Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΛΑΒΡΟΦ: ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Μετά τις δηλώσεις του γ.γ. του ΝΑΤΟ και της υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Ράις μετά την έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, κ. Λαβρόφ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ δεν δημιουργήθηκε για να πειθαρχήσει ή για να δώσει μαθήματα συμπεριφοράς στη Ρωσία. Μάλιστα δήλωσε ότι η πολιτική του ΝΑΤΟ στο θέμα της ένταξης της Γεωργίας δεν είναι τόσο το να έχει η Γεωργία τα απαιτούμενα κριτήρια για την ένταξη, αλλά θέλουν να την εντάξουν ασκώντας έτσι μια αντιρωσική πολιτική.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο ειναι ασχετο με την ειδηση. Δεν ειναι περίεργο που οι μισοι Ελληνες αθλητές αποβλήθηκαν απο τους Ολυμπιακους του Πεκίνου στην Κινα, επειδη πήραν ντοπα απο Κινεζικη εταιρεια; Μηπως ετσι θελουν να μας βγαλουν εκτος των παγκοσμιων γεγονοτων;

Ανώνυμος είπε...

Το ΝΑΤΟ πάει να θίξει τα ρωσικά συμφέροντα υπό την παρότρυνση της Αμερικής φυσικά!Πάντως όλο αυτό δε θα βγει σε καλό!Φυσάει άνεμος Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου...!Κουράγιο!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Δώρα

GEORGE είπε...

Η ρωσια εφαρμοζει τη πολιτικη του ΝΑΤΟ σε τετοια θεματα. Γιατι τωρα τους ενοχλει?

Foititis είπε...

Σωστός και ανεβασμένος!! (ο Λάβροφ)


ΥΣ: Παιδιά! Μπορείτε να κάνετε ένα account εδώ αν δεν σας πέφτει πολύς κόπος; Πιστεύω, θα ήταν καλύτερα να βλέπουμε ένα "όνομα" και να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά εδώ μέσα (να ξέρουμε δηλαδή ποιός λέει τι) παρά να μένουμε εντελώς στην αφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΙΤΕ ΗΜΑΡ!

unknownpoet είπε...

Ανώνυμος, εγώ πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά από το 2004 που έβγαλαν τον Κεντέρη από τους ολυμπιακούς. Είχε σίγουρο το χρυσό βλέπεις.. Δηλαδή, τι γίνεται; Μήπως, λέω, φοβούνται να τους πάρουμε τα μετάλλια;;