Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Το βράδυ της Τετάρτης, 13 Αυγούστου 2008, ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε ότι πλέον εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, η Αμερική πρέπει να διαλέξει αν θα συνεχίσει να στηρίζει τη Γεωργία ή αν θα έχει ως φίλη και σύμμαχο τη Ρωσία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι εδώ και πολλά χρόνια η Αμερική προμηθεύει με στρατιωτικό υλικό και εκπαιδεύει το στρατό της Γεωργίας. Εμείς την είχαμε προειδοποιήσει ότι κάνει πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, είπε ο κ. Λαβρόφ.

Ως απάντηση μετά από λίγη ώρα δήλωσε η κ. Κοντολίζα Ράις ότι είναι ξεκάθαρο ότι η Αμερική στηρίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Γεωργίας.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και στηρίζουν τη δική τους ΄΄δημοκρατική΄΄ ας την κάνει ο Θεός κυβέρνηση...

dafa είπε...

poli kalo..

twra mallon h katastash einai mi anastrepsimi.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα αρχίζουν και αγριεύουν ή μου φαίνεται; Η απόρριψη αυτού του τελεσίγραφου σημαίνει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων ή και την ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!!
Chris

Ανώνυμος είπε...

καταλάβατε τι σημένει αυτό ε? τώρα μάλιστα, υπογράψανε συμβόλεω για τον 3ο παγκόσμιο με αυτό. Μπράβο τους, καταφέρανε αυτό που θέλανε τα λαμόγια.
HazaRd

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλεπω οι Ρωσοι τα εχουν παρει για τα καλα... Και θελουν λυσεις ειτε με το καλο ειτε με το κακο... Θελουν να παρουν αποφασεις ωστε να δουν εχθρους και φιλους και να πραξουν αναλογως...

Ζουμε ιστορικα γεγονοτα! Λετε οντως να ηρθε ο καιρος?

Ελλάνιος είπε...

Κι εγώ βλέπω τους Ρώσους ιδιαίτερα αγριεμένους. Πιστεύω ότι πλέον έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσα τους Αμερικανούς. Ότι είμαστε σε κομβικό σημείο είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Θα δούμε πολλά. Τα γεγονότα δεν έρχονται, τα γεγονότα ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Κάθε στιγμή που μιλάμε, γράφεται ιστορία. Και γράφεται μπροστά στα μάτια μας. Όποιος έχει την ψυχή του και την πίστη του δυνατή και ζωντανή, βλέπει. Και όταν βλέπεις, ξέρεις πού πας.

Ελλάνιος είπε...

Οι Ρώσοι ξέρουν τι κάνουν. Είναι σε κατάσταση αναμονής. Τσεκάρουν φίλους, συμμάχους και εχθρούς. Την κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσουν σαν την κόμπρα και αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα τους. Επίσης αλίμονο σε όσους έχουν επιλέξει να είναι απέναντί τους (μακάρι να μην κάνουν καμία πατάτα οι δικοί μας οι φωστήρες εδώ, τους Έλληνες κρατούντες εννοώ).
Καιρός να γελάσει το χειλάκι των απανταχού επί της γης αδικημένων. "Ο καιρός γαρ έφτασε", που λες κι εσύ Δημοσθένη. :-)

tasos είπε...

άρχισαν τα όργανα

tasos είπε...

αντε και σύντομα στην πόλη

Ανώνυμος είπε...

Εμείς σαν ελλάδα τι κάνουμε?? Τουλάχιστον πήραμε χαμπάρι πως λειτουργούν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους (βλ. Ρωσσία)?
Θα τολμήσει ξανά κανείς γείτονας του Πούτιν να μιλήσει π.χ. για το αεροδρόμιο και την ονομασία του όπως κάνουν οι σκοπιανοί σε εμάς?
Όχι πόλεμο, Αυτοσεβασμό επιτέλους!

Ελπίζω να πάρουμε σαν κράτος ανοιχτά το μέρος την Ρωσσίας όταν έρθει η ώρα!

Ανώνυμος είπε...

φίλοι μου είδατε το βλέμμα της Κοντολίζας προς στον Ρώσο υπουργό? :)
τελοσπάντων, καλύτερα να μη λαμβάνουμε θέσεις από εδώ και από εκεί. ημείς είμαστε με το δικό μας κράτος και εκείνοι προωθούν τα δικά τους συμφέροντα. ας μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.θα πρέπει να υπάρχουν και φωνές ειρήνευσης και αποτροπής γενικότερης σύρραξης. με τις ζωές καλύτερα να μη παίζουμε. ούτε με τη φύση, μιλάμε για πυρηνικές δυνάμεις εδώ!

Ανώνυμος είπε...

Nai anisuxw k gw gia to ti tha kanoun ta muala mas!dimostheni steile ta vivlia se karamanli,bakogianni ktl!o kairos eftase!prwta oi fwties,meta oi plimmures,meta oi seismoi!TWRA TA GEGONOTA!DYNATA&ELLINIKA ELLINES MOU!o aetos k i arkouda pane gia metwpiki..me pisti k prosefxi
as adimetwpisoume osa elthoun

Ανώνυμος είπε...

Oπωs στηριξατε τοσα αλλα κρατη και εχουν να το λενε πωs ευημερουν απο φτωχια εξαθλιωση και εμφιλιουs πολεμουs.Στηs φλεβεs σαs κυλα μονο ο πολεμοs και στο μυαλο σαs μονο η απανθρωπια.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η 6 ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΕΛΟS ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡΑΜΠΛΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

PARTA KONTOLIZA KAI KANTA KORNIZA.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΩΩΩΩΩΡΓΟ(μπους)ΓΙΩΩΩΩΩΩΩΡΓΑΑΑΑΑΚΗ!!!!!!
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙ.

Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.(ΡΟΜΦΑΙΑ)ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε/η που ρωτάς για το τι θα κάνουμε ως Ελλάδα να ξέρεις : 1)με τετοιους πολιτικούς μην περιμένεις άσπρη μέρα, 2)όταν η κατάσταση χειροτερέψει η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη και δεν θα αναμειχθεί στον πόλεμο γι'αυτό θα πάθουμε μικρογραντζουνιές (δεν το λέω από μόνη μου, ο π.Παίσιος το έχει πει).Επίσης μακάρι όπως λες να είχαμε όλοι αυτοσεβάσμο αλλά δυστυχώς έχουμε μπλέξει με μεγάλα λαμόγια.

dimenko1980 είπε...

Ρε παιδιά χαιρόσαστε και χαμογελάτε επειδή θα αρχίσουν οι πόλεμοι? Να θυμάστε ότι οι Ελληνες πάντα αμύνονταν. Η επίθεση ήταν πάντα με το πνεύμα και τον νου. Αυτά ήταν πάντα τα όπλα μας. Ας το πάρουμε χαμπάρι δεν μας σώζει ούτε ο Πούτιν, ούτε δεν ξέρω και εγώ, ποιος άλλος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ[ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ]

Ανώνυμος είπε...

oriste vgenoun ayta pou leei o liakopoulos apo ayta ta vivlia pou parousiazei ein anatrixiastiko kai mono na to skeftese ilikrina !!!!!!