Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Νο 2


Στην νέα ψυχροπολεμική περίοδο που διανύουμε οι δύο αντίπαλοι, Ρώσοι και Αμερικανοί, επιστρατεύουν την δύναμη της εικόνας για να δείξουν τις ικανότητές τους. Στο βίντεο μία ρώσικη άσκηση με τα «περίεργα» άρματα μάχης Τουγκούσκα πραγματικά κόβει την ανάσα.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λες και έχει βγεί κατευθείαν από το RED ALERT!

Foititis είπε...

Αυτά δεν είναι τα άρματα μάχης που είναι σχεδόν "perfect" για να ρίχνουν αεροπλανοφώρα; Έπαιζα ένα videogame παλιά και εκεί υπήρχαν κάτι οχήματα που έμοιαζαν σαν αυτά και έριχναν πολύ εύκολα "άρματα αέρος".

ΥΣ: Το game λεγόταν "Advance Wars" και είχε κυκλοφορήσει σε μία φορητή κονσόλα :P

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα πολύ καλό αντιαεροπορικό συστημα,και το ακόμα καλύτερό Pantsir-S1 μπορεί εκτός από αεροπλάνα και ελικόπτερα να εμπλέξει στοχους στην ξηρά και στην θάλασσα σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα πολύ καλό αντιαεροπορικό συστημα,και το ακόμα καλύτερό Pantsir-S1 μπορεί εκτός από αεροπλάνα και ελικόπτερα να εμπλέξει στοχους στην ξηρά και στην θάλασσα σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων.

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα κι εγω ενα τετοιο για να παιζω...ειναι παρα πολυ ενδιαφερον και επικινδυνα πολεμικο..! οχι "ψυχροπολεμικο", αυτο το πολεμικο πολυμηχανημα "καιει" οποιους αντιπαλους που δεν εχουν παρομοιο..!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΤΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι η ΡΩΣΙΑ έχει το πάνω χέρι.Μετά την άρνηση των Τούρκων να επιτρέψουν την διέλευση του νοσοκομειακού(;)πλοίου των Η.Π.Α από τα στενά του Βοσπόρου, σήμερα οι Τούρκοι συμπαρατάχθηκαν με Γαλλία & Γερμανία και εξέφρασαν την αντιρρησή τους στην πρόταση της Κας Ράις να αποσταλούν Αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης AWACS στον εναέριο χώρο της Γεωργίας!!! Ως εκ τούτου δικαιολογημένα ο Κος Σακασβίλη τρώει την γραβάτα του.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμος εδω.ωραια θα ηταν να ειχαμε και εμεις μερικα τετοια στο στρατο μας!!!!!

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anastazios είπε...

paidia eimai fantaros..., exw mpeimesa se ena tetoio purovolo amerikaniko k se sxesh me auto ta dika mas den uparxoun...,

medabots είπε...

πιστεβω τελικα οτι οι Ρωσοι πηγαν πρωτοι στο φεγγαρι και οχι οι Αμερικανοι.

Ανώνυμος είπε...

paidia psakste sto youtube TOPOL M... kai koitakste autous tous piraulous... pou kati analogo prospathoun alla de mporoun na ftiaksoun oi amerikanoi kai to israil... kai skefteite oti den tous stamataei tipota.kai malista dilwsi tou poutin,.,,, sti parelasi 9 maiou.. einai oti auta pou den deixnoume einai poli perissotera

Λ είπε...

ΟΝΤΩΣ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ RED ALERT

Ανώνυμος είπε...

Και που να δείτε και το νεο αντιπυραυλικό σύστημα ISKANDER(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

σιγά τα ωά, αντιαεροπορικό τεθωρακισμένο τεχνολογία του 1980, το έφτιαξαν οι Ρώσοι για να αντιμετωπίσουν τα Α-10 tank-killers των αμερικάνων, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο... τους έχετε υπερτιμησει τους Ρώσους κύριε Λιακόπουλε!! αν ήταν τόσο "φοβεροί" γιατί έχασαν τον ψυχρό πόλεμο;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.ΝΑ ΔΩ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ?ΜΑΧ.

Ανώνυμος είπε...

NA XALASOUN TA OPLA OLA EFXOMAI

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΜΑΧ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ!

Panagos31 είπε...

Παιδιά ξέρεται πως λέγεται η μουσική που παίζει στο βίντεο?

Ανώνυμος είπε...

vevaia...se sxesh me ta opla twn EL, de pianei mia...giati efugan k.Liakopoule oi EL, xwris na afhsoun pisw tous texnologikh parakata8hkh stous Ellhnes, pisteuan oti mono h andreia mas 8a htan arketh gia to mellon...??? den nomizw...de 8a pigaina sa provato sth sfagh, ektos kai an eixa ek twn protairwn 8eikh eunoia kai ti boh8eia ths panagias...

Ανώνυμος είπε...

χΑΙΝΤΕ, ΧΑΙΝΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,Κ.Τ.Λ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ.ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ....ΜΑΧ.

Ανώνυμος είπε...

auta ta ta armata iparxoun se ena video game!
(kiklofori legete crysis)
den pisteua oti ipirxan mono oti ta exoun ftiaksi sto paixnidi
pragmatika apisteuto!!!

Ανώνυμος είπε...

λοιπον παλικαρια για να τελειωνει το θεμα...ο λογος που το ελικοπτερο εχει τον πισω ελικα ειναι γιατι λογο στροφης του μεγαλου-πανω ελικα θα περιστρεφοταν και το ελικοπτερο ολοκληρο προς την αντιθετη απο τον ελικα φορα(αρχη δρασης-αντιδρασης).επομενως αν ο ελικας ο πανω δεν γυρναει για ποιο λογο να γυρναει ο πισω μαλιστα θα δημιουργουσε και προβλημα(θα περισρεφοταν το ελικοπτερο γυρω γυρω).αρα ασχετα με το πως και γιατι(αν και σωστη η ερμηνια του συντονισμου)ο ελικας σιγουρα γυρναει..τελος...

Zulu είπε...

Το συγκεκριμένο αντιαεροπορικό σύστημα μεσαίου βεληνεκούς λέγεται Tunguska M1 (ξαδερφάκι του TOR M1 - που έχει η Ελλάδα και η Κύπρος, και του BUK M1). Σκοπός του είναι η καταστροφή πυραύλων κρουζ με χρήση είτε των πυροβόλων είτε των πυραύλων. Οι δε πύραυλοι έχουν βεληνεκές 10 χλμ. με αποτέλεσμα να μπορούν να καταρρίπτουν όλα τα επιθετικά ελικόπτερα, των οποίων τα αντιαρματικά έχουν βεληνεκές 6 χλμ.