Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του Πολωνού πρωθυπουργού, τις επόμενες μέρες η Πολωνία θα υπογράψει ένα προσύμφωνο για την εγκατάσταση της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας. Μάλιστα η Πολωνία αναμένει μεγαλύτερη στρατιωτική συνεργασία από την Αμερική και υποστήριξη σε περίπτωση που η Πολωνία απειληθεί.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xαχα...
Παει αυτο ηταν...

mirmidon είπε...

Στριμωχνουν τα πραγματα προσπαθουν να κλεισουν την Ακρουδα στο κλουβι και αυτο θα την αγριεψει ......Ακουγωντας τον Δημοσθενη (μου επιτρεπεις γιατι πλεον εισαι τοσο διπλα μας που ειναι σχεδον να σε ξερουμε προσωπικα σε καθημερινη βαση), ελεγε για τους συμμαχους των Ρωσων δε μια προφητεια σαν τους κοκκους της αμμου.....Περιεργως σημερα ειχα μια συζητηση με την μακρινη Κινα..
..και αυτοι στριμωχνονται εχουν το Θιβετ την Ταιβαν, μαλιστα για την δευτερη και την ομαλη διεξαγωγη των αγωνων αναγκαστηκαν να χρηματοδοτησουν απο τα 3,3 δις $ που εχουν σαν αποθεμα τα δανεια τα στεγαστικα των Αμερικανων για να μην τους παρει η κατω βολτα που 'ναι και εκλογες......Ομως ενα πουλακι ειπε και εγω δε ξερω αλλα ο Δημοσθενης ...εχει πηγες οι Κινεζοι μετα τους Ολυμπιακους θα ξεκινησουν να φτιαχνουν αεροπλανοφορα για να προστατευσουν την θαλασσα της Κινας και να εχουν τον τροπο να επιβαλλουν την γνωμη τους στην Ταιβαν....και κοιτανε και τον αιωνιο εχθρο και τον προστατη του που την θελουν ανεξαρτητη......Ποιος ειναι αυτος? οι Ιαπωνες που ως γνωστον δεν εχουν στρατο αλλα οι Αμερικανοι ειναι υπευθυνοι για αυτους εχουν βασεις κτλ ......Οι Κινεζοι θυμουνται ακομα καλα τα δεινα του δευτερου πολεμου και τις σφαγες ...... δεν χωνευουν με τιποτα Αμερικανους Εβραιους ( λογω λομπι) και Ιαπωνες...και υποστηριζουν την αρκτο οπως και αυτοιοι ιδιοι ονομαζουν την Ρωσια με χιλια....και εχουν και πολυ καλες εμπορικες σχεσεις.....Αρα θα ελεγα οτι εχουμε καθε λογο να βλεπουμε το αληθες των προφητειων εδω στην Ευρωπη.....αλλα στο θαμπο μελλον και πολυ πολυ ανατολικα.....

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε κάτι!!! Αν έχει το ΝΑΤΟ από την Δύση αυτό σημαίνει ότι εξ ανατολής θα έρθει και η ώρα των Αμερικανών και των Γιαπωνέζων... Ημίχρονο πρώτο... το κακό είναι ότι θα σκοτωθεί κόσμος. Τότε όμως θα έρθουν και οι "κίτρινοι" κόκκοι της άμμου.... Ημίχρονο δεύτερο...
Αχ Γέροντα Παϊσιε....Αλλά το ξέρουμε...
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.

Διαφωνείτε?

dafa είπε...

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω..καλα τυφλοι ειναι??
ειναι γεγονος οτι οι αμερικανοι δε κανουν μαγκα κανενα..
μονος να σκαβεις το λακο σου???
ουτε γραμμενα σε σεναριο ταινιας να ταν.

Ανώνυμος είπε...

Ενας 'κουκος' δεν φτανει για να φερει την κολαση πρεπει να πλανηθουνε ολοι.
Και απ οτι φαινεται γινεται με μαθηματικη ακρίβεια πανε να προστατευθουν απο την 'πολεμοχαρη' Ρωσια οπως διαδιδουνε τα μέσα μαζικης ενημέρωσης το ΝΑΤΟ η ευρωπαικη ενωση οι κυβερνησεις που εξαρτωνται απο την νεα ταξη πραγματων και τσιμπανε στο τυρί.
Απιστευτο και ομως αληθινό.-

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να ανοίξουν τους ασκούς...?
Ας το κάνουνε έτσι και αλλιώς δεν πήγαινε άλλο. Νομοτελειακά τα πράγματα θα έρχονταν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

τον σταυρο σας και μη φοβαστε τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

και όμος, σενάριο είναι.
να δείτε το ENDGAME-Blueprint for Global Enslavement στο youtube, 14 κομμάτια είναι από 10 λεπτά το καθένα. Βασισμένο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων (Bilderberg). Εάν και πολά από αυτά τα ξέρουμε δεν βλάπτει να το δει κανείς. Δεν μιλάει καθόλου για Νεφελίμ και τέτοια (μάλον δεν έχουν ιδέα αυτοί που το γηρήσανε) αλλά δείχνει φανερά με γεγονότα την πρόθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δηλαδί να αφανήσει όλον τον κόσμο. Όλοι αυτοί που βλέπουμε είναι στο σχέδιο και στον ελενχό τους. Και βέβεα το ξέρουν ότι αυτοκτονούν, και το χέρονται τα λαμόγια. Όπος το είπατε, σενάριο από ταινία είναι.
HazaRd

GEO33 είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι, σκέφτομαι, πρέπει να βλέπουν τους Αμερικανούς κάτι σαν επίγειους θεούς και τη νέα τάξη πραγμάτων σαν τον υποσχόμενο παράδεισο. Βρίσκονται στο στάδιο που βρισκόταν η ελληνική πολιτική ζωή αμέσως μετά τον εμφύλιο πόλεμο, όταν η δεξιά, και όχι μόνο, κατέστησε τη χώρα την 51 πολιτεία των ΗΠΑ. Ίσως δεν πρέπει να τους παρεξηγούμε, είναι ένα ιστορικό στάδιο και αυτό που πρέπει να περάσουν, προκειμένου να ωριμάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω!!! ΑΝ γινει... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!

Θα γινει της....χαμος!!

Σιγουρα τοτε θα δουμε τρελα πραματα...!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παιδια?αφηστε και τον βλαδημιρο να βαλει και τους δικους του πυραυλους στην κουβα για να δουνε τι εστι βερικοκο ο μπους και η κοντολιζα.αν και ο τροπος που κοιτουσε η ραις τον λαβροφ τα λεει ολα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν ο Θεος βαλει την υπογραφη του ολα θα ακολουθησουν το σχεδιο Του αυτο ειναι σημειο των καιρων

Ανώνυμος είπε...

Γειαααααααααα σου ρε λιακοπουλε θηριοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!



Υ.Σ μηπος υπαρχει καποιο Forum για να μιλαμε εμεις οι λιακο-funs?

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και ο φίλος "Πάει αυτό ήταν!!!"

Foititis είπε...

Τι αντι-πυραυλική ασπίδα και κουταμάρες! Αν ο Πούτιν θέλει να κάνει δουλειά... την κάνει!

Ανώνυμος είπε...

AΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝ! ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!

stelios είπε...

θελουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι" με την προπαδανδα τους ,γελιοποιουνται απο μονοι τους. σημασια εχει οτι μερικα πραγματα που θελουν τα περνανε, και οπωσ παντα την πληρωνει ο απλοσ λαοσ τησ γησ.
προστασια απο το ιραν λενε τα αμερικανακια, ο πουτιν για την κουβα τι λεει?

Αμαζόνιος είπε...

παιδες....σας τα ειπανε τα νεα;
130 τανκς κατευθυνονται προς το κουταϊσι.......
νυχτερινα γυμνασια τους κανουνε;!!!

nemesis είπε...

ζιτωντας βοηθεια τα ανατολικα κρατη απο την αμερικη σκαβουν το λακο τους ,μα καλα δεν νοιωθουν την ανασα τον ρωσων.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ... Τελιώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ .ΤΙ ΠΥΡΑΒΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.ΩΩΩΩΧ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΛΙΑΚΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΑ.ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παιδια, λετε να σκοτωθουν οι ιδιοι; αλιμονο απο τον κοσμο που θα σκοτωθει ... τουλαχιστον στην αρχαιοτητα οτι πολεμος γινοταν εμπαιναν μπροστα οι βασιλιαδες και πολεμουσαν αυτοι εδω θα καθονται σε ενα καταφυγιο ή σε καμια επαυλη αναπνεοντας καθαρο αερα.

Ανώνυμος είπε...

Η Παναγιά να βάλει το χέρι της...κρίμα που οι αποφάσεις όλων των λαμογιοαφεντικών θα έχουν ως αποτέλεσμα να πεθάνουν άμαχοι..πάντως σ'αυτή τη φωτογραφία και η φάτσα του Μπους αλλά και του Πολωνού πρωθυπουργού είναι για γέλια....

Ανώνυμος είπε...

kalimera pedia kai xronia polla se olous na xeromaste tis maries,marious,panagiotes,panagiotides kai i xaritis miteras tou theou the na mas fotizei kai na mas protateyi
ego meno polonia kai exo na po oti tha to fane to kefali tous.An kai i kyvernisei tous einai filorosiki kai vlepei tous amerikanous me epifilaxi.
,o proedros toys, pou edo exei pio poli politiki isxei enai tsiraki tis nwo.pisteyo epidi meno edo 9 xponia oti to 80% tou laou den ithele na mplextei me to irak alla tha ithele na itan anexartiti kai me kales sxeseis gitonias me toys rosous(kosmogonikes allages).
dinata ke ellinika pedes.

Ανώνυμος είπε...

Na erthoun kai se mena na ipograpsoun stin palami mou i akoma kalitera epanw sta papoutsia mou pou exw gia tin doulia gia na tous patao ka8e mera
Esas amas sas legane na gemisoune giro giro apo to spiti sas narkes kai meta apo ligo kairo na legan
MIn anisixite tha sas sthloume enan narkalieuti kai ama patisete kai kamia narkh den pirazi mwre exete 2 podia den pirazi ti na ta kanete kai ta 2
Ela, ela gia, fisamas kai aera sta pania mas...

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνω να βρω την πολωνια απο τωρα στο χαρτη και δεν τη βρισκω. Που ειναι η πολωνια οεο.

medabots είπε...

as parei thesh me thn rossia