Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Τα ρωσικά στρατεύματα οριοθετούν μια ουδέτερη ζώνη γύρω από τη Ν. Οσσετία με οκτώ στρατιωτικά φυλάκια και απαγόρευση της πτήσης γεωργιανών αεροπλάνων.
Η Ρωσία θα διατηρήσει επίσης στρατιωτική παρουσία γύρω από την Αμπχαζία.

21 σχόλια:

medabots είπε...

to elega proxthes ayto oti tha valei kai vaseis mesa sthn idia thn georgia kai etsi tha epekteinete

Nastos7 είπε...

τα παντα θα ελεξουν στο τελος οι ρωσσοι..ακομα ειναι μονο η αρχη !!

Ανώνυμος είπε...

kai akoma twra jekinaei o rwssos!!!!!! den tous vlepw kala oukranous kai polwnous....

Ανώνυμος είπε...

Ότι κ να λέμε η Ρωσία ακολουθεί τα μονοπάτια της Αμερικής. Και δίκαια το κάνει... Σου λέει ποιος είσαι εσυ ο Αμερικάνος κ το παίζεις αρχηγός όλου του κόσμου κ κάνεις κουμάντο τους πάντες; τουλάχιστον η Ρωσία έχει λογικό λόγο σου τα έβαλε με την Γεωργία.. Ενώ η Αμερική τι λογικό λόγο έχει κ τα βάζει με τον υπόλοιπο κόσμο; το χρήμα;

Ανώνυμος είπε...

τωρα που εβαλαν ποδι σιγα μην φυγουν..

Ανώνυμος είπε...

giati na mi to kanei?
o busch otan mpike sto kossovo rotise kanenan? pou sto kako kato to kossovo einai paradosiakos topos tis servias....alla ksexasa ekei thigontousan ta anthropina dikeomata ton alvanofonon eno oi ossetoi kata tous amerikanous kai to nato de prepei na einai anthropoi

kala kaneis MEGA VLADIMIRE!!!

Ανώνυμος είπε...

Etsi!anexartitopoiisate to kossovo e.e. k Usa?k o Putin abhazia k n. ossetia!gewrgia pes antio stin edafiki sou akeraiotita! Beware the Bear!

Panosthessgr είπε...

Να γιατί ο χοντρός έτρωγε τη γραβάτα του...
Πλέον η καρέκλα του Σαακασβίλι αρχίζει να τρέμει..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΛΙΑΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Να την δημιουργησει - και οχι μονο -
σαν νικητρια αυτης της αναμετρησης με
την Γεωργια, για να εξασφαλισει το
νοτιο μαλακο υπογαστριο της χωρας -
οπως λενε οι γεωπολιτικοι -.

Ανώνυμος είπε...

και καλά θα κάνει.Το θέμα είναι τι θα κάνει με την Πολωνία.Αν και δεν νομίζω να τους αφήσουν.

Ανώνυμος είπε...

O ARHS 8a einai oso konta mas stis 27 Aug oso htan prin apo 50000 kai pleon xronia....SHMADI?

ThanHawk είπε...

Tous exei stin tsita tora o Poutin!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΛΙΓΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

h telikh maxh ua dothei sto israhl.tha synaththei o axonas rosia-kina-islam me nato -eyropi- iaponia.kai tote tha EMFANISTEI o antixristos ligo prin thn megalh katastrofi.......ligo prin thn telikh maxi.

Ανώνυμος είπε...

Emeis giati den tous dinoume kamia vasi stin Thaso i stin Mitillini
min mas fane laxano???
Ti to paizoume Elbetia?
xx

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μην τρελλαθουμε??δεν εκαναν ντου οι ρωσοι πρωτοι!!αυτο ειναι προπαγανδα!!αμερικανακια ειμαστε??δεν τα χαφτουμε αυτα!!κατι θελω να πω σε αμερικανους,ρωσους και στους αλλους τα λαμογια απο πισω!!η λεξη ελευθερια γραφεται ετσι η ετσι??ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!!!θα τα πουμε σε λιγο καιρο!!δεν θα υπαρχει μερος να κρυφτητε λαμογια!!γιατι ολοι κανατε το αντιθετο απο οτι επρεπε!!κανετε πολεμους λες και θα ζησετε αιωνια εδω!!δινεται δικαιωμα στο κακο να γελαει μαζι σας και να εχει λογο πρως το καλο!!εμεις οι ελληνες θα σας βαλουμε σε ταξη!!εδω και τωρα!!ειδη αρχισαν τα συμαντικα απο την 1η αυγουστου!!

ThanHawk είπε...

Tous exoun kanei oi Rosoi na einai oloi stin tsita!!!

Apostolos είπε...

ηρεμήστε λίγο... ούτε οι Ρώσσοι είναι τα καλύτερα παιδιά...!!! Η Γεωργία είναι κέντρο διακίνησης ενέργειας στην περιοχή!!! Οσάμα "βρήκαν" οι Αμερικάνοι, Σακασβίλι "βρήκαν" οι Ρώσοι...

Apostolos είπε...

πάντως, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, το όλο σκηνικό στην Γεωργία (απο διεθνούς Πολιτικής άποψης) έχει πολλές πλευρές:
1. Οι ΗΠΑ σε μια προσπάθεια "αυτοπροσδιορισμού" στο εσωτερικό τους προσπαθούν να προκαλέσουν την δημιουργία ενός "διπόλου", ικανού να συσπειρώσει τον πληθυσμό στο εσωτερικό τους.
2. Ενεργειακά, οι ΗΠΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν "θέμα" στην περιοχή και να καταστήσουν τα διμερή θέματα - "διεθνή", εμπλέκοντας και την Ε.Ε.
3. Οι ΗΠΑ "έστησαν" το όλο σκηνικό για να "πειστούν" ακόμη και οι πιο δύσπιστοι σε Τσεχία και Πολωνία για την αναγκαιότητα της "αντιπυραυλικής ασπίδας".
4. Με χρήση προπαγάνδας οι ΗΠΑ έχουν "πετύχει" μερικώς να εμφανίσουν τους Ρώσσους σαν τα "κακά παιδιά" σε μια προσπάθεια να τους απομονώσουν από διεθνής οργανισμούς ενέργειας και εμπορίου και να καταστήσουν τις συνάψεις συμφωνειών πιο "δύσκολες"
5. Οι ΗΠΑ βλέποντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων χωρών, "τσεκάρουν" πιο είναι σύμμαχοι και ποιοί όχι και θα αναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές τους.

Να επισημάνω οτι η Διεθνής Διπλωματία των ΗΠΑ και της Βρετανίας, λόγω αποικιοκρατικής νοοτροπίας είναι ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ. Οι μεθοδεύσεις μπορεί να είναι αθέμιτες, πάντως είναι "τσαμπουκαλεμένες". Μακάρι (τηρουμένων των αναλογιών!) να είχαμε και εμείς το ίδιο "σθένος" προς τις αντίρροπες δυνάμεις της περιοχής μας!!!

Τώρα... οι Ρώσσοι "παγιδεύτηκαν" σ'αυτό το παιχνίδι χωρίς να μπορούν να κάνουν και πολλά, άδραξαν την ευκαιρία για "πάτημα" στην Γεωργία, θα μπορούσαν όμως να το χειριστούν πιο "έξυπνα" επικοινωνιακά και να μην βγούν "κατηγορούμενοι" στην Διεθνή σκηνή.

Τώρα... Κάτι Γεωργίες και κάτι Σκόπια είναι απλά ΘΥΜΑΤΑ και εργαλεία των ΗΠΑ που τους φουσκώνουν τα μυαλά με μεγαλοϊδεατισμούς για να αλλωνίζουν σε Βαλκάνια, Μαύρη Θάλλασα, Κεντρική Αφρική κλπ...