Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ: ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Η κατάντια της «εθνικής πολιτικής» μας φαίνεται από πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι ένα βιντεάκι που θα έπρεπε να είναι μόνιμα στην τσέπη των κυβερνήσεών μας. Δεν είναι φυσικά, γιατί καμία κυβέρνηση ελληνική δεν θέλει να στεναχωρήσει τους Αμερικανούς.
Ο ίδιος ο Γκλιγκόροφ το 1992 ομολογεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας!

23 σχόλια:

Desumor είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΥΤΟ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΉΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΄΄ΝΤΑΒΑΤΖΗ΄΄ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ . Ο ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ?????? ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ??? ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΤΕ??.....

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Καλά που έχουμε και τις προφητείες του ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ (παρεπιπτόντως, θυμίζω ότι η εκκλησία μας τον τιμά αυτό το Σαββατοκύριακο) και δε μας αφήνει να ψάχνουμε καμία γωνία να χτυπήσουμε τα κεφάλια μας.
Μη στενοχωριέστε αδέρφια, αυτό το άθλιο ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ που με κάτι τέτοια μας κάνει να εξοργιζόμαστε και να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε άξιοι απόγονοι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα φύγει, δια πυρός και σιδήρου μεν ... αλλά θα φύγει!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο να το δουν τα δικα μας ζωα που χαριζουν απλοχερα το πανω κατω δεξια και αριστερα μακεδονια και βαλαν τον νιμιτζ να μας βρει λυση πρεπει να καταλαβουν τα ζωα μας (πολιτικοι) οτι ουτε το μ απο την λεξη μακεδονια δεν πρεπει να χρησημοποιουν οι σκοπιανοι τελεια και παυλα ειναι ΣΛΑΒΟΙ

unknownpoet είπε...

Ρε παιδιά!! Αυτό το video υπάρχει εδώ και σίγουρα πέντε μήνες. Μα τι να πει κανείς, όταν η ίδια η ηγεσία μας δεν θέλει να κάνει κάτι.. Φοβούνται μην χάσουν τις θέσεις τους, λες και με αυτές θα είναι και στην μετέπειτα ζωή..

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού. Θά περινέμουνε τους ξένους λαούς να μας πούν και να ποιστοπιοίσουν αν ήμαστε έλληνες η όχι?
Ρέ που φτάσαμε να κάνουν οι βάσκοι στην ευροβουλή αίτηση να μπή η ελληνική σαν παγκόσμια γλώσσα και η ελληνική κυβέρνηση αγρόν αγοράζη.
Συνεχίζεται να ψυφίζετε τους κυβερνήτες σας, θα προκόψη η ελλάδα και άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Καποτε ο κισικερ ειπε: Xτυπηστε τιs πολιτστικεs ριζεs των ελληνων.πληττονταs την γλωσσα τουs την θρησκεια τουs τα πνευματικα και τα ιστορικα τουs αποθεματα.Ωστε να παψη να αναπτυσσεται και να διακρινεται.Η εντολη που δωθηκε απο τοτε την εκτελουν κατα γραμμα ακομα ωs σημερα οι εφιαλτεs τηs πατριδαs μαs. Ολοι αυτοι που ξεπουλουν την πατριδα τουs για τα τριαντα αργυρια τηs νεαs ταξηs.Και δεν ειναι δυστυχωs λιγοι ολοι αυτοι φιλοι μου.

Foititis είπε...

Κάτι άσχετο θέλω να πω. Πριν μερικά χρόνια είχε ειπωθεί η ερώτηση σε ποια γλώσσα να μεταφράζονται τα video games! Τις επιλογές δεν τις θυμάμαι...αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι στο ψήφισμα βγήκε η αγγλική γλώσσα πρώτη με διαφορά ενός ΜΟΝΟ ψήφου από την ελληνική γλώσσα!!! Λεπτομέριες άλλες δεν θυμάμαι...

nikiforosgr είπε...

ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ?

medabots είπε...

ena tha pw ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

dafa είπε...

συγνωμη αλλα με αυτο το ντοκουμεντο μπορουμε να κανουμε 2 πραγματα..1] να αραξουμε και να σκασουμε στα γελια
2] να το τριβουμε στη μουρη οποιουδηποτε ερχεται να διεκδικησει οτιδηποτε μακεδονικο

arxaios.ellinas@gmail.com είπε...

PAIDIA AYTOS GNORIZEI ISTORIA KAI POLY KALI MALISTA. EMEIS DEN EIMASTE IKANOI NA TIN YPOSTIRIKSOUME TIN ISTORIA MAS.
KSEXASATE OTI OI TOURKOI BGALANE DIKO TOYS TON OMIRO?
KAI EMEIS ANTI NA ANTIDRASOUME SFYRIZOUME ADIAFORA

Ανώνυμος είπε...

Μήν βρίζετε τα ζώα.......

mia είπε...

Με όλα αυτά που λέτε συμφωνώ απόλυτα και θέλω να συμπληρώσω... μήπως το ότι οι Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο Πεκίνο περνούν αυστηρότατους και συχνότατους ελέγχους αντιντόπιν σε σχέση με όλους τους άλλους??? Μήπως οι διακρίσεις που πήραμε το 2004 ενόχλησαν ορισμένους και καταστρατηγούν τα πρωτόκολλα???
Όσο για τους πολιτικούς μας... είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το λέω αυτό γιατί ο Απ. Παύλος είπε πως αν οι άξιοι και ηθικοί άνθρωποι αρνηθούν να διεκδικήσουν τη θέση που τους αναλογεί τότε θα τη καταλάβουν οι ανήθικοι και ανάξιοι άνθρωποι που μόνο κακό μπορούν να φέρουν. Έτσι είναι, αφού οι λόγιοι της κοινωνίας μας δεν αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση της Ελληνικής πολιτείας, τις θέσεις τις γεμίζουν τα φιλόδοξα και ανίκανα άτομα!

Anezina είπε...

Αυτο το βιντεάκι θα πρέπει ο Γκρούεφσκι να το βλέπει τρις την ημέρα ωσάν αντιβίωση μήπως και του καρφωθεί στο μυαλό η αλήθεια και πάψει πια να παραποιεί την ιστορία μας.Αν είναι δυνατόν βρε παιδιά γιατί τόση αδικία πιά; Γιατί πάντα η Ελλάδα μας να δέχεται τόση αδικία;Ας ευχηθούμε παιδιά να είμαστε εκεί όταν η χώρα μας θα δώσει και πάλι τα νώτα της σε όλον τον κόσμο. Μην πτοείστε λοιπόν απο Σκοπιανούς και Τούρκους
ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Σκληρή κριτική στους Σκοπιανούς άσκησε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Τους χαρακτήρισε «πονηρούς, συμφεροντολόγους και κακεντρεχείς», ενώ είπε ότι η απαίτησή τους να αλλάξει ονομασία το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» είναι παράλογη.

Κατέκρινε ακόμα το «παιχνίδι επιστολών» που έχει ξεκινήσει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, με τον ΟΗΕ. Επιπλέον, σχολίασε ότι δεν μας έφτανε μέχρι στιγμής το θέμα αναγνώρισης της μακεδονικής μειονότητας, εθνότητας και γλώσσας, τώρα ζητούν και αναγνώριση της μακεδονικής ορθόδοξης εκκλησίας από την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν παρέλειψε όμως, να αναφερθεί και στη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που μετατρέπει το μάθημα των θρησκευτικών σε προαιρετικό. «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», είπε σαρκαστικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος, αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη. «Δεν μπορεί το μάθημα των Θρησκευτικών να' ναι προαιρετικό για τα Eλληνόπουλα», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

Αντε και σε λίγο και η Ιστορία θα διδάσκεται όπως αυτοί θέλουν...!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
ΜΕΓΑΛΟΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΕΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!.........

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας αυτό το video πραγματικά ένιωσα ντροπή και αηδία για όλους αυτούς που τάχα μου κυβερνούν αυτή την χώρα και ένιωσα ακόμη μεγαλύτερη ντροπή και αηδία για όλους τους Ελληνες που τους ψηφίζουν ενώ ξέρουν ότι είναι λαμόγια γιατί πραγματικά βαθιά μέσα τους το ξέρουν άσχετα με το εάν το παραδέχονται.Νομίζω πως στις εκλογές πάντα φαίνεται η απελπισία, η κατάντια και η μη καθαρή κριτική σκέψη των Ελλήνων πολιτών.Απ΄την άλλη πλευρά όμως χαίρομαι γιατί επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος μέσα σ'όλη αυτήν την κατάντια ο οποίος τόλμησε να πει και να διαδώσει διαφορετικές ιδέες και μία διαφορετική αντίληψη για τον κόσμο στον οποίο ζούμε και μ'αυτό τον τρόπο μπόρεσε να αφυπνήσει ένα μέρος αυτού του λαού.Γι'αυτόν τον λόγο εγώ προσωπικά θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Δημοσθένη Λιακόπουλο και σ'όλη την ομάδα του για το σημαντικό έργο που επιτελούν και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι στο μέλλον!

TISH είπε...

..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..
Οι Σλαβοι εμφανιστηκαν στα βαλκανια επι Βυζαντιου. Δηλαδη πολλους αιωνες (περιπου 1.000 χρονια μετα το Μεγα Αλεξανδο. Η γλωσσα που μιλουσαν οι αρχαιοι Μακεδονες ειναι η Ελληνικη, οπως μαρτυρουν οι δεκαδες επιγραφες και τα αρχαια μνημεια. Η Θρησκεια και ο πολιτισμος τους ηταν ολοιδια με των υπολοιπων Ελληνων.
Την Ελληνικη γλωσσα και τον Ελληνικο πολιτισμο διεδωσε εξ αλλου ο Αλεξανδρος στις χωρες της Ανατολης, μεχρι τη μακρινη Ινδια, μεχρι την Αιγυπτο.
Οι Μακεδονες ηταν Ελληνες και αυτο πιστευαν για τον εαυτο τους. Αλλα και οι λαοι (Περσες, Εβραιοι, Αιγυπτιοι κ.λ.π) δεν τους ξεχωριζαν απο τους Ελληνες. Οναμαζαν το Μεγα Αλεξενδρο ..βασιλεα των Ελληνων... Ο Αποστολος Παυλος οταν ηρθε να πρωτοκηρυξει το χριστιανισμο, στους Φιλιππους, στη Θεσσαλονικη, στη Βεροια στα Ελληνικα κηρυξε και στα Ελληνικα εγραψε τις δυο ..προς Θεσσαλονικεις.. επιστολες του, και την ..Φιλιππησιους..
Αλλα παντοτε υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν τα συμφεροντα τους απο την αληθεια, που προτιμουν να υπηρετουν τους πλουσιους και τους ισχυρους (που κρυβονται πισω απο τους σκοπιανους)

TISH είπε...

Για τα σκοπια
το κρατος των σκοπιων ειναι οικοδομημα που ειναι κτισμενο με τουβλα και Φαρσαλινους χαλβαδες, που ειναι κομμενοι σε σχημα τουβλα και που ειναι φυσικο καποτε να καταρρευσει.

Panosthessgr είπε...

Όχι μόνο είναι Σλάβοι, αλλά τείνουν περισσότερο προς τη Βουλγαρία. Όλοι οι μεγάλοι ιστορικοί του κόσμου γελάνε μαζί τους..
Τώρα βιάζονται να μπούνε στο ΝΑΤΟ, πριν αλλάξει η ηγεσία στην Ουάσινγτον. Δεν θα τους βγει όμως...

iskandar είπε...

oloi to xeroun apal kofevoun gia tous gnostous logous

"ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"