Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, κ. Μεντβέντεβ, μετά από συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας, δήλωσε ότι η Ρωσία θα στηρίξει όποια απόφαση πάρουν οι κάτοικοι των περιοχών σχετικά με την κατάσταση των δημοκρατιών τους. Θα στηρίξει αυτές τις αποφάσεις και διεθνώς στον Ο.Η.Ε. και θα εγγυηθεί για την εφαρμογή αυτών των αποφάσεων στον Καύκασο και σε όλο τον κόσμο.
Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, κ. Λαβρόφ, δήλωσε νωρίτερα ότι είναι πλέον αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να πούμε στους κατοίκους της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας να ζήσουν στο κράτος της Γεωργίας μετά από όσα έγιναν.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία θα στηρίξει την Ν.Οσσετία και την Αμπχαζία και και θα εγγυηθεί για την εφαρμογή αυτών των αποφάσεων στον Καύκασο και σε όλο τον κόσμο.
Ξέρει κανείς τι σημαίνει Ρώσικη εγγύηση;.......

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση πως επιτρέπει ο κάθε αργηγός χώρας που δεν ανοίκει σε αυτήν να αναρτα τη σημαία της ΕΕ;;;;;;;(Βλέπε Γεωργία, Σκόπια κ.λ.π.) Αν αύριο την αναρτήσει κάποια χώρα της Κεντρικής Αμερικής(λέμε η Κούβα...) θα υπάρξει αντίδραση;;;
Κώστας Σπάρτη

Ανώνυμος είπε...

2 κοσσυφοπέδια ο Πούτιν, όχι ένα :)
και με λιμάνι στη μαύρη θάλασσα, by-bye ουκρανία

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έβγαλαν δημοσκόπηση στη Ρωσία σχετικά με το ποιος ευθύνεται για αυτόν τον πόλεμο και η πλειοψηφία πιστεύει ότι φταίνε οι Αμερικανοί και ο Σαακασβίλι.Θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να γινόταν μια τετοια δημοσκόπηση και σε άλλες χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα.Πάντως εγώ προσωπικά δεν θα μείνω έκπληκτη αν στην Ελλάδα πιστεύουν ότι φταίνε οι Ρώσοι...μετά από τέτοια προπαγάνδα που προωθούν τα ΜΜΕ θα είναι απολύτως λογικό.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Δημοσθένη,μεγάλο...Χθές παρακολούθησα την εκπομπή σου και γούσταρα πάρα πολύ.Συνέχισε έτσι...
Και..."Έφτασε η Ώρα,Έλληνα να γελάσεις..."

dimenko1980 είπε...

Ούτε οι Ρώσοι είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έγιναν, γιατί έπαιξαν το παιχνίδι τον Αμερικάνων. Οι μαγκιά είναι να κερδίζεις χωρίς την παραμικρή απώλεια. Τα ημίμετρα πρεπεί να τελειώσουν και να ακολουθήσει η ώρα τον αποφάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έτσι για να μάθουν κάποιοι κύριοι να μην κάνουν αδικίες και καταστροφές εις το όνομα της Δημοκρατίας. Η Ουκρανία ελπίζω να έπιασε το point...
ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Tι αντιδραση να υπαρξει. Αυτη κοιμουντε ορθιοι.Μονο οτι πει ο αμερικανοs. Αυτη ειναι η ευρωπαικη ενωση,παραρτημα των αμερικανων,τι ξαχνειs να βρειs.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κι αυτό να δούμε, δυο ναυτικές βάσεις, μια στην κομοτηνή και μια στον αστακό. Ισως αυτή νάναι η λύση μπας και μείνει η χώρα ολόκληρη. Ρωσσικές εννοώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΣΕΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να ντρεπωνται οσοι Γεωργιανοι πηγαν με το μερος του διαβολου. Επηγαν με το μερος του διαβολου, οσοι επηγαν, δια να γινουν πλουσιοι, αλλα αντι για πλουσιοι εγιναν δολοφονοι. Μετα θανατον θα ειναι αναπολογητοι.

medabots είπε...

kai h amerikh mou fenete tha thn sthrhksei..diplo tamplo pezoun oi amerikanoi