Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ

Την Τρίτη, 19 Αυγούστου 2008, σε συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Λευκορωσίας συμφώνησαν το φθινόπωρο να υπογράψουν συμφωνία για τη δημιουργία ενός κοινού συστήματος αεράμυνας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια θα γινει χαμος μεγαλος εκει πανω.καθε μερα και χειροτερα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελουs και ενα κρατοs αναμεσα στηs σφηγοφωλιεs καθαρα με το μεροs τηs ρωσιαs.

kristina είπε...

mravo i stratigiki toy einai apexti

Ανώνυμος είπε...

Οι σύμμαχοι της Ρωσίας θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου, όπως είχε πει κι ο γέροντας Παΐσιος.Η Λευκορωσία είναι προφανώς ο πρώτος κόκκος που γίνεται αντιληπτός σε διεθνές επίπεδο!Μας μένουν οι υπόλοιποι...

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη,πυραυλους στη πορτα της ευρωπης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΛΕΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΟΣ ΙΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 1939 ΜΕ 1944 ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ Η ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ....

Ανώνυμος είπε...

Μπορει η Ρωσία και η ηγεσία να εχει καποια σχεδια τα οποια εν μερη συνεφερουν ή ενισχύουν την σωστη εξελιξη της ιστορίας (εναλλαγη υπερδυνάμεων)και συνεφερουν εμας, αλλα δεν θα πουμε και την Λευκορωσία ενα καλο κρατος εξω απο την σφηκοφωλία. Ειναι αυταρχικό καθεστως που δεν συμπεριφερεται και με τον καλυτερο τροπο στους πολιτες της. Προσοχη, δεν εννοω οτι η Αμερική ειναι καλυτερη βεβαια εντος και εκτος συνόρων της.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί θα κάνουν αυτά που είναι να κάνουν, εμείς τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 7.31

Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ.
ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.