Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΚΛΙΜΑ

Ο αμερικανο-γαλλικός δορυφόρος OSTM/Jason 2 καταγράφει με λεπτομέρειες την άνοδο της στάθμης των ωκεανών. Αν και όλοι ανησυχούν για αυτό κανείς δεν κάνει τίποτε, γιατί είναι σπουδαιότερα τα οικονομικά συμφέροντα από την επιβίωσή μας σαν πλανήτης.
Λεπτομέρεια: Οι Αμερικανοί κάνουν μετρήσεις από το 1991, μέχρι πριν δυο χρόνια οι «ειδικοί» στα τηλεοπτικά παράθυρα, «έσκιζαν τα ρούχα τους» λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη και ότι όλα αυτά είναι σενάρια κινδυνολογίας.
Τι άλλο θα μάθουμε σε άλλα 15 χρόνια;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν ηταν στο χερι των ανθρωπων να κρατησουν υγειη αυτο τον πλανητη οχι μονο για εμαs τουs ιδιουs αλλα και για ολοι την βιοποικιλοτητα που υπαρχει πανω σε αυτον, θα το ειχαμε πραξη.Δεν ειμαστε και τοσο τρελοι για να θελουμε να αυτοκτονησουμε καταστρεφονταs τουs εαυτουs μαs και το μοναδικο σπιτι που εχουμε για να μεινουμε, αποδεχομενοι οτι ετσι ειναι η κατασταση, τι να κανουμε, κατι θα γινει και ολα θα πανε καλα στο τελοs.Tην λανθασμενη αυτη αντιληψη μαs την μπολιασαν αυτοι που ζουν αναμεσα μαs,και οσο υπαρχουν αυτοι, η ανθρωποτητα θα ζει κατω απο την δικη τουs εξουσια και πλανη.Μεχρι την ημερα που θα'ρθει ο πολεμαρχοs του θεου που θα μαs απαλαξη μια και καλη απο την παρουσια τουs.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα κάπου ότι το κλίμα της γης δεν οφείλεται στη συμπεριφορά του ανθρώπου αλλά σε εξωγενείς παράγοντες. Το περί συνδρόμου θερμοκηπίου κτλ είναι παραμύθια που άλλους σκοπούς εξυπηερετούν.

Ο Planet X - Nibiru(Νέμεσις) φθάνει το 2012, η πολικότητα της Γης θα αλλάξει και καλή ανταμωση στον άλλο κόσμο......

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω ρε παιδιά... Ο πλανήτης γίνεται πιο θερμός. Αυτό είναι γεγονός. Κ δε κάνουμε τίποτα γι αυτό. Θα πρέπει να σταματήσουμε την αιτία του κακού όποια κ αν είναι αυτή.

Ανώνυμος είπε...

O Theos na valei to heri tou!na mas fulaxei k apafti ti laxtara!mas arkoun oi peines,h ftwxia,to xaragma as min perasoume k afto..peite k kamia prosefxi wre ellines!
(K mexri tote perivallontologiki suneidisi oloi!min menete sta logia!)Maria 21

medabots είπε...

den yparxei provlima anysixias apo ayto to thema oi pagoi anaplhronontai se kairo pagetonon.

Ανώνυμος είπε...

ego ayto pou vlepo einai oti o anthropos einai ena on axaristo pros ayta pou exei diekdikei zhta katastrefei skotonei gia to sumferon pos lipon na kolosei na xalasei th gh pou ton filoxenei tou dinei stegh fagito?H FUSH EKDIKITE !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ΑΔΕΡΦΙΑ, Καλημέρα ΕΛΛΗΝΕΣ ανά τον Κόσμο.

Είναι γεγονός ότι το λυόσιμο των πάγων δεν έχει επιστροφεί...
αναμένεται η στάθμη της Θάλασσας σε πολλά σημεία να ανεύει κατά 20 με 30 μέτρα ... αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτή η εξέλιξη.

Να προσέχεται το λοιπόν που επενδύεται τα χρηματά σας ... έτσι ώστε να αποφύγεται σε λίγα χρόνια τις εκπλήξεις.

Αλέξανδρος Αλεξόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ολοι λενε για άνοδο των νερών αλλά χώρες σας την Αγγλία και άλλες που θα ..έχουν προβλήμα αλλά και την δύναμη των αποφάσεων δεν φαίνεται να ανησυχουν ..!!!! .............. γιατί άραγε..??? Τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα, ο Λιακο δεν ειχε πει οτι το νερο απτο λιωσημο των παγων δεν θα επηρεασει την επιφανεια της γης, αφου θα μπει στο εχωτερικο της γης απο τις δυο πυλες στο νοτιο και βορειο πολο? Γιατι δεν το αναφερεις αρχηγέ?

caesar είπε...

Δεν καταλαβαίνουν οι άμοιροι πως η μακρόχρονη οικονομία τους βάλλεται από την κοντόφθαλμη οπτική τους στα βραχυπρόθεσμα κέρδη. Ανοησία σε όλο της το μεγαλείο !!! Έλεος!!!

Unknown είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ.
ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ?
ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ" ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO GAMES.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ.
ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ?
ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ.
ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ-ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΟΠΛΙΣΕΙ" ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.