Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΙΛΜ


Κάτι τέτοια βίντεο συντηρούν την υπόθεση ότι οι σκηνές που είδαμε με τους αστροναύτες να πατάνε στην Σελήνη γυρίστηκαν σε στούντιο στην γη.
Φαίνονται δύσκολα (λόγω της κακής ποιότητας) οι δύο αστροναύτες να κινούνται κοντά στην σεληνάκατο. Παρατηρήστε επίσης τον άνθρωπο που εμφανίζεται στην δεξιά πλευρά της εικόνας. Στην Σελήνη είχαν πατήσει βέβαια μόνο δύο αστροναύτες. Οπότε που βρέθηκε ο τρίτος άνθρωπος;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Για εκεινον τον τριτο ανθρωπο λετε; Εκεινοs ξεμεινε απο προηγουμενη αποστολη,τον ξεχασαν οι συναδελφοι του οταν πηγε προs νερου του,και μεχρι τοτε αγνοουνταν η τυχη του.Μαλιστα η ΝΑΣΑ απεκρυψε αυτο το γεγονοs για να μην γινει διεθνοs ρεζιλι.Φανταζεστε τιτλο αν εβγαινε η ειδηση στη φορα << ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ, ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ >> Λεει; Δεν λεει!!

Ανώνυμος είπε...

Einai fisiko tin epoxi pou ta girisan na ekanan lathi ta opoia na ta briksame emeis twra poli eukola. an kai na exete ta matia sas 400 giati kapia paraeinai "autoapokaliptika" gia einai alithina

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το βίντεο είναι αληθινό και δείχνει τους κατοίκους της Σελήνης?

unknownpoet είπε...

ΟΚ, όλα μια χαρά. Το video φαίνεται ότι δείχνει μια αληθεία. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η κάμερα είναι τόσο μακριά από το διαστημόπλοιο.. Καμοία λογική εξήγηση;

Foititis είπε...

Μπα! Εμένα μου φάνηκε fake το video. Το "τρεμούλιασμα" όταν προσπαθούσε να βρει σήμα ήταν πολύ "ψεύτικο" ηχητικά και οπτικά.

Zulu είπε...

Η ΝΑΣΑ πριν κάνει τις εκτοξεύσεις έκανε δοκιμές με τα διαστημόπλοια σε κανονική κλίμακα, έτσι ώστε οι αστροναύτες να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες.
Εκτός αυτού τους αστροναύτες τους βλέπω να κινούνται όπως στη Γη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ξΕΚΙΝΩΝΤΑS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΕΩS ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΙΡΥΩΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ψεύτικο το video

Τραβηγμένο video όπου έχουν βάλει τον πραγματικό ήχο με video editing..

AlexTDJ είπε...

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως οι Αμερικάνοι πήγαν στην σελήνη, και επειδή έγιναν μάρτυρες πάρα πολλών και ανεξήγητων συμβάντων εκεί πάνω (μέρος των οποίον είχε διαρρεύσει προς τα έξω... UFO κτλ...) θέλησαν να κουκουλώσουν την ιστορία. Γιαυτό στήσανε τα σκηνικά και τράβηξαν τα βίντεο στην γη έχοντας κάνει επίτηδες οφθαλμοφανή λάθη για να φανεί αργότερα πως δήθεν δεν είχαν πατήσει καν στην σελήνη. Με αποτέλεσμα όλα τα παράξενα που συνέβαιναν κατά την διάρκεια των πτήσεων να μην εξετάζονται πλέων σοβαρά και να περνάνε στη σφαίρα της φαντασίας...

Ανώνυμος είπε...

Αίσθημα μεγαλης απαγοήτευσης είναι αυτό που νοιώθω, βλέποντας τα video. Απαγοήτευσης που τόσα χρόνια επέτρεψα στον εαυτό μου να ζω μέσα στο ψέμμα της δήθεν μεγάλης Αμερικής.
Μία παράκληση παρακαλώ. Εμείς που δεν γνωρίζουμε την Αγγλική η Αμερικανική γλώσσα, δεν θα πρέπει να καταλαβαινουμε τί λέγεται στα video? Παρακαλώ ας γίνει μεταγλώτισση. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

PLOUTONAS είπε...

min tous katigorite tous anthropous, meta apo tosi douleia apla parageilan kafedes kai to paidi pou emfanizete deksia den iksere pou na tous afisei kai o theos epetrepse na travixtei kai aytos san apodeiksi oti o pseftis kai o kleftis to prwto xrono xairodai!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτικα βιντεο δεν ειναι αναγκαια...Η τεχνολογια της εποχης δεν επετρεπε μια τετοια αποστολη...Απλα ερωτηματα με δυσκολες απαντησεις...΄1)Γιατι η αποστολη στην σεληνη που εχει αναγγελθει απο τον Προεδρο Μπους χρειαζεται 10 και πλεον ετη προετοιμασιας?Με την υπαρχουσα τεχνολογια και με την δηθεν συσσωρευμενη εμπειρια απο της παλαιοτερες αποστολες θα επρεπε μετα απο 40 χρονια να ειναι περιπου "παιχνιδακι" μια τετοια αποστολη....2)Πως καταφεραν να μεταφερουν ακομη και οχηματα επι της Σεληνης οταν το συνολικο βαρος που μπορουσαν να σηκωσουν οι πυραυλοι ηταν εξαιρετικα περιορισμενο?Ακομη και το βαρος των δηθεν αστροναυτων ηταν περιοριστικος παραγων...3)Γιατι δεν στρεφουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα ισχυρα επιγεια τηλεσκοπια να δουμε επιτελους τα περιφημα χναρια στο σεληνιακο εδαφος?Τα χναρια ειναι αποδειξη οχι κατι που μπορει να "πεταξαν" με μη επανδρωμενη πτηση...Δεν συνεχιζω λογω χωρουκαι μονον.

Giannis T είπε...

Υπαρχουν πολλα στοιχεια που δειχνουν πως οι αμερικανοι δεν πηγαν ποτε στο φεγγαρι. δυστυχως λογω ελλειψης χωρου θα σας αναφερω 1-2.
1.σε μια φωτογραφια του αρμστρονγκ αντανακλουν στην κασκα του 3 φωτα. το ενα απο τον ηλιο το δευτερο απο το φλας το τριτο;(απο τον προβολεα του στουντιο ισως...)
2.αν το βιντεο που δειχνει τους αστροναυτες να βαδιζουν το αναπαραγει κανεις σε ταχυτητα x2 διακρινει κανονικο βαδισμα ανθρωπου στη γη.
το χειροτερο ειναι πως η ΝΑΣΑ δεν πηρε ποτε θεση σε ολα αυτα ωστε να προστατεψει το μεγαλυτερο αθλο της απο τους "λασπολογους"