Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού στρατού, οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις παρέδωσαν την πόλη Γκόρι στην γεωργιανή αστυνομία και από την Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2008, και επίσημα πλέον η γεωργιανή αστυνομία θα είναι υπεύθυνη να επιβάλλει την τάξη στην πόλη. Οι ρωσικές δυνάμεις βέβαια θα βρίσκονται για δύο μέρες ακόμη στην περιοχή, μέχρι οι γεωργιανές αρχές να είναι σε θέση να αναλάβουν πλήρως.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Today (Wednesday..) John McCain ( Republican presidential candidate ) said, "As of today, Americans are Georgians, too" Also , it was reported that the president of Georgia .. "translated to the Georgians the fact that America is sending a (massive) aid", as " America is sending army to Georgia to help us.."

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΗΠΩΣ....;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΕΠΙΤΕΙΔΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΘΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ) ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΑ-ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.... ΜΗΠΩΣ;;;

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ....!!!!

arxaios.ellinas@gmail.com είπε...

dimostheni pos krineis tin apofasi ton roson na afisoun to gori pali stous georgianous?. aytoi den to piran gia na min bombardizete i notia osetia?

Ανώνυμος είπε...

kai exw mia erotisi,afu lene pos tha sinexistun ta gegonita omos gt afinun ti georgia i rwssoi?tora ti kanun?kathontai!ti etoimazei to ksantho genos pali?VLADIMIRE VIASU!

Ανώνυμος είπε...

Θελω να μαθω τι προφητειες υπαρχουν για την Κυπρο. Οποιος ξερει κατι σχετικο παρακαλω να μας το ανακοινωσει. Επισης περιμενω και απο τον Κυριο Λιακοπουλο να αναφερθει σε καποια εκπομπη του για την Κυπρο. Η Κυπρος ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Επισης θελω να πω οτι Ελληνες δεν ειναι μονο οι Ελληνες που ζουν στην Ελλαδα. Ελληνες ειμαστε και εμεις στην Κυπρο γιατι το χωμα που παταμε ειναι απο αρχαιων χρονων ελληνικο και τιμημενο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΨΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.ΤΟ ΜΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΧΕΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ.

ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΡΗΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
1)ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ
2)ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
3)ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ
4)ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΦΥΤΙΛΙΑ ΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΚΩΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΛΥΤΡΩΤΗΣ

Αμαζόνιος είπε...

τελικα αλλαξαν γνωμη οι ρωσοι!
δεν φευγουν λεει απο το γκορι.....
τους εχουν σπασει τα νευρα....χτες ξεκινησαν μια βολτα προς την τιφλιδα και εχασαν τπν υπνο τους....σημερα τους λενε οτι αλλαξαν γνωμη για το γκορι....αυριο τί θα τους πουν;

Ανώνυμος είπε...

η μονη προφητεια πουξερω για την Κυπρο ειναι οτι για αυτη θα αναψουν τα αιματα τουρκιας ΕΛΛΑΣ και θα γινουν αψιμαχιες για τρεις μερες σαββατο κυριακη και δευτερα
θελω να ακουσω αν καποιος απο εσας ξερει τπτ αλλο

Ανώνυμος είπε...

;iakopule file..ola autatha labun meros oso tha zume i tha ta zisun ta paidia mas?kai an einai etsi pos ginete n akiriarxisi o ellinismos ston kosmo mesa se 1 toso mikro xroniko diastima?

Ανώνυμος είπε...

kanenas d katafere na mas valei sta gonata s'ola avta ta xronia,andeksame,..erxetai kairos na ta plirosoun, osoi einai enantion mas....tha upoferoun.
rus.man.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτόν που αναρωτιέται πως θα επικρατήσει ο ελλ τόσο γρήγορα:αγαπητέ ο Θεός είναι παντοδύναμος μπορεί να ξαναχτίσει τα πάντα απ' το τίποτα σε χρόνο ρεκορ.Τα γεγονότα πλεον τρέχουν.Θα γίνουν κ τα υπόλοιπα αφού είναι θελημά Του.Απλά εμπιστοσύνη σε Εκείνον,στον πολέμαρχο κ τον βασιλέα Ιωάννη.Όλα θα γίνουν μέχρι το 2024.Δεν πιστεύεις στον Πατροκοσμά κ τον Πα'ί'σιο?

Ανώνυμος είπε...

παντως ο αντιχριστος ειναι η εκτη σαλπιγγα της αποκαλυψης...η τριτη σαλπιγγα εχει εκπληρωθει και ειναι το τσερνομπιλ....2 σαλπιγεςς μενουν μεχρι να ερθει ο αντιχριστος,...αναφερεται αλιμονο σε αυτους που θα ζησουν στις 3 τελευταιες......5-6-7

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟ/Η

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Η 4 ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΑΡΑ Η ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακό είναι κορυφή και ο,τι λέει γίνεται.Απλά όσοι δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν τον αποκαλούν γραφικό και τρελό.Πλέον αυτό αλλάζει και σιγά σιγά όλοι θα αντιληφθούν οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΔΑΣ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΛΙΑΚΟ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ,ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!

Vangelis Germania είπε...

telika den einai tixaio pou i ameriki tha walei ton obama gia proedro tis.

An einai dinato se ligous mines enas obama xoris idea xoris peira na pai kai na ta walei me ton poutin ,,, o kairos na sweisi i amerika eftase kai tha ginei einai ena kratos pou exei mesa tou sto esoteriko tou anamenes foties kai tha kaei apo ton poutin obama se lipame ala se wasoune na min exoune aftin tous belades