Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ

Το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, ότι αναστέλλει προσωρινά την στρατιωτική συνεργασία με το ΝΑΤΟ. «Η συνεργασία με το ΝΑΤΟ είναι περίπλοκο θέμα και μέχρι η πολιτική ηγεσία να αποφασίσει για όλα τα θέματα που εμπλέκονται, το υπουργείο άμυνας έχει αναστείλει την στρατιωτική συνεργασία με το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, κ. Ρογκόζιν.
Ο κ. Ρογκόζιν θα επιστρέψει στη Μόσχα την Παρασκευή, μέχρι να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση της Ρωσίας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ),ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 85%;
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ;
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ;
ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ...

ThanHawk είπε...

Molis gyrisei o Rogkozin stin Rosia
to kobo na agrieuoun ta pragmata.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια είδηση...
Πυονγκγιάνγκ, 20 Αυγούστου (KCNA) -- Οι τρέχουσες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις "φύλακες της ελευθερίας Ulji", που διοργανώνονται από τις ΗΠΑ και τις Νοτιοκορεατικές πολεμοχαρείς δυνάμεις είναι μια σοβαρή στρατιωτική πρόκληση στήν DPRK δεδομένου ότι είναι οι επικίνδυνες "κλαγγές σπαθιών" που στοχεύουν να οδηγήσουν την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο στο χείλος του πολέμου, παρατηρεί την Τετάρτη η Rodong Sinmun σε υπογεγραμμένα σχόλιο.
Και Συνεχίζει:
Όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο των πολεμικών ασκήσεων που είναι τώρα εν εξελίξει κάτω από την δικαιολογία: " αντιμετώπιση των περιστάσεων που δημιουργούνται από μια κρίση", "εδήσεις πάνω σε μια κρίση" και "εξομοίωση λειτουργίας υποστήριξης", οι διψασμένες για πόλεμο δυνάμεις επιδιώκουν μέσω αυτών των "κλαγγών σπαθιών" να μεγιστοποιήσουν τη λειτουργική ικανότητα καθοδήγησης και την προληπτική ικανότητα πυρηνικής επίθεσης βάσει της αναδιάταξης των δυνάμεων των επιτιθέμενων ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ιμπεριαλιστών, και της ανάκτησης του δικαιώματος να διατάζουν τις διαδικασίεςι εν καιρώ πολέμου στη Νότια Κορέα.
Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ πολεμοχαρείς δυνάμεις υποκινούν τον φιλο-αμερικανικό καθεστώς του Lee Myung Bak για να κλιμακώσουν τη στρατιωτική πίεση επάνω στο DPRK και τις κινήσεις τους για έναν πόλεμο ενάντιά μας
Οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις "φύλακες της ελευθερίας Ulji " είναι τώρα εν εξελίξει σε εκτέλεση των παραπάνω σεναρίων έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν τον εγκληματικό σκοπό, μια στρατιωτική επίθεση στην DPRK, πίσω από το παραπέτασμα του διαλόγου(DPRK-USA).
Οι τρέχουσες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις είναι μια κραυγαλέα πρόκληση στους Κορεάτες που δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν την ανεξάρτητη επανένωση, την ειρήνη και την ευημερία με την εφαρμογή τις 15 Ιουνίου και 4 Οκτωβρίου κοινής απόφασης.
Η DPRK δεν ικετεύει ποτέ για την ειρήνη και δεν θα παραμείνει ποτέ παθητικός θεατής στις απερίσκεπτες κινήσεις των πολεμοχαρών δυνάμεων στήν χώρα και παντού, θα αρχίσει έναν πόλεμο ενάντια είτε στον ένα, είτε στον άλλο. Οι πολεμοχαρείς δυνάμεις των ΗΠΑ και των νοτιοκορεατικών είναι δυστυχώς ξεγελασμένες, εάν υπολογίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι μέσω των προαναφερθέντων κοινών στρατιωτικών ελιγμών.

medabots είπε...

pedia ta sxolia ala lene ala grafete giati etsi?ego se ayto to mynhma de gnorizw kai den milaw

Zulu είπε...

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 Blackjack και Tu-95 Bear θα συμμετάσχουν σε μεγάλη άσκηση του ρωσικού Ναυτικού στον ινδικό ωκεανό το Φθινόπωρο του 2008 και αποσκοπεί στην δοκιμή και πιστοποίηση της διαλειτουργικότητας των συστημάτων των βομβαρδιστικών με τα αντίστοιχα της ρωσικής ναυτικής δύναμης στην περιοχή.

Η Ρώσικη Αεροπορία έχει λάβει σαφείς εντολές να αυξήσει τις κοινές της ασκήσεις με το ρωσικό Ναυτικό αλλά και τις περιπολίες σε θαλάσσιες περιοχές σε όλο τον πλανήτη «για την εξασφάλιση της ασφάλειας της ρωσικής ναυσιπλοΐας σε στρατηγικές και οικονομικώς σημαντικές ζώνες.»

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Λιακόπουλε,μας ανοιξες τα ματια!!!!!!!!!!!!τωρα ο καθενας ας πραξει αναλογα με την πνευματικοτητα του .keep going!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,Κ.Τ.Λ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ?ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ..ΑΦΟΥ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ..

Ανώνυμος είπε...

Ιωαννη οι περισοοτεροι πολιτικη μαs εδω ντρεμπονται να μιλησουν για ελλαδα με το ψευδεs προσχημα οτι δημιουργουμε κομπλεξ κατωτεροτηταs στουs ξενουs που ζουν εδω και ειναι και ρατσιστικο. Αυτοι ειναι μονο οτι τουs πουν τα ξενα συμφεροντα στην ελλαδα,γνωμη δικη τουs δεν εχουν.Δυστυχωs αυτη ειναι η μαυρη αληθεια.

Zulu είπε...

Ανακοινώθηκε ότι η Lockheed Martin (παράγει τα F-16, κτλ) ολοκλήρωσε την αναβάθμιση των Ραντάρ Μεγάλης Εμβέλειας της Ρουμανίας. Το ραντάρ AN/FPS-117 είναι το καλύτερο και πιο επιτυχημένο 3διάστατο (3D) ραντάρ με εμβέλεια παρακολούθησης εναέριων στόχων σε ακτίνα 250 μιλίων (ελέγχει όλη την Μαύρη Θάλασσα). Υπάρχουν 127 λειτουργικά AN/FPS-117 σε 14 χώρες.

Ανώνυμος είπε...

Ρώσοι καί Αμερικανοί εχουν ενα κοινό χαρακτηριστικό:δέν υποχωρούν ποτέ.Η αντιπυραυλική ασπίδα θά εγκατασταθεί καί η Ρωσία θά απαντήσει.Από κεί καί μετά ειναι αυτό πού μέ φοβίζει..

Ανώνυμος είπε...

medabots , pisebo oti ine protimotero na ginonte teties sizitiseis kai antalages apopseon, sta sxolia , sxetika me tin dietni skhnh , para to periexomeno ton minimaton pou stelnonte, aplos kai mono na peneboune toys rosous kai ton liakopoulo kai na peripezoune kai koroideboune toys amerikanous(xoris na simfono me th stash kai tis kinisis tous, etsi) ,Sinexeia. Nomizo afth ine kai i logiki toy site , enimerosi kai antalagh apopseon. "Den ksero an simfonei kai o admin"

Ευθυμης είπε...

Και πολυ καλα κανει η ρωσια αποκοβεται απο ολους στρατιωτικα και ετοιμαζεται για γερη μπαζα στα αμερικανακια

Ανώνυμος είπε...

Προς χρήστη Ιωάννη...Αυτά τα ερωτήματα που θέτεις με ενδιαφέρουν.Παντρεύτηκα πέρυσι στην Λευκορωσία και πραγματικά αντιμετώπισα πρόβλημα λόγω έλλειψης προξενείου η πρεσβείας...Ενώ παλαιότερα είχε δηλωθεί ότι υπήρχε διαμάχη μεταξύ Ρωσσίας και Λευκορωσίας τελικά φαίνεται να ήταν ένας μύθος...Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει στα αλήθεια;