Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΡΑΪΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ

Η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Κοντολίζα Ράις δήλωσε ότι οι Η.Π.Α. είναι δυσαρεστημένες από τις πτήσεις των ρωσικών βομβαρδιστικών κοντά στα αμερικανικά σύνορα και κατηγόρησε τη Ρωσία ότι παίζει επικίνδυνο παιχνίδι. Κανείς δεν χρειάζεται την ρωσική στρατιωτική αεροπορία κοντά στις ακτές της Αμερικής, πρόσθεσε.
Να θυμίσουμε ότι από πέρυσι η Ρωσία, με εντολή του Βλαδίμηρου Πούτιν, άρχισε περιπολίες με βομβαρδιστικά στα σύνορά της στον Ατλαντικό, στον Ειρηνικό και τον Αρκτικό ωκεανό.

36 σχόλια:

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Η Κα Ράις προφανώς δεν έχει αντιληφθεί, ότι δεν πρόκειται για "παιχνίδι"

Giannis T είπε...

Οσοι υπηρετησαμε στο στρατό μαθαμε για τα πολεμικά μονοπάτια. αυτο κανουν Κα Ραις τωρα και οι φιλοι Ρωσοι. αναγνωρισεις των πολεμικων δρομολογιων. Δυστυχως για σας οι μερες κυριαρχιας σας στον πλανητη τελειωνουν. ενας αξιος αντίπαλος και κυριως Χριστιανος Ορθοδοξος προβαλει περηφανος απεναντι σας. περα απο μεγαλα λογια εχετε αλλο τροπο να αντιδράσετε στα δυσκολα? σας προτεινω τη φυγη. προφανως τον γνωριζεται και εσεις,αλλα ο υπερμετρος εωσφωρικος εγωισμος σας δεν σας το επιτρεπει. το παιχνιδι που λετε πως παιζει η Ρωσια μολις αρχισε και οι Ρωσοι ειναι καλα προπονημενοι!

Ανώνυμος είπε...

AYTI TO EXEI BREI PEXNIDAKI..ALLA WPOS EIPE KAI O BLADIMIROS KALITERA NA PAEI NA PLINI KANENA PIATO I KIRIA RAIS...........

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα κα. Ράις, τι λέτε; σοβαρά; όταν αυτά τα κάνετε εσείς στους άλλους είναι εντάξει έτσι; όταν σας τα κάνουν εσάς είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Για να δούμε τι θα κάνετε τώρα που υπάρχει το "αντίπαλον δέος". Εδώ σας θέλω ......

Ελευθερία

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου λες. δεν ξερει τι θα γινει μετα ομως. για να δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Oλα αρχιζουν να τη πειραζουν τωρα την κοντολιζα.Ακομα οπωs φαινεται και ο αεραs που αναπνεουν οι ρωσοι. Δεν θελει να τουs βλεπει ουτε απο κοντα.

Ανώνυμος είπε...

tremei h kodoliza ta suhoi tou bladimirou!!!

sxolio:kala pws einai etc ayth h kodoliza re paidia pws ginete meta oi anthrwpoi na mhn pisteyoun thn thewria tou darvinou san thn adikrizoun!!

Elpizw ta greeklish na mhn peirazoun!

Nikos

pothoymeno είπε...

otan oi ipa ekanan eisvoli sto irak tote den milise kaneis kai i tan nomima gia aytoys tora o poytin tha toys xorepsei

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΔΟΜΕΝ...ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον το πηρε χαμπαρι οτι σιγα σιγα πρεπει να τα μαζεψει και να παει στην αφρικη,απ οπου καταγεται,να κυνηγισει καμια γαζελα και να χορεψει με τους ζουλου τις φυλης τις..αντε γεια σας!

Ανώνυμος είπε...

paidia tin sas fteei oi kiria tis exoun taksei lagous me petraxilia ti na kanei kai ayti san koritsi pou einai arese stin idea tou eukolou xrimatos

-kati allo re paidia afou ta exoun kanonisei me ton antixristo kai tous nephelim den exoun oti katalabi theloun na mas afanisoun san an8ropino genos,giai sinexisoun na tous proskinane den exo katalabei,
-Tous paredexome den fovounte ton Theo.
-Thelo an eimai apo apentanti tous otan pane prosta ston kurio na dw ti tha ton poune,kai an o dikos tous theos tha tous sosei,ekei den exei den to ixera,den fteo egw,i alli mou eipan,ktl
-Kati teleuteo re paidia re ti nomizete an pate stin kolasei me ton kirio sas tha sas exei krebati zesto,kai tha trote me xrisa koutalia, RE autos tha sas bazanisei!!!!

(popo eimai polilogas) thnx Nikos

Ανώνυμος είπε...

Η νεα ταξη των πραγματων πρεπει να καταστραφει ....
λιακοπουλε συγνωμη που σε διορθωνω αλλα τα βακτηρια ειναι μεταλλαγμενα ...

Στο liako.gr πρεπει να γινει της ποπης για να ανεβει η υποστιριξη !!!


μια ακομα ερωτηση για δεν κανεις ενα blog και να λες αυτα που λες και στα βιβλια σου ;;

Ανώνυμος είπε...

Η Ραις τόσα χρόνια είχε ξεχάσει τι σημαίνει απειλή.Ηρθε η ωρα να το νιώσει όλο και δυνατότερα όσο περνάει ο καιρός.Σε 3 χρόνια οι Ρώσοι θα είναι έτοιμοι.Με νέας τεχνολογίας όπλα σε ξηρά,θάλασσα και αέρα.Και τότε.Ποιος είδε το Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο τα γεγονότα. Η φωτιά που πάει να ανάψει δεν σβήνει εύκολα! Ειδικά όταν μιλάμε για πολέμους του παραλόγου

avalonlll είπε...

Θα ήθελα να επισημάνω με τη σειρά μου πως όντως η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας της. Η εποχή όμως που ακολουθεί θα αλλάξει αυτή σε σημείο που ο κόσμος θα καταριέται τον πολιτισμό. ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδεια το εχετε διαλυσει το θεμα(με σεβασμο) ξεχνατε ποια χωρα κανει κουμαντο!!!??
Τετοια κανανε οι ιαπωνεζοι και την επαθαν ασχημα(ΧΙΡΟΣΙΜΑ)
δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε συνεχεια τους αμερικανους που μας εβαλαν στο ΝΑΤΟ(και να θεοποιουμε την Ρωσια) και ευτυχως σωθηκαμε απο τους τουρκους που μονο πονηρα πραγματα εχουν εις νου!δεν ειμαι φιλοαμερικανος και ουτε οι αμερικανοι ενδιαφερονται για την ελλαδα αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε οι Ρωσια δεν εχει κανει τιποτα σπουδαιο για εμας(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ F-16 ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και οχι απο ρωσους).
Οι Ρωσοι ουτε που ασχολουνται η ενδιαφερονται με εμας κοιτανε την δικη τους δουλεια οπως και εμεις την δικη μας Ελλαδα=ουδετεροτητα παντα στις πολεμους και αυτο ειναι που αναδυκνυει τη σοφια μας και το πνευμα ελευθεριας και ειρηνης που εχουμε και νομιζω οτι ο αγαπητος λιακο:)θα συμφωνησει.

Anezina είπε...

Εγω θα πω κάτι άλλο όμως. Οτι ο καθένας κοιτάει το δικό του συμφέρον.Αλλά σύμφωνα με τις προφητείες το καλό θα το κάνουν για την Ελλάδα κάποια στιγμή.
Ομως η Κοντολίζα ας προσέξει λίγο αυτά που λέει γιατί η αρκούδα καραδοκεί...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 1940.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠ΄ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΡΩΣΟΙ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ.ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΕΙΜ.ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΕ!ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ!(ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα αυτη η Κοντολιζα σαν νεφελιμ του γενους Μαλτσέχ δεν ειναι?Οπως κ να χει καιρος ειναι να δουν τα αμερικανακια τι εστι βερικοκο....Εμπαινε Πουτιν!!!!

Γιωργος

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον η Ρωσία δε στέλνει άλλους(βλέπε Γεωργία)να κάνουν τη δική της δουλειά, όπως κάνει η Αμερική!

Προς ανώνυμο:
Έστω ότι η Ρωσία δεν έχει βοηθήσει την Ελλάδα(αν και πιστεύω ότι όλο και κάτι έχει κάνει για να μας βοηθήσει κι εμάς π.χ. στήριξη στο θέμα της ονομασίας "Μακεδονία"), είναι αρκετό για εμάς που είναι ένα ορθόδοξο έθνος που με το ατσάλι της(γιατί το δίκαιο θα το αναλάβουμε εμείς) θα εμποδίσει τα σχέδια της Νέας Τάξης και των νεφελιμ.Γι'αυτό και είμαστε όλοι με το μέρος του Πούτιν.Φυσικά το κάθε κράτος έχει τα δικά του συμφέροντα, όμως, τα δικά μας(σύμφωνα και με τις προφητείες) φαίνεται να προωθούνται από το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας και την αντίσταση που αυτή θα προβάλει στα Αμερικανάκια!

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

file mou isws h rwsia na mhn endiaferete gia thn ellada ala den exei anoirxthei fonias kai dynasths tvv lawn ... oi amerakanoi exoun kerdisei epaksia ayth thn thesh... logiko den einai na perimenoume kapoion na tous balei sth thesh tous.

fisika kai den milaw gia tous sympathestatous amerikanous polites oi opoioi einai sth tragikoterh thesh apo olous afou h xaibanitida pou tous taizoun einai terastia.

eyxaristw
NIkos

Ανώνυμος είπε...

Ti les re dusarestithikan oi ipa?pwpw sumfora!em etsi einai arxizoun na panikovalodai oi usa,na hanoun ton elegho twra pou kapoios tous adisteketai k feretai 'aparadekta'!otan ta kanoun ekeinoi tote einai meli gala!
Alla etsi einai zoristeite k spastite usa giati ston putin putinies den tha kanete..tha deite..o kairos eftase!ebaine putin!dagwne medvedev!btw: s'afti ti photo i rais einai san diaolos metamwrfwmenos,koita vlema!sigura den einai Nefelim?

Ανώνυμος είπε...

etsi kai arxisoun oi tsakomoi metaxei ayton ton duo dinameon th patisame oloi!!! de astievonte oute oi men oute oi den !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ SITE ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ CHAT WINDOW ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΛΥ(με σεβασμο):)

Ανώνυμος είπε...

Στο φίλο που λέει γιατί δεν υποστηρίζουμε τους Αμερικανούς
Το αφεντικό σα αυτό τον πλανήτη είναι ο Θεός.-
Oι Αμερικανοί έχουν πλανηθεί από την ΜΑΧ ΤΑΝΕ και παρασύροντας και άλλους πάνε να καταστρέψουν αυτόν τον πλανήτη
Ο Έλληνας δεν υποστηρίζει κανένα το δίκιο υποστηρίζει ,σαν λαός έχει κατά την γνώμη μου δυο προσόντα σε σχέση με τους άλλους που τον κάνουν να το ξεχωρίζει
Δεν ξεγελιέται από τον διάολο γι αυτό και λατρεύει το σωστό Θεό με το σωστό τρόπο
Είναι ο αρχαιότερος και ξέρει πολλά μυστικά για αυτό τον κόσμο .
Εύχομαι γρήγορα να καταλάβουν τη κάνουν για το καλό όλων γιατί αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε Αμερικανοί ούτε Ρώσοι.

Ανώνυμος είπε...

H ena forum... re paidia...

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παιδια οι ρωσοι δεν εχουν αλο στο μιαλο τους απο το πως θα σωσουν εμας ή μπορι να μας σωσουν οι γαλοι
οι καποιοι απο το διαστιμα. οχι παιδες δεν θα μα ς σωσει κανεις απο κανενα αν δεν εχει καποιο συμφερων. το προβλιμα ειναι οτι εμεις ψηφηζουμε πολιτικους που πλουτιζουν εις βαρος της εθνικης μας αμυνας και κυριαρχιας και εις βαρος γενικα υποθικευουν το μελον της χωρας

Λ είπε...

ΟΡΦΕΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΣΙ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΡΑΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ?

Ανώνυμος είπε...

ZHTO ston orthodokso planitarxi Vladimiro!!!
epitelous oi foniades apo tis rizes tous (afanismo indianon)prepei na katalavoun pos aftoi den exoun to dikeoma na to pezoun ntavatzides ston planiti kai pos oi meres tous einai liges...
i istoria mou edikse pos opio kratos simaxise me tous amerikanous eixe polemo kai diamelithike
kai opoio kratos simaxise me to maimoudonisi diladi aglia eixe enfilio.
Vladimire vinata kai rosika!!!
an kai san "oudeteros ellinas" kala tous kaneis

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν καταλαβατε δεν ειπα να υποστηριξουμε τους αμερικανους! διαβαστε καλα τι γραφω πριν απαντησετε,ειπα οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να υποστηριζει ουτε αμερικανους,ουτε ρωσους και πρεπει να κραταει ουδετεροτητα.
ευχαριστω πολυ
να με φωναζετε Nick!!!
θα με βρισκεται εδω γυρω στο liako.gr:)ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ FORUM η CHAT παρακαλω:))))

Ανώνυμος είπε...

i kandoliza se ligo kairo tha psaxnei allh doulia,,mono ia plisomo piatwn kanei ayth,kala to eipamae!

Ανώνυμος είπε...

liako kane forum na gini xamossss

Ανώνυμος είπε...

ayth h kontoliza ki apo to ifos pou exei sagrievei

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα παραπάνω..
Ο καθείς έχει τις επιδιώξεις του.
Δύο πράγματα όμως:
α) Δεν πρέπει να θεοποιούμε - ας μην ξεχάσουμε το ρόλο της Ρωσίας από το '30 έως σήμερα περί της Μακεδονίας..
β) Πολύ φοβούμαι πως ο καθείς κοιτάει την πάρτη του, αλλά οι Έλληνες δεν πάμε καθόλου καλά.. η ηγεσία ή κοιμάται ή ........

Ανώνυμος είπε...

diladi an den stamatisoun ti tha epitethoun
liakopoule ksanadose ting tsougrana sto poutin.......

Ανώνυμος είπε...

Ολα την πειραζουν αυτην!Οταν ομως το κανουν οι ιδιοι σε ολων τον κοσμο χωρις αδεια ειναι σωστο εε? Κανεις δεν θα κουμανταρη την ΡΩΣΙΑ!!!