Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Ο Ο.Α.Σ.Ε. ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (Ο.Α.Σ.Ε.) αποφάσισε την Τρίτη, 19 Αυγούστου 2008, να στείλει 20 άοπλους στρατιωτικούς παρατηρητές στην Γεωργία. Ήδη οκτώ παρατηρητές του Ο.Α.Σ.Ε. βρίσκονται στη Γεωργία και μέχρι τα τέλη Αυγούστου σκοπεύει να έχει 100 παρατηρητές στην περιοχή.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια καντε χαμο να ανεβασουμε τον λιακο!!!!!!!!!!

Desumor είπε...

ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ...

χμμμμμμμμ.......

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω κατι?μηπως ξερει κανεις τι θα γινει ακριβως το 2012?ευχαριστω εκ των προτερων!!!

kristina είπε...

anonime!ti na kanoyme diladi?ama soy po oti xthes me vgalane treli gia ayta poy elega

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na magyreyoun o bladimhros einai litodietos me ena kafe einai edaksh.

Nikos

Ανώνυμος είπε...

πες μου χριστινα τουλαχιστον τι λεει η θεωρια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kristina και ανώνυμε έχετε και οι δύο δίκιο,ο καθένας απ'τη δική του πλευρά.Μακάρι να μπορούσαμε να ανοίξουμε τα μάτια κι άλλων ανθρώπων και να ανεβάσουμε τον λιακό αλλά δυστυχώς μερικοί δεν θέλουν.Η δική μου τακτική είναι να μιλάω για όλα αυτά σε ανθρώπους που ψάχνονται και είναι έτοιμοι να τα ακούσουν όλα αυτά γιατί αν τα πώ σε ανθρώπους που ασχολούνται μόνο με celebrity,μπουζούκια και καλοπέραση δικαιολογημένα θα με βγάλουν τρελή.Ακόμη και μερικοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και έχουν άποψη για όλα πάλι τρελή θα με έβγαζαν,άρα καταλαβαίνετε πόσο λεπτό ζήτημα είναι και πόσο πρέπει να παραδεχτούμε τον Λιακόπουλο για τα κότσια του!

Ανώνυμος είπε...

Χριστινα τι λεει η θεωρια ?

Ανώνυμος είπε...

Το 2012 θα περαση κοντα απο τη γη ο πλανητηs νεμεσιs η αλλιωs νιμπιρου. Λεγεται σημφωνα με τα κειμενα των σουμεριων οτι οι κατοικοι αυτου του πλανητη που ονομαζονταν ανουνακιs και εφταναν μεχρι και τα 5 μετρα, αποικησαν τη γη πριν 450.000 χρονια. Σκοποs τουs ηταν να κλωνοποιησουν ανθρωπουs για τουs χρησιμοποιησουν οπωs ηθελαν αυτη.Ειχαν ομωs προβλημα και με τον πλανητη τουs γιατι κρυωνε γρηγορα και επρεπε να χρησιμοποιουν σκονη χρυσου στην ατμοσφαιρα του πλανητη τουs για να θερμαινεται περισσοτερο απο τον ηλιο. Kαι για να μην τα πολυλογω αυτοs o πλανητηs περνα καθε 3600 χρονια απο τη γη και οι κατοικοι του καθε φορα περνουν τον πολυτιμο για αυτουs χρυσο για τον πλανητη τουs. Επισηs λεγεται οτι το 2012 θα ορκιστει γενικοs γραμματεαs του ΟΗΕ ο αντιχριστοs. Aυτα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

kristina είπε...

ti ennoeis ti leei i theoria?

kristina είπε...

den kserteis ti leei i theoria anonime kai anubis?

Ανώνυμος είπε...

Το 2012 με βάση τις αστρονομικές γνώσεις τόσο των Μάγια όσο και της σύγχρονης αστρονομίας θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο σύμπαν: θα γίνει η ευθυγράμμιση του ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας κατά το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου 2012, πράγμα που συμβαίνει κάθε 25.800 χρόνια. Ο Τζων Μέιτζορ Τζένκινς υποστηρίζει ότι όταν ο ήλιος του ηλιοστασίου εναρμονίζεται με το γαλαξιακό κέντρο, ανοίγει μια πνευματική πύλη, αλλά και οι Μάγια πιστεύουν ότι ένας πλήρης κύκλος μετάπτωσης(δηλαδή 25.800 χρόνια)-ο οποίος και θα ολοκληρωθεί το 2012- έχει σχέση με την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Σύμφωνα μάλιστα με τις προφητείες και άλλων φυλών των Άνδεων το 2012 θα γίνει μια καινούργια αρχή για τον άνθρωπο, θα ξεκινήσει «μια χρυσή χιλιετία στη γη» (Μήπως αυτό θυμίζει σε κανέναν «τα χίλια χρόνια που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια»;;!) Ένα τέτοιο, βέβαια, αστρονομικό φαινόμενο έχει επιπτώσεις αρκετά χρόνια πριν, αλλά και μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία του 2012!(Οπότε μέχρι το 2024, όπως λένε και οι προφητείες του Τραχωνίου, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!). Ακόμη, αυτές οι φυλές υποστηρίζουν ότι όλη η ανθρωπότητα θα κατακτήσει ταυτόχρονα το πέμπτο επίπεδο συνειδητότητας (πνευματική εξέλιξη). Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, τότε μήπως η πνευματική εξέλιξη για την οποία γίνεται λόγος σε όλες αυτές τις προφητείες δεν αναφέρεται παρά στην αφύπνιση του κώδικα ιχώρ; Οι Ίνκα συγκεκριμένα αναμένουν τότε να εμφανιστεί ένας Ίνκα στο έκτο επίπεδο συνειδητότητας, πράγμα που ερμηνεύεται ως την εμφάνιση ενός θεϊκού παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος είναι ικανός να επαναφέρει την ισορροπία στην παγκόσμια δύναμη.(Θυμίζει σε κανέναν τίποτα αυτό;;;!!) Σύμφωνα με τους Ίνκα, μόνο έτσι θα αρχίσει η χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα.

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Θα στείλει 100 παρατηρητές και μετά με τη βοήθεια των διπλωματικών αυτοκινήτων θα φροντίσει να τους εξοπλίσει με το κατάλληλο στρατιωτικό υλικό!Παρατραβηγμένο εεε;;

Ανώνυμος είπε...

kala afto pali ti einai kala gia xazous tous pernane tha ginoun agnooumeni i paratirites pios xazos tha tous afisi na paratiroun kai san ti na paratiroun ta gremismena ktiria i ton strato pou den iparxi i tous tragous sta bouna eleos gia xazous tous pernane tous rossous (agnooumeni tha katantisoun kai i 100)