Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, γερμανικά και ισπανικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τα Στενά του Βοσπόρου κατευθυνόμενα προς τη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό τη Γεωργία, όπου μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Η Τουρκία επίσης ενέκρινε και πέρασαν πριν από αυτά και δύο αμερικάνικα πολεμικά πλοία συνοδευόμενα και από ένα πλοίο της αμερικανικής ακτοφυλακής, μεταφέροντας και αυτά ανθρωπιστική βοήθεια για την Γεωργία. Δεν διευκρινίστηκε από την Τουρκία τι τύπου πλοία πέρασαν, απλώς μόνο το ότι δεν πρόκειται για τα τεράστια πλωτά νοσοκομεία USNS Mercy και USNS Comfort, που ήθελαν να στείλουν την προηγούμενη εβδομάδα οι Η.Π.Α. και απαγόρευσε τη διέλευσή τους η Τουρκία.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...''ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ'' ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ??ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ=666...Β=2,Ε=5,Ν=50,Ε=5,Δ=4,Ι=10,Κ=20,Τ=300,Ο=70 ΚΑΙ Σ=200...ΣΥΝΟΛΟ:666!!!Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΣΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άντεξε... η Τουρκία??? Δύο μέρες, τρείς μέρες???
Ε! ρέ! δούλεμα που μας ρίχνουν... λές και άν θέλουν να περάσουν καμμιά "ύποπτη" πραματιά... δεν ξέρουν να την περάσουν με μικρότερα πλοία.
Έλεος!!!!!

Nastos7 είπε...

λες και με αλλο μεσω δεν μπορουν να στειλουν... πιθανων στο ενα κουτι θα εχουν φαρμακα κ στο αλλο κανενα πολυβολο η τιποτα αλλο...
παντα κ παντου ειναι οι αμερικανοι..
αμερικη..τουρκια..πολονια..
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ..
ΤΑ ΚΟΛΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΣΑΣ !!!

Zulu είπε...

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, το Ρώσικο αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνετσοφ" είναι έτοιμο να αποπλεύσει από το αγκυροβόλιο "Μουρμανσκ" (κοντά στον Αρκτικό Κύκλο) με προορισμό το λιμάνι Tartus στην Συρία. Εκεί θα διεξάγει και ναυτικές ασκήσεις με το καταδρομικό "Μοσχα" και αρκετά υποβρύχια.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρο είναι το όλο θέμα.Τους Τούρκους δεν τους εμπιστεύεσαι ποτέ γιατί είναι πονηροί και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές η ιστορία και θα το αποδείξουν όλες οι προφητίες που σιγά σιγά γίνονται πράξη.Πάντως μ'αρέσει πολύ η "ανθρωπιστική βοήθεια",έξυπνη φράση για να κοροιδέψουν τον απλό λαό αλλά μην ανησυχείτε εμεί είμαστε εδώ με ανοιχτά τα μάτια και χαιβανίτιδα ,ευχαριστούμε, αλλά δεν πέρνουμε...

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να τελειωνουμε να ερθει το ποθουμενο να παμε φετος στην Πολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου τα κανανε πρωτα μανταρα τωρα στελνουν οπωs καθε φορα σε τετοιεs περιπτωσηs την ανθρωπιστικη τουs βοηθεια οπωs λεμε συνηθωs το κατι τι στουs.Ουτε την καλη σαs θελουμε,ουτε την κακη ψυχρη και αναποδη σαs βοηθεια θελουμε ρε! Να αφησετε ολο τον κοσμο ησυχο θελουμε ρε! Και κρατηστε την ανθρωπιστικη σαs βοηθεια για σαs ρε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ? ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΙΦΛΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ?
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (ΜΕΣΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΠΛΑ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ - ΦΥΓΕΙ.
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙΑ?

Zulu είπε...

Μήπως η ανθρωπιστική βοήθεια ήταν πακετοποιημένη σε παλέτες και μεταφέρθηκαν με C-130 από στρατιωτικό αεροδρόμιο; Λέω, μήπως;