Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Α) Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο LIAKO TV και σας βγάζει μήνυμα για εγκατάσταση στοιχείου ActiveX, απορρίψτε το μήνυμα και περιμένετε λίγο (περίπου 30 δευτ.) για να συνδεθείτε.

Β) Αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα σύνδεσης, βρείτε από κάποια μηχανή αναζήτησης το πρόγραμμα firefox mozilla και εγκαταστήστε το. Στη συνέχεια συνδεθείτε στο internet με αυτό και όχι με τον internet explorer και συνδεθείτε στο LIAKO TV. Πάλι χρειάζεται να περιμένετε λίγο για να συνδεθείτε.

9 σχόλια:

Θανάσης είπε...

Για άψογη λειτουργία καλύτερα οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν Mozilla Firefox έκδοση 3 ( ανανεωμένη ). Όντως, το μήνυμα για εγκατάσταση στοιχείου Active X το αγνοούμε.

Ανώνυμος είπε...

Θερμά Συγχαρητήρια ,Δημοσθένη ,για την Αμεση Ενημέρωση αλλά και για την Γνώμη Σου επι των Πεπραγμένων πάνω σε αυτόν τον Καταταλαιπορημένο Πλανήτη .Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε δεν παίζεσαι,μπράβο για την υπεροχη δουλειά σου.Το liako tv παίζει άψογα με το mozilla firefox 3.Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας σχετικά με το active X.

Ανώνυμος είπε...

Α,Λιακόπουλε παίξε κάποια στιγμή στην εκπομπή σου Σταμάτη Σπανουδάκη το "θα 'ρθεις σαν αστραπή"(μιλάει για την Αγιά Σοφιά).Μπορείτε όλοι να το βρείτε στο youtube , πατείστε thartheis san astrapi-stamatis spanoudakis

Ανώνυμος είπε...

Και εγω θα ηθελα με τη σειρα μου να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Δημοσθενη Λιακοπουλο για την πολυ καλη δουλεια που κανη στον τομεα τηs ενημερωσειs και οχι μονο.

jemagner είπε...

Ρε Δημοσθενη αυτο μηπως ειναι κολπο των νεφελειμ ;;

Ανώνυμος είπε...

μπορεις λες την ατακα σου ¨σηκωθειτε απο καρεκλες ντιβανια μπαουλοντιβανα και τα λοιπα ....

αυτο ποπυ λες μαρεσει παρα πολυ κ Λιακοπουλε !!

Ελ(Λ) για τον Λιακοπουλο

Ανώνυμος είπε...

synexise thn kalh douleia pou kaneis kurie liakopoule..se vlepoume kathimerina..les mono alithies k kala kaneis k se osous aresei!!!!

Ανώνυμος είπε...

boreis na tous xipniseis olous liakopoUle ligo akoma 8eloume egw pantos eimai mazi sou dynata kai ELLINIKA REEEEEEEEEE!!!!!!sixaritiria exw na sou pw gia oli tin prospa8ia pou kaneis na xipneiseis tom kosmo o8eos mazi mas!!!!!