιόμαστε αν οι ακτές της Σούδας αποτελούν αμερικανικές ακτές και έχουν εκεί πλοία της αμερικανικής ακτοφυλακής.
Πάντως η ελληνική κυβέρνηση δεν αναμένεται να τους απαγορεύσει να γυρίσουν λέγοντας τις ίδιες ανοησίες με την ουκρανική.






Την Παρασκευή επίσης το πλοίο USS Mount Whitney θα αποπλεύσει από την Gaeta της Ιταλίας και μέσω των Στενών του Βοσπόρου θα κατευθυνθεί προς τη Γεωργία. Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι πλοίο τηλεπικοινωνιών, διοίκησης, ηλεκτρονικού πολέμου και επιτήρησης (κατασκοπευτικό).
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αμερικάνων τα πλοία μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, όπως χάρτινα πιάτα μιας χρήσεως, χαρτί υγείας, πάνες για μωρά και κουβέρτες. Αν δεν πείθουν εμάς, άραγε πώς περιμένουν να πείσουν τον Πούτιν;
Όπως πάνε οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι δεν θα φύγουν ποτέ από τη Γεωργία...

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wow, very special, i like it.

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Στέλνουν τα παιδιά διακοπές για να αλλάξουν παραστάσεις
... Πλάκα πλάκα, εμένα μου μυρίζει από τώρα μπαρούτι.

medabots είπε...

kai poly kala kanoun kai stelnoun anthropistikh voitheia h amerikanoi opos prepei kai oloi mas na steiloume stous synanthropous mas

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΧΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.

polemistis είπε...

επειδη εχετε πολυ καλη πηγη πληροφορησης μαλλον πρεπει να ειμαστε πια σε αντιστροφη μετρηση,εναρξης των γεγονοτων.......

Ανώνυμος είπε...

STELNOYN ANTHROPISTIKH BOHTHEIA ME KATASKOPEYTIKO PLOIO KAI PERIMENOYN APO TON KOSMO NA TO PISTEPSEI; OSO PISTEPSA TON RICHARD HOLBROUK POY ELEGE GIA TON MILOSEVITS ALO TOSO PISTEYO KI AYTO

Ανώνυμος είπε...

....καλά!
Η ανθρωπιά προσωποποιημένη!
(Γκουαντάναμο, σας Θυμίζει κάτί;)

epsilon είπε...

εγω βλεπω στοχοποιηση και της Σουδας στα κεντρα επιχειρησεων των Ρωσων!!!

dafa είπε...

εμενα με αγχωνει
μου υπενθυμιζει την αδυναμια της ελληνικης κυβερνησης να συμμετεχει(με την γνωμη/αδεια της) εστω και τυπικα πλεον σε τετοιου ειδους κινησεις
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ (προς το παρων)

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να μας φυλάει από την ανθρωπιστική τους βοήθεια!

mia είπε...

Άν πάρετε ένα χάρτη της Ευρώπης θα δείτε ότι σιγά, σιγά οι Αμερικάνοι δημιουργούν πολεμικό τοίχος στα σύνορα της Ρωσίας προσπαθώντας έτσι να ανοίξουν πολλά μέτωπα στις Ρωσικές δυνάμεις. Δηλαδή η λεγόμενη "διπλωματική οδός" είναι κοινώς η μέθοδος του "σαλαμιού"!!! Άρε Κοντολίζα (του γένους Μπαχομέχ), λές ο Βλάντο να μην ξέρει τι σχεδιάζεις???

Ανώνυμος είπε...

liako pes ta ola, mina masas pouthena, mazi sou eimaste

eisai o kaliteros

Anezina είπε...

H φωτιά που έχει ανάψει δεν σβήνει παιδιά ας μη γελιόμαστε...
Ο Θεός ας μας φυλάει ...

Ανώνυμος είπε...

τελη του μηνος Βλέπω τα γεγονότα να τρέχουν έντονα . panos

notispanos είπε...

Τέλη του μηνός βλέπω τα γεγονότα να τρέχουν πάλη

Λ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ?ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ...

Unknown είπε...

Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η όλη ιστορία...Ελπίζω να καταλάβουν οι Αμερικάνοι οτι δεν τους παιρνει και να μαζεψουν τα κουβαδακια τους και να πανε αλλου...

Zulu είπε...

Όταν η χούντα της Αργεντινής πανηγύριζε για την κατάληψη των διαφιλονικούμενων νήσων Φώκλαντς (1981), προτού ακόμη εκδηλωθεί η αιφνιδιαστική βρετανική αντεεπίθεση, ο Χένρι Κίσινγκερ (ο φιλαράκος μας) παρατήρησε: "Καμία μεγάλη δύναμη δεν υποχωρεί για πάντα".

Αν οι ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, κτλ., - ακόμα και η Τουρκία σε Κύπρο, Βορ. Ιρακ - αντεπιτέθηκαν όταν "απειλήθηκαν" τα συμφέροντά τους, η Ελλάδα θα έχει τη θέληση να κάνει το ίδιο; βλέπε κρίσεις τύπου Ίμια, Δυτ. Θράκη (Δυτική: για να μην ξεχνιώμαστε), 12 ναυτικά μίλια (Αυτό πάντως δεν το συζητάει κανείς!), Βορ. Ήπειρο (κατά τους Αλβανούς: Νοτ. Αλβανία), κτλ

Zulu είπε...

Και ένα ωραίιο: "Ο ετεροθαλής αδελφός του Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Χουσέιν Ομπάμα, εντοπίστηκε να ζει σε μια τσίγκινη καλύβα σε φτωχογειτονιά του Ναϊρόμπι της Κένυα".

Και που να βγει ότι είναι και μέλος της Αλ Κάϊντα!!!

Zulu είπε...

H φρεγάτα Υδρα μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στην άσκηση SEA BREEZE 08, η οποία διεξήχθει από 14 έως 28 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης θάλασσας και εντός των χωρικών υδάτων της Ουκρανίας (Οδησσό – Κριμαία), κατέπλευσε στο Λιμένα Νοβοροσσίσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επισκέψεως.

Κατά την παραμονή στο Νοβοροσσίσκ από 29 έως 31 ο κυβερνήτης του πλοίου αντιπλοίαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ επισκέφθηκε τις αρχές της πόλης, εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας και το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Νοβοροσσίσκ.

Την 30η Ιουλίου 2008 ένοπλο άγημα του πλοίου με επικεφαλής την Ελληνική Σημαία παρέλασε στην παραλία του Νοβοροσσίσκ, ενώ στη συνέχεια ο κυβερνήτης του πλοίου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά στη Ρωσική Ομοσπονδία δίνεται άδεια για αποβίβαση ένοπλου αγήματος ξένης χώρας (και ιδίως μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ) γεγονός το οποίο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η Τουρκία επέτρεψε να περάσουν τα πλοία "ανθρωπιστικής βοήθειας" επειδή είδε τη Ρωσία να είναι πρόθυμη να δώσει όπλα στη Συρία;Αν δεν κάνω λάθος οι σχέσεις Τουρκίας-Συρίας δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές...Αν, λοιπόν, είδαν τη Ρωσία να προσεγγίζει τη Συρία, τότε ίσως να αποφάσισαν ότι προτιμούν να προσχωρήσουν στο αντίθετο στρατόπεδο...
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

LIAKO FAN Πολυ καλο το σχολιο σου

Ευθυμης είπε...

Μπηκαν τελικα στα στενα??
Και με πυραυλους??
Ολα ειναι ετοιμα τα γεγονοτα ειναι ετοιμα να τρεξουν και η ρωσια δεν υπαρχει περιπτωση να τους αφησει να φτασουν στον προορισμο τους

Ανώνυμος είπε...

Οι ιλλυμινάτι έχουν χάσει τα αυγά και πασχάλια τους. Θέλουν πάσει θυσία να αρχίσουν παγκόσμιο πόλεμο και με ατομικά όπλα. Οι ψυχές τους αυτών ειναι Reptil και δεν πονούν ουτε τη γή ουτε τον άνθρωπο. Ξέρουν που το 2012 πρέπει να παραδώσουν τη παγκόσμια εξουσία στούς κατοίκους της γής. Η γαλακτική ένωση του φωτός γύρο απο τη γή αποτελούμενη απο πάρα πολλά πλανητικά συστήματα, έδωσε σε όλους τούς ηγέτες εθνών της γής προθεσμία να σταματήσουν τη τρέλλα του πολέμου και να μπούν στην οικογένεια της γαλακτικής ένωσης. Οι ιλλυμινάτι προσπαθούν απελπισμένα και με πάση θυσία να συνεχίσουν την εξουσία τους για εναν ακόμα κύκλο 13000 χρόνον. Μάταια όμως.......

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια προφητεία που λέει ότι τρεις βάσεις θα καταστραφούν πρέπει να την προσέξουμε πολύ. Γιατί αυτό που γίνεται θίγει τα Ρωσικά συμφέροντα .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΟΝΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ...ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο "ΠΕΡΣΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ" ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

mathane kai oi amerikanoi na kanoyn plakes opws o poutin. ti kala asteia pou lene..!prwswpika mou aresoun..!!poutin kane oti einai na kaneis na teleiwnoume se sena stirizomaste giati oi usa den exei filotimo panw tis..(959)

Ανώνυμος είπε...

οπως εχετε πει κε Λιακοπουλε ο καιρος γαρ ΝΥΝ και οχι εγγυς! Ολοι ετοιμαζονται για το επερχομενο showdown.

ELLHN είπε...

Mpravo stous amerikanous pou me apoluth mistikothta kai peistikothta metetrepsan ena kataskopeftiko alla kai ploio ulektronikou polemou se ploio antropistikhs vohtheias !!! ELEOS ! ! ! Ti mas perasan gia mi noimones anthropous? Opws fenetai pame se deftero guro psixrou polemou opou kapoios telika tha vgei nikhths !!! Dustuxws erxetai mia duskolh xronia apo apopsews kinhsewn twn dio pleurwn ! O theos na valei to xeri tou kai ola na teleiwsoun suntoma kai panw ap'ola HREMA !!! Kurie Liakopoule mpravo sas pou mas dinetai fwnh !!!

ELLHN είπε...

H Oukrania tha xreiastei opws fenetai oxi antipuraulikh omprela alla mia aplh giati plhsiazei pros to meros ths kategida h mallon o tufonas POUTIN ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

panos είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΘΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑΣ ΣΑΤΑΝΟΛΙΖΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι γραφουν εδω μεσα "οτι πολυ αντεξε η Τουρκια κλπ"

Οταν μιλαμε για κατι καλο θα ειναι να γνωριζουμε και σε τι αναφερομαστε. Η Τουρκια διαχειριζεται τα στενα ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Το ΜΟΝΟ δικαιωμα που εχει η Τουρκια ειναι να απαγορευσει τη διελευση σε ΠΟΛΕΜΙΚΑ(ΜΟΝΟΝ) πλοια χωρων των οποιων οι ακτες δεν βρεχονται απο τη Μαυρη θαλλασα και ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ των 40000 τονων. Οτιδηποτε αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το απαγορευσει.

Ανώνυμος είπε...

Αρε Μπιν Λάντεν που εισαι να τους δώσεις ένα μάθημα... Ξέρεις εσύ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΠΕΙΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΙΑ?