Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ

Ο επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων είπε την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, ότι η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Γεωργία συνεχίζεται βάσει προγράμματος και ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Μεντβέντεβ είχε πει ότι μέχρι την Παρασκευή, 22 Αυγούστου, θα έχει ολοκληρωθεί, αλλά φαίνεται κόλλησε στα γραφειοκρατικά γρανάζια του πρωθυπουργού Πούτιν!!!
Αν οι Αμερικάνοι συνεχίσουν να υπογράφουν συμφωνίες για αντιπυραυλικές ασπίδες, λέτε να αποχωρήσουν μέσω Τυφλίδας;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΑΠΟ ΜΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ.......

Panbax είπε...

Πληροφορια απο ναυτιλιακη , οι αμερικανοι εχουν "κλεισει" ολους τους χωρους στα πλοια τακτικων γραμμων που μεταφερουν containers προς μαυρη θαλασσα & ανατολικη μεσογειο !!
Το περιεργο ειναι πως εχουν δεσμευσει και ολα τα ειδικα containers που μπορουν να μεταφερουν οχηματα !!
Που πανε και γιατι ?

Foititis είπε...

Ναι θα αποχωρίσουν σε 10 μέρες... κατα Τουρκίας μεριά! Γι αυτό δεν τα βγάζει ακόμα από την Γεωργία. Θέλει σε 10 μέρες να είναι όλος ο στρατός του έτοιμος για να μπει στην Τουρκία! :P

Πέρα από την πλάκα, τη βιάζοντε οι γεωργιανοί να αποχωρίσει γρήγορα η Ρωσία; Χαζή είναι να φύγει τάκα-τάκα χωρίς να ελέγξει την άμυνα της πρώτα για πιθανή αντεπίθεση;

medabots είπε...

ayto to akouw mhnes :p

Ανώνυμος είπε...

H Ρωσοι μαλλον θελουν να δουν πρωτα που το παν οι νατοικοι, Σου λεει κατσε εδω να δουμε που θα καταληξη το πραγμα,να ειμαστε σιγουρη για το τι θελουν να κανουν και να μην αναγκαζομαστε να πηγαινοερχομαστε συνεχεια,αφου ειμαστε που ειμαστε εδω.

Ανώνυμος είπε...

...βλέπω να αναβάλλονται προς το παρόν τα κρίσιμα γεγονοτα για αργότερα...οι προφητείες ισχύουν (οι περισσότερες) αλλά ίσως ο Θεός κάτι βλέπει και μακροθυμεί...εως αργότερα...καλύτερα εμείς όμως να μη πολεμοχαιρόμαστε...μπορεί να πάρει και μας η μπάλα...άσχετα αν τώρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο...συνήθως αυτά έρχονται απο εκεί που δεν το περιμένεις....

Λ είπε...

DEN THA FYGOYN OI RWSOI APO EKEI.APLA KERDIZOYN XRONO...KATI PARAPANW THA KSEROYN

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα όπου να 'ναι θα βγει και η Κοντολίζα να κράζει τους Ρώσσους και να λέει ότι ντροπιάζουν τους εαυτούς τους γιατί δεν κρατάνε τις υποσχέσεις τους στους Γεωργιανούς. Ότι οι αμερικανοί θα κάνουν "στημένη συμφωνία με την στημένη κυβέρνηση του Ιράκ" για να παραμείνει ο αμερικάνικος στρατός στο Ιράκ για 5-6 χρόνια ακόμα δεν είναι ούτε αθέτηση υπόσχεσης ούτε λόγος για να τους κράξουν οι Ρώσσοι και οι "φίλοι" των αμερικάνων στο ΝΑΤΟ ;-)

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία δεν αποχωρεί γιατί ο πόλεμος συνεχίζεται και αναγκάζεται να παραμείνει αυτός που πρέπει να αποχωρίσει είναι αυτός που τον άρχισε δηλαδή το ΝΑΤΟ η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο το δείχνει με την στάση της όταν βάζει την Αμερική να διαλέξει μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας.