Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

Μετά την έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ που συγκάλεσαν οι Η.Π.Α. σε δηλώσεις της η κ. Ράις είπε ότι όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ στηρίζουν την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας. Αυτό σημαίνει δηλ. ότι δεν αναγνωρίζουν την ανεξαρτητοποίηση της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας και τα θεωρούν γεωργιανά εδάφη. Η Γεωργία, είπε η κ. Ράις, αφού το θέλει, θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Επίσης είπε ότι το ΝΑΤΟ θα στείλει παρατηρητές και καλό θα ήταν να στείλει και ειρηνευτικές δυνάμεις στη Γεωργία.
Επίσης ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, κ. Σέφερ, είπε ότι οι σχέσεις του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως ήταν.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

krata mana kai tha gini to megalo .........

Ανώνυμος είπε...

arhise o polemos an den to ehete katalabei

Έυελπις είπε...

Πιστεύω ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από και στο εξής. Η Παναγία μας ας βάλει το χέρι της.

Foititis είπε...

Σίγουρα αυτό σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουν την ανεξαρτητοποίηση της Ν. Οσετίας και της Αμπχαζίας ή ήταν αυτό σχόλιο του site; Γιατί αν πράγματι είναι έτσι το πράγματα τότε δεν πάνε καλά οι άνθρωποι..

Ανώνυμος είπε...

Το Κόσσοβο το αναγνώρισαν αμέσως οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ,κάτι που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου παρασέρνοντας τη Ν.Οσσετία και την Αμπχαζία να ανεξαρτητοποιηθούν και αυτες.Πιστεύω οτι τελικά θα υποχωρήσει η Δύση και θα αναγνωρίσει τα 2 αυτά κρατίδια,όχι βέβαια με τη θέληση της,αλλά με τη πίεση που θα νίωθουν οι πολιτικοί από την επταφάνερη αδικία.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

xuxuxuhaha...ore xwriates trexate sta armata...!!! pou paei to kakomoiro to NATO...giati vazei se kinduno tous polites tou...??? trizei ta dontia sth Rwsia, afou kserei oti exei isxura grw8okophmata, 8a ta xasei ola to NATO opws paei...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΣΤΟ in.gr
ΤΟ 81,5 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Hmm.. h aformh tha erthei apo th dalmatia.. ma o idios o putin eipe oti h enexarthtopoihsh tou kosovou anoixe to kouti ths pandoras...

elpizw oi amerikanoi na kseroun oti h rwsoi den tha masisoun akoma kai na exoun apenadi tous ola ta krath tou nato...

exalou exoun symaxous pou tha fanoun argotera kai tha einai osoi oi kokoi ths amou!

Nikos,

Ανώνυμος είπε...

"αλλά με τη πίεση που θα νίωθουν οι πολιτικοί από την επταφάνερη αδικία."

στη νέα τάξη δεν υφίσταται τέτοίο πράγμα, όπως αδικία.

Το μόνο που υφίσταται είναι κέρδος και εκμετάλλευση.

Δέν βλέπεις που αντί να συλλάβουν τον ακίασβιλι, του δίνουν και παράσημο?

Η ευρωπαική ένωση πρόδωσε τους πολίτες της. Είναι πλέον και αυτή μαριονέτα της νέας τάξης.

kristina είπε...

nai gaiti oi rossoi exoyn trelathei soi kai kala na exoyn kali sxesi me to nato xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο:
Η δημοσκόπηση αναφέρει ότι οι Έλληνες θεωρούν υπεύθυνη τη Γεωργία, αλλά οι μόνες επιλογές που υπήρχαν στη δημοσκόπηση ήταν Ρωσία, Γεωργία, εξίσου και οι δύο χώρες, Δεν ξέρω/Δεν απαντώ!!Μήπως θα έπρεπε να προστεθεί και η επιλογή:υπεύθυνη για την όλη κατάσταση είναι η Αμερική;!!!!

Εν πάσει περιπτώσει, αν το ΝΑΤΟ στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις στη Γεωργία, δε ξέρω κατά πόσο θα είναι όντως ειρηνευτικές ούτε κι αν θα το δει έτσι ο Βλαδίμηρος ή θα θεωρήσει ότι απειλείται, πράγμα που ούτε αποκλείεται, αλλά και πολύ λογικό θα ήταν! Μήπως εφόσον δεν κατάφερε να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια με τα πλοία σκέφτηκαν τώρα έναν άλλο τρόπο για να στείλουν τα στρατεύματά τους οι Αμερικάνοι;;!

Δώρα

RG είπε...

to NATO enoeite oti einai mia symmaxeia gia thn proaspish twn symferontwn twn xwrwn pou anhkoun se auto... exei katalhxei na einai o ethnofrouros twn amerikanwn kai na exyphretei apokleisika ta dika tous symferonta... h symmaxia tha sthrixei loipon opoiondhpote exyphretei ta symferonta ths HPA kai ISRAEL opote mhn xafniazeste me thn eidhsh...