Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Την Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008, ο Μπους δήλωσε ότι θα στείλει αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γεωργία.
Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης ένα C-17 της αμερικανικής αεροπορίας προσγειώθηκε στην Τιφλίδα. Άλλο ένα C-17 θα φτάσει την Πέμπτη μεταφέροντας αντιβιοτικά που ζήτησε ο Γεωργιανός πρόεδρος.
Ο Μπους είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανθρωπιστικές αποστολές από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό και την αεροπορία. Προειδοποίησε μάλιστα τη Ρωσία να μην εμποδίσει τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας. Η Ρωσία πρέπει να εξασφαλίσει ότι όλες οι γραμμές επικοινωνίας και μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών, των αεροδρομίων, των δρόμων και του εναέριου χώρου, παραμένουν ανοιχτές, ώστε να διανεμηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια, δήλωσε ο Μπους.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπιστικη βοηθεια θελει να στειλει ο Bush? Ή τον στρατο του σιγα σιγα...[b]"θα στείλει αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γεωργία."[/b]

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Λιακοπουλε λετε οτι η Ελλαδδα θα είναι αμετοχη στα γεγονοτα. Με την Κυπρο τι θα γινει; Περιμενω απαντηση απο τον ιδιο τον Κυριο Λιακοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τολμάνε να στείλουν στρατο στον καύκασο οι Yankees.Εκει ισχύει ο νόμος του Πούτιν

Ανώνυμος είπε...

να πω στον φιλο που ρωταει για την Κυπρο οτι υπαρχει μια προφητεια που λεει οτι η Κυπρος θα γεμισει αιμα αλλα στο τελος θα ελευθερωθει... με ολο το σεβασμο και χωρις να θελω να υπονοησω τιποτα απλα αυτο εχω διαβασει.

chris_09 είπε...

ο ανωνυμος ειπε οτι η Κυπρος θα γεμισει αιμα αλλα στο τελος θα ελευθερωθει...ειναι αληθεια??ποτε?ποιος το προφητευσε αυτο??περιμενω απαντηση..ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

φιρί φιρί το πάει ο Μπούς να του ρθει καμια αδέσποτη (αλήθεια η Κίνα που είναι??? ΑΑΑ πέρνει μετάααλια)

Ανώνυμος είπε...

τώρα για να τους αδειάσει ο Πούτιν μπορεί να στείλει και αυτός ανθρωπιστική βοήθεια ! τώρα αν θα τη δεχτούν άλλο θέμα. αλλα ας μη ξεχνάμε ότι αυτός ο πόλεμος είναι σαν εμφύλιος, οποτε ο Πούτιν δικαιολογημένα να στείλει βοήθεια στους γείτονες αδερφούς του.
την Κοντολίζα τι είναι αυτό που τη συνδέει με την Γεωργία?

Ανώνυμος είπε...

Η Κίνα, για να απαντήσω στο σχόλιο του από επάνω, έχει τσιτωμένα τα αντανακλαστικά της ήδη από τις αποσχιστικές τάσεις του Θιβέτ. Ωστόσο, το αναπάντεχο έρχεται από την επαρχία ΞινΓιάν όπου μουσουλμάνοι αυτονομιστές οργανώνουν στρατό αντάρτικο.

Ανώνυμος είπε...

ταχα μες ο Bush ειναι φιθλανθρωπος..... ο δουλος των νεφελιμ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H πλάκα με την αυτονομη επαρχία ΞινΓιαν είναι ότι εκεί βρίσκεται η Τακλαμακαν...άραγε τυχαία όλα αυτά με τους μουσουλμάνους αυτονομιστές?Το μόνο σίγουρο είναι ότι προστατεύονται καλά απ'τους τερατόμορφους...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ Ο ΜΠΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ?
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.......

medabots είπε...

otan htan na steiloun voithia kanane tis kotes...tora einai arga amerikanakia